giorgos1717
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2018
- Like
- 461
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα σου έχω στείλει μνμ στο Viber
τι ωραιαΒραδιάτικα όταν έχω καβάλες
ΚωλάραΒραδιάτικα όταν έχω καβάλες
Είναι άψογη !!!Η κυρία δοκιμάστηκε! Ψηλή, βαρύ Κόκκαλη όμορφη! Δυνατό γαμησι στα 4 κ απίστευτο καβαλημα με τις βυζαρες σιλικον καλή δουλειά, να ανεβοκατεβαίνουν! Μου άλλαξε τα φωτα! Αφού μόλις έφυγε, πήγα για χεσιμο από το δυνατό χοροπηδητο! Κατηγορία μιλφ hardcore! Κάνει κ πρωκτικό νομίζω, εγώ δεν πρόλαβα με έλιωσε και ήμουν ικανοποιημένος.
1.75 είναι!!! Για γυναίκα με τακουνια είναι ψηλή, milf δεν είναι συμφωνώ, χαρακτηριστικά όχι ασιατικά, περισσότερο προς Γεωργία θα έλεγαΡε μάγκες, επειδή διαβάζω από αρκετούς ότι η κοπέλα είναι ψηλή. Με ύψος λίγο κοντά στο 1,70 δεν τη λες και ψηλή. Επίσης για τον φίλο που την κατέταξε στην κατηγορία milf. Σοβαρά τώρα??? 30 κάτι, ωραία μουνίτσα, με κορμί να χορταίνεις γαμήσι και πρόσωπο με ελαφρά ασιατικά χαρακτηριστικά και ματάρες, γκομενάρα θα την έλεγα αλλά όχι και milf...
1,75 με τακούνια μπορεί. Αλλά αυτό δεν την κάνει ψηλή. Δεν μεγαλώνει το πόδι με τα τακούνια. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ. Όσο για τα ελαφρώς ασιατικά χαρακτηριστικά που ανέφερα, ρώτα την από που είναι ο πατέρας (αν δεν κάνω λάθος γιατί έχει περάσει και ένας χρόνος και κάτι) και θα καταλάβεις.1.75 είναι!!! Για γυναίκα με τακουνια είναι ψηλή, milf δεν είναι συμφωνώ, χαρακτηριστικά όχι ασιατικά, περισσότερο προς Γεωργία θα έλεγα
Χρονια πολλα και σε σενα, Παολα., Καλη πρωτοχρονια να εχεις.171 χρόνια πολα
Χρόνια πολλά με υγεία και χαμόγελο κουκλάρα!171 χρόνια πολα
Χρόνια πολλά κούκλα171 χρόνια πολα