Kouros1-2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Like
- 2.632
- Πόντοι
- 446
ΜελανουριΚαλημέρα
ΜελανουριΚαλημέρα
Καλημέρα κοριτσάκιΚαλημέρα
μαυρισμένη?Καλημέρα
Καλημέρα
NaiΑπό τώρα σολαριουμ;
Ανασταταμωμστε στο κρεβάτι μαζί σου και πάνω που λέμε να ηρεμήσουμε μας ξανά αναστατώνεις.Αγόρια μου τι μου κάνετε
καλό είναι αυτόΑνασταταμωμστε στο κρεβάτι μαζί σου και πάνω που λέμε να ηρεμήσουμε μας ξανά αναστατώνεις.
Γυναικάρα πέτρα μας τον εκανεςΑγόρια μου τι μου κάνετε
Το καλύτερο.καλό είναι αυτό
Αγόρια μου τι μου κάνετε
Κοριτσάρα είσαι τούμπανο και σ'έχω ήδη στα υπόψιν!!! Την καλημέρα μου!!!Αγόρια μου τι μου κάνετε
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε επειδή πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί τα προγράμματα μου είναι:
1 ώρα δυο φορές 100
1.30 ώρες δυο φορές 150
Anal extra 50 εξαρταται από το μέγεθος
Ούτως η άλλως στους πελάτες αυτά έπαιρνα γιατί όλοι έκαναν τουρκικά παζάρια και για να ξεκαθαρισει το τοπίο γράφω τις τιμές για ενημέρωση και δεν υπάρχουν παλιές νέες τιμές , αλλά ούτε παζάρια.....οποίος δεν θέλει δεν χρειάζεστε να ασχολείστε....... λεπτομέρειες και για ραντεβού στο βαιμπερ.....σας φιλώ γλυκά...
Είσαι καυλα υπέροχηΛοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε επειδή πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί τα προγράμματα μου είναι:
1 ώρα δυο φορές 100
1.30 ώρες δυο φορές 150
Ούτως η άλλως στους πελάτες αυτά έπαιρνα γιατί όλοι έκαναν τουρκικά παζάρια και για να ξεκαθαρισει το τοπίο γράφω τις τιμές για ενημέρωση και δεν υπάρχουν παλιές νέες τιμές , αλλά ούτε παζάρια.....οποίος δεν θέλει δεν χρειάζεστε να ασχολείστε....... λεπτομέρειες και για ραντεβού στο βαιμπερ.....σας φιλώ γλυκά...![]()
Μάλλον έπεσε λορδαΛοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε επειδή πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί τα προγράμματα μου είναι:
1 ώρα δυο φορές 100
1.30 ώρες δυο φορές 150
Ούτως η άλλως στους πελάτες αυτά έπαιρνα γιατί όλοι έκαναν τουρκικά παζάρια και για να ξεκαθαρισει το τοπίο γράφω τις τιμές για ενημέρωση και δεν υπάρχουν παλιές νέες τιμές , αλλά ούτε παζάρια.....οποίος δεν θέλει δεν χρειάζεστε να ασχολείστε....... λεπτομέρειες και για ραντεβού στο βαιμπερ.....σας φιλώ γλυκά...![]()
150 το είχε πιο πρίν..χωρίς αναλ..τα 100 που λες για μια ώρα ήταν πολύ πιο παλιά ρε μπρο συνελθερε θρασιβουλα,τοσο το ειχε.εγω με το κατοσταρικο την εχω γαμισει.κωλο δεν ειχα γευτει ομως.