Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Τι θα  κανει η βασιλισσα παολα,που ο δεσμος την με τον vrikolaka είναι προαιωνιος,καθως ηταν η γυναικα του όπως η γοιονα ραιντερ ηταν η μνηστη του Dracula?
ααα ο δεμος μου με τον Vrikolakas? δεν το ήξερες? στο σήριαλ που γράψανε τα παιδιά, ο Βρικολακας είναι ο 2ος ανδρικος ρόλος. και αφού έπεισε ο ρόλος του πάει για Όσκαρ νομίζω...

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
δλδ έχεις δώσει τηλέφωνο σε παιδιά από το site  >:( ? και εμένα κανονικά με έγραψες στα αρχίδια σου  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: .

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Αυτο ειναι μηνυμα απο αδερφο. Και ξερω να διαβαζω τα μηνυματα αγαπη μου ξερεις. (συγνωμη αδερφε που σε δινω στεγνα. Πιστευω να καταλαβαινεις).  :headbang: :headbang: :headbang:
λοιπόν επειδή κατάλαβα τι παίζει καλό είναι να μην λέγονται ανακρίβειες και βλακείες...νομίζω δεν είναι σωστό. κι αυτό που υπονοήθηκε δεν παίζει...

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
λοιπόν επειδή κατάλαβα τι παίζει καλό είναι να μην λέγονται ανακρίβειες και βλακείες...νομίζω δεν είναι σωστό. κι αυτό που υπονοήθηκε δεν παίζει...
τι έγινε ρωτώ .

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Ενταξει κοριτσι μου. Μην τσαντιζεσαι. Δεν υπαρχει λογος. Ειπαμε. Ενας μαλακας λεει μαλακιες. Αστον στην τρελα του.  :( :( :(

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Τι θα  κανει η βασιλισσα παολα,που ο δεσμος την με τον vrikolaka είναι προαιωνιος,καθως ηταν η γυναικα του όπως η γοιονα ραιντερ ηταν η μνηστη του Dracula?
Έχω πέσει κάτω απο τα γέλια  :2funny:
Α ρε xilnik έβαλες φωτιά βραδιάτικα  :2funny: :rockon:
Χαλάρωσε ΚΟΜΑΝΤΟ κανένας δεν στην παίρνει την Πάολα.Εγώ βγαίνω εκτός σεναρίου.  :)

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Και μολις φιλαρακια στην σαπουνοπερα γραφτηκε οπως θα καταλαβατε "THE END"!  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
παιδιά για μην λέμε μαλακίες βραδιάτικα η πάολα δεν τα έχει με κανέναν . σας το λέω εγώ που το ξέρω από πρώτο χέρι .

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Έχω πέσει κάτω απο τα γέλια  :2funny:
Α ρε xilnik έβαλες φωτιά βραδιάτικα  :2funny: :rockon:
Χαλάρωσε ΚΟΜΑΝΤΟ κανένας δεν στην παίρνει την Πάολα.Εγώ βγαίνω εκτός σεναρίου.  :)
Κάτσε βρε Vrikolakas έτσι καταθέτεις τα όπλα? διεκδήκησε με λίγο ακόμα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom