petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 56.682
- Πόντοι
- 41.813
μοιραζει απλοχερα αγαπη και τρυφεραδες σε πολλες,για αυτο τον αγαπανε ζηλιαρηδεςΜε πόσες;![]()
μοιραζει απλοχερα αγαπη και τρυφεραδες σε πολλες,για αυτο τον αγαπανε ζηλιαρηδεςΜε πόσες;![]()
Σωστα κουμπαρακι μου Σκουζι..Ήρεμα μαν μη βρίζεις![]()
Έσφιξες εδώ ?Σωστα κουμπαρακι μου Σκουζι..![]()
Οχι καλε μου κουμπαρε ...Έσφιξες εδώ ?![]()
Μα γιατι καλε μου κουμπρε θα επρεπε???
Για γάμο δεν ξέρω,αλλα να ταξιδέψω πάντως εκει ,θα ήθελα πολυΌ γάμος στην Ιταλία θά γίνει τελικά ;![]()
Μμμ κάποιο λάθος πρεπει να έχεις κάνει μου φαίνεται. Topolino παντως το μικυ μαους είναι αν θυμάμαι καλαA la fiera de l' Est,per due soldi, un topolino mio Padre comprò..
Να πάτε με τον @dimigoall μήνα του μέλιτος και συγκεκριμένα να πάτε στη Βενετία. Μην τον φουντάρεις όμως στο μεγάλο κανάλι και πνιγεί επειδή είναι λίγο μουρντάρης. Κρίμα είναι. Κατά βάθος είναι καλό παιδί και μεγαλωμένος με αρχέςΓια γάμο δεν ξέρω,αλλα να ταξιδέψω πάντως εκει ,θα ήθελα πολυ
Anche che bello che ho trovato qualcuno che gli piace la lingua italiana.Buongiorno...dimmi tutto...
Bενετία ,η πολη του έρωτα,απο αυτες που θα ήθελα να επισκεφτω,μαζί με Ρώμη και Μιλάνο φυσικάΝα πάτε με τον @dimigoall μήνα του μέλιτος και συγκεκριμένα να πάτε στη Βενετία. Μην τον φουντάρεις όμως στο μεγάλο κανάλι και πνιγεί επειδή είναι λίγο μουρντάρης. Κρίμα είναι. Κατά βάθος είναι καλό παιδί και μεγαλωμένος με αρχές