amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
τι έγινε πάολα δεν μας το λες καλά ?ναι φυσικά αφού δεν εχει καλό σήμα εκεί...δεν θέλει να μένει πίσω στις κουβέντες..
τι έγινε πάολα δεν μας το λες καλά ?ναι φυσικά αφού δεν εχει καλό σήμα εκεί...δεν θέλει να μένει πίσω στις κουβέντες..
Αυτό δεν στο εγγυώμαι... :-αρκει να συμπιπτουν οι ωρες και να μην δω λαοθαλασσα
τι δεν λέω καλά μωρό μου?τι έγινε πάολα δεν μας το λες καλά ?
i know babyΑυτό δεν στο εγγυώμαι... :-
για ποιο πράγμα αγάπη μου ?τι δεν λέω καλά μωρό μου?
ωραίο avatar...i know baby
δεν ξέρω κάτι μου έγραψες στην προηγούμενη σελίδα...για ποιο πράγμα αγάπη μου ?
τι σου έγραψα . δεν πιστεύω να το πήρες στα σοβαρά ?δεν ξέρω κάτι μου έγραψες στην προηγούμενη σελίδα...
kinky μυαλο και kinky sexωραίο avatar...
μου θύμησες την συγκεκριμένη χειρονομία την έκανα όταν ήμουν γυμνάσιο συνέχεια...kinky μυαλο και kinky sex
'ΟΧΙ βασικά δεν κατάλαβα τι μου έγραψες...(ξανθιά)τι σου έγραψα . δεν πιστεύω να το πήρες στα σοβαρά ?
to be continue...Kαι συνεχιζω
η μαγισσα Sabina καταραστηκε τον κομμαντο όταν αυτος απαρνηθηκε τον ερωτα της και τον καταδικασε να μην μπορει να βρει ποτε την αληθινη αγαπη(λεγεται ότι το βραδι μεταμορφωνεται σε βατραχος αλλα δεν το πιστευω)
ο Anthony είναι ο γιος (νοθος) του βασιλια,του πατερα του κομμαντο με την υπηρετρια του,
η νταρια η πιστη φιλη της παολα μηπως είναι τελικα το κοριτσι που θα λυτρωσει τον κομμαντο από την καταρα γιατι θα τον αγαπησει για την καρδια του ,την ψυχη του και όχι για την εμανιση του?
Τι θα κανει η βασιλισσα παολα,που ο δεσμος την με τον vrikolaka είναι προαιωνιος,καθως ηταν η γυναικα του όπως η γοιονα ραιντερ ηταν η μνηστη του Dracula?
Kαι συνεχιζω
η μαγισσα Sabina καταραστηκε τον κομμαντο όταν αυτος απαρνηθηκε τον ερωτα της και τον καταδικασε να μην μπορει να βρει ποτε την αληθινη αγαπη(λεγεται ότι το βραδι μεταμορφωνεται σε βατραχος αλλα δεν το πιστευω)
ο Anthony είναι ο γιος (νοθος) του βασιλια,του πατερα του κομμαντο με την υπηρετρια του,
η νταρια η πιστη φιλη της παολα μηπως είναι τελικα το κοριτσι που θα λυτρωσει τον κομμαντο από την καταρα γιατι θα τον αγαπησει για την καρδια του ,την ψυχη του και όχι για την εμανιση του?
Τι θα κανει η βασιλισσα παολα,που ο δεσμος την με τον vrikolaka είναι προαιωνιος,καθως ηταν η γυναικα του όπως η γοιονα ραιντερ ηταν η μνηστη του Dracula?
δεν είναι αυτό που νομίζεις αγάπη μου .'ΟΧΙ βασικά δεν κατάλαβα τι μου έγραψες...(ξανθιά)
μαλιστα...τοσο kinky μωρακι ησουνα απο μικρη?μου θύμησες την συγκεκριμένη χειρονομία την έκανα όταν ήμουν γυμνάσιο συνέχεια...
Με συγκινείςκαθως ηταν η γυναικα του όπως η γοιονα ραιντερ ηταν η μνηστη του Dracula?
Δεν κάνετε τίποτα πονηρό με τον ΚΟΜΑΝΤΟ μου....δεν είναι αυτό που νομίζεις αγάπη μου .