Το θέμα δεν είναι ο τύπος που έκανε την μαλακία, αλλά το άτομο στο οποίο την έκανε. Να μπούμε λίγο στη θέση του και να αναρωτηθούμε πως νιώθει. Ο μαλάκας, ο ανήθικος, ο σκατόψυχος ότι και να του συμβεί, θα παραμείνει το ίδιο μαλάκας, ανήθικος και σκατόψυχος. Πιστεύω πως αυτοί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, όμως το πρόβλημα που αφήνουν περιβάλλει με μια τοξικότητα άτομα όπως το κορίτσι και τη κάνει σίγουρα να γίνει περισσότερο καχύποπτη. Και έχει τα δίκια της.
Πολλές φορές, χωρίς να θέλω να γίνω επικριτικός, βλέπω κόσμο και εδω μέσα που συνεχώς κλαίγεται για πολλά θέματα απέναντι στα κορίτσια, όμως δεν μπορεί να αντιληφθεί πως όσο κι αν ``γουστάρει" να κάνει αυτή τη δουλειά μια κοπέλα, που είναι από τις πιο ζώρικες, δεν μπορείς να της φέρεσαι λες και είναι ιδιοκτησία σου (ακόμη για τη μια ώρα που σου χαρίζεται) η να ζητάς και τα ρέστα. Ο έρωτας έιτε αγοραίος είτε όχι είναι ένα παιχνίδι, το παίζουμε, μπαινουμε στο πετσί του ρόλου κάθε φορά και έτσι έρχεται το πάθος... συναινούμε και οι δύο και μέσα σε όλη αυτή τη μαγεία του παιχνιδιού χανόμαστε...οπότε αναλογιστείτε πόσο σημαντικό είναι ``αυτό που δίνει" το κάθε κορίτσι όπως και η
@Paolauk για να μπορέσουμε εμείς να ζήσουμε έστω για λίγο αυτή τη ``μαγεία"....το συναίσθημα αυτό δεν αμείβεται παιδιά...και ναι ξέρω πως οι τσέπες όλων είναι μικρές και η δική μου κλπ κλπ κλπ...'ομως το μικρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι εντάξει απέναντι στη μοναδική υποχρέωση που έχεις στο κορίτσι, να της δώσεις αυτό που συμφωνήθηκε και μαζί με αυτό ένα χαμόγελο κι ένα γλυκό λόγο...Γτ η γυναικά εκείνη τη στιγμη, που ασκεί και το συγκεκριμένο επαγγελμα, το οποίο είναι και το αρχαιότερο και το ιερότερο, δίνει ότι πιο όμορφο έχει...
Κλείνοντας, έχω να πω πως ντρέπομαι για κάτι τέτοιους μισα-ανθρώπους που υπάρχουν στην κοινωνία και είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε με την τοξικότητα και την αλητεία που εκπέμπουν γτ αυτό που έκανε στο κορίτσι, το έχει κάνει και σε άλλους τομείς της ζωής του και σε άλλους ανθρώπους. Στη δουλειά του, στην οικγενειά του, σε φίλους...ισως...κάποιος που κάνει μια μαλακία και τόσο χοντρή σε έναν ξένο, πιστεύω το έχει κάνει ξανα και ξανά και σε άλλους...οπότε τους αξίζει να βιώσουν τον απόλυτο εξεφτελισμό αλλά με διακριτικό τρόπο, ώστε όπως λέει και η
@Sexyjoanna να μη βγει κι απο πανω και να δημιουργήσει και περισσότερα προβλήματα στη Πάολα η σε κάποιο άλλο κορίτσι ακόμη και σε οποινδήποτε άλλο άνθρωπο που θα συναντήσει στη ζωή του...γτ το χει κάνει και θα το ξανακάνει ο μαλάκας, με άλλους τρόπους και σε άλλους ανθρώπους....
P.S. Enough i s enough!