Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Ήμουν λιγάκι δραστήρια...μαλιστα...τοσο kinky μωρακι ησουνα απο μικρη?
Πιστευω καποια στιγμη να τα ξαναπουμε απο κοντα.
να τα πούμε όταν θα μπορείς...
Ήμουν λιγάκι δραστήρια...μαλιστα...τοσο kinky μωρακι ησουνα απο μικρη?
Πιστευω καποια στιγμη να τα ξαναπουμε απο κοντα.
Απέναντι από την Λαμπίρη...θα της κλέψουμε την τηλεθέαση...παολα βλεπω οτι οι διακοπες συνεχειζονται , τωρα που εχεις μπλεξει και με τα σεναρια σε βλεπω πρωταγωνιστρια στην μεσημεριανη ζωνη ΦΙΛΑΚΙΑ
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Βρε καλως τα παιδια τα δικα μας... ;) ;) ;)
Από δευτέρα ή ίσως πιο νωρίς...πάολα πότε γυρίζεις?θα ήθελα να σε γνωρίσω πολύ. :-* :-*
να δεις τι αληταρας ημουν στα 15 μου.Ήμουν λιγάκι δραστήρια...
να τα πούμε όταν θα μπορείς...
τι να κάνουμε . τι θέλεις να πεις ?Δεν κάνετε τίποτα πονηρό με τον ΚΟΜΑΝΤΟ μου....
μπράβο παόλα ωραίο παράδειγμα έδινες για κοριτσάκι στους συμμαθητές σου .μου θύμησες την συγκεκριμένη χειρονομία την έκανα όταν ήμουν γυμνάσιο συνέχεια...
κι αν δεν την έχεις εσύ την καλή ενέργεια θα στη δώσω εγώ...να δεις τι αληταρας ημουν στα 15 μου.
Να ναι καλα τα κοριτσια(τοτε συνομιληκα)
Θα κανω ντου μια μερα με καλη ενεργεια και διαθεση
Ασ' τα....μπράβο παόλα ωραίο παράδειγμα έδινες για κοριτσάκι στους συμμαθητές σου .
και που να δεις τι διάολος ήμουν εγώ πείραζα όλο τα κοριτσάκια του σχολείου .Ασ' τα....
ειμαι σιγουρος,θυμαμαι ειχαμε παιξει 2 ημιχρονα μπαλα στη Φραντζη...κι αν δεν την έχεις εσύ την καλή ενέργεια θα στη δώσω εγώ...
Δεν είχα αμφιβολία...και που να δεις τι διάολος ήμουν εγώ πείραζα όλο τα κοριτσάκια του σχολείου .
Φιλαρακι εισαι μεγαλο κολοπαιδο και εσυ τελικα.σε λιγο νεες συγκλονιστικες αποκαλυψεις για την ιστορια
σαν παραμυθι του πριγκηποπουλου του παραμυθιου κομμαντο με την
βασιλισα παολα
ποια η καταρα που τον σημαδευει?
ποιος ο ρολος της πιστης της φυλης της νταριας
τι επιδιωκει ο anthony?
συγκλονιστικες αποκαλυψεις στις 10.30 που συζητηθουν....
να παίξουμε νέο ματς...ειμαι σιγουρος,θυμαμαι ειχαμε παιξει 2 ημιχρονα μπαλα στη Φραντζη...
Cool girl+positive vibe
θυμάμαι το καλοκαίρι που φοράγανε φουστίτσες τους της σήκωνα και μετά όταν σχολάγαμε με βρίζανε οι γονείς τους .Δεν είχα αμφιβολία...
καλώς τον γλυκό μου τύραννο, που είναι και άτακτος...Φιλαρακι εισαι μεγαλο κολοπαιδο και εσυ τελικα.
Εγώ νομίζω θα γίνει το αντίθετο. ο καθένας θα νομίζει πως θα γίνει χαμός και θα είναι χαλαρά....Ωχ, ούτε στην Τήνο τον Δεκαπενταύγουστο δε θα γίνεται τέτοιος χαμός όπως τη μέρα που θα επιστρέψεις στις επάλξεις.
δε θα λεγα οχι.να παίξουμε νέο ματς...
εγώ είχα κατεβάσει μπροστά σε όλους σε δυό αγοράκια τις φορμίτσες τους... ο ένας είχε βάλει και τα κλάματα...θυμάμαι το καλοκαίρι που φοράγανε φουστίτσες τους της σήκωνα και μετά όταν σχολάγαμε με βρίζανε οι γονείς τους .