Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
λοιπόν επειδή όντως είναι αργα ας αφήσουμε τις παλαβομάρες και μάλλον παιδιά το αστειάκι μας παρεξηγήθηκε και δεν κάνει...Σωστος ο φιλαρακος. Ειπαμε η σαπουνοπερα εγραψε "THE END".
λοιπόν επειδή όντως είναι αργα ας αφήσουμε τις παλαβομάρες και μάλλον παιδιά το αστειάκι μας παρεξηγήθηκε και δεν κάνει...Σωστος ο φιλαρακος. Ειπαμε η σαπουνοπερα εγραψε "THE END".
καλά σε τρώει εσένα ο κώλος τώρα είπαμε λήξαν το θέμα .Καλά αφού έτσι το θέλησες ας τελειώνουμε
πες μου ποιος είναι να χωρίσουμε και την περιουσίαν μας και that's it...Καλο δικηγορο εχετε η να σας συστησω εγω?
Ναι αγαπη μου. Για αλλη μια φορα εχεις δικιο.λοιπόν επειδή όντως είναι αργα ας αφήσουμε τις παλαβομάρες και μάλλον παιδιά το αστειάκι μας παρεξηγήθηκε και δεν κάνει...
τον Λυκουρέζο μήπως η τον Κούγια ?πες μου ποιος είναι να χωρίσουμε και την περιουσίαν μας και that's it...
τί λες μικρό μου πόνυ τι λες?τι περιμένεις όταν σε διαβάζουν 19 επισκέπτες που κάνουν της πάπιες να γραφτούν στο site . πουτάνα κοινωνία
ξέρω τι λέω εγώ για να γινότανε συνδρομητικό το site θα σου έλεγα εγώ . και από πάνω επιμένουν .τί λες μικρό μου πόνυ τι λες?
Δεν έχω πρόγραμμα ακόμα μωρό μου. μόλις έχω θα το γράψω...Παολιτσα καλησπερα ομορφια μου, να σε ρωτησω θες να μου πεις ποτε και που θα εισαι για να μπορω να σε επισκεφθω την Παρασκευη ή το Σαββατο?
Καληνυχτα ζωη μου. Φιλακια.και τώρα καληνύχτα....πολλά φιλιά...
Καληνύχτα πριγκίπισσα .και τώρα καληνύχτα....πολλά φιλιά...
Sabina ρε ,μην καρφωνεσαι ;)πες μας κι εμας να μάθουμε.
ρε κομμαντο,εισαι ρολος,δεν επιτρεπεται ν απευθυνεσαι στον αφηγητη,οταν διαβαζεις μια ιστορια στα παιδια για το πριγκηποπουλο του παραμυθιου ,πεταγεται το πριγκηποπουλο μεσα απο το βιβλιο και κανει υποδειξεις στον αφηγητη?Το πηρα το μηνυμα αδερφε. Σε ευχαριστω. ;)
Μας άναψες φωτιές βραδιάτικα χθές με το σενάριο...δεν εχει σημασια forest, η παρουσια σου ειναι απαραιτητη γιατι η ιστορια εμπεριεχει και δασος αφου περιλαμβανονται πριγκιπες,πριγκιπισες,δρακοι,και τωρα μπαινουν στην ιστορια και τα στοιχεια του δασους,ω ρε μανα μου τι γινεται,,
γαμω τα εργα!