Nasty Dream
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2024
- Like
- 159
- Πόντοι
- 1
Κανά βίντεο παίζει;Για να ξεχνιόμαστε!!!
Κανά βίντεο παίζει;Για να ξεχνιόμαστε!!!
Σελίδα 66 έχει δύο.......ψάξτε το λιγάκι μόνοι σας ......μασημένο το θέλετε?Κανά βίντεο παίζει;
Όταν έχεις τέτοια πατουρα ......τι να τα κάνεις τα υπόλοιπα???Για να ξεχνιόμαστε!!!
Μας πέθανεςΌταν έχεις τέτοια πατουρα ......τι να τα κάνεις τα υπόλοιπα???
Κ με μισο ισως ειναι 50με ένα φυστίκι είναι 100
Slava Paola!!ΠΑ - Ο - ΛΑ - ΡΑ !!!
ψηλη μιλφογυναικαρα κρεβατογεμιστρα (δεν ειναι πιτσιρικι), καβλοφατσα (που δεν το περιμενα οταν ανοιξα την πορτα), για πολυ γκαζι και πολλες αντοχες να/αν εχεις. το λιγοστο οριο που υπαρχει θα το διαπιστωσετε μονοι σας... αν το φτασετε.
δε θα πω κατι αλλο (αναλυτικη κριτικη οταν και εαν αποκτησει καρτελα και αν γραψω), απλα με πονεσαν τα ποδια μου, εγινα παπι και αισθανθηκα πολυ ομορφα τον εσωτερικο της κοσμο, ιδιως οταν χτυπαγα "το καμπανακι" της.
σορρυ για το πολυ πικ της εντασης μου (στην κοιλια σου που μου εδειξες-καταλαβες πιστευω)... αλλα... ΦΤΑΙΣΣΣ !!!
αν και λοου προφαηλ (και καλα κανει με ολα τα γνωστα ευτραπελα και σουργελα της παλαμης που κυκλοφορουν σε ολα τα θρεντς) ειναι δυναμη σε ολα!
@Paolauk χαιρετισμους στη φιλεναδα σου/μου και θα τα ξαναπουμε κουκλαρα...
1 τσο1)
2)
και
3)
για δυνατούς λύτες
Φίλε ο Σοφιανός με μπερδεψε1)
2)
και
3)
για δυνατούς λύτες
Φίλιππος... μέγας ζεν πρεμιεΦίλε ο Σοφιανός με μπερδεψε
έλα, ευκολάκι...1 τσο
2 λο
3 για δυνατούς παιχτες
Τσο και λο για δυνατούς παιχτες.
Το βρηκα με την μια δηλαδή; Δεν ημουνα σιγουρος για τον Θ. Β.έλα, ευκολάκι...
πούτσα ξύλο και καράτε ρε μάστορα.Το βρηκα με την μια δηλαδή; Δεν ημουνα σιγουρος για τον Θ. Β.
Το καρατε τι δουλεια εχει ρε μάστορα; Ραντεβου να βγάλουμε τα ματιά μας παμε οχι ραντεβού θανασιμης μονομαχιας.πούτσα ξύλο και καράτε ρε μάστορα.
δεν είσαι καλός στους γρίφους τελικά
έτσι είναι η έκφραση ρε παίχτη, βάλτο γουγλ να το δεις.Το καρατε τι δουλεια εχει ρε μάστορα; Ραντεβου να βγάλουμε τα ματιά μας παμε οχι ραντεβού θανασιμης μονομαχιας.
Κι εγώ έχω καβάλες *πρωινές! Χαχαχαχα θυμήθηκα το καβάλημα σου! *καβλεςΒραδιάτικα όταν έχω καβάλες
Και κάτι για τις πρωινές παρακαλώ, δείξτεΒραδιάτικα όταν έχω καβάλες