malakotianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2024
- Like
- 549
- Πόντοι
- 81
αυτα να τα πεις στους φιλους που της δινουν 150 ευρω χα χα150 βρίσκω σε γραφείο με incall και κλάσεις ανώτερη σε εμφάνιση.
αυτα να τα πεις στους φιλους που της δινουν 150 ευρω χα χα150 βρίσκω σε γραφείο με incall και κλάσεις ανώτερη σε εμφάνιση.
Ένα γαμειση κάνω με 100 μια έντονουςΥπερτιμολογημένη θα έλεγα εγώ. Τα 150 είναι πολλά. Στα 100 θα ήταν τέλεια. Άντε βαριά βαριά 120. Στο κάτω κάτω ένα γαμήσι θα ρίξουμε. Πάντως είναι από τις καλύτερες που έχω πάρει. Ευτυχώς πρόλαβα στα 100.
πω πω ευκαιρια :!! χα χα χαΈνα γαμειση κάνω με 100 μια έντονους
Πολύ δουλειά,εεεε ;Ένα γαμειση κάνω με 100 μια έντονους
Εγώ δεν κατάλαβα τι εννοείς Παολάρα…!!!Ένα γαμειση κάνω με 100 μια έντονους
1 εκτόνωση στα 100.Εγώ δεν κατάλαβα τι εννοείς Παολάρα…!!!
1 εκτόνωση 100 γιούρια μάλλον ...Εγώ δεν κατάλαβα τι εννοείς Παολάρα…!!!
Aaaaaaa…μπορεί !1 εκτόνωση στα 100.
Αυτό κατάλαβα.
Πες τα Χρυσόστομε.... και στις ανεξάρτητες των 150 στην πραγματικότητα δίνεις 170+ με το ξενοδοχείο, για σκεφτείτε το λίγο τι συμφέρει στην τσέπη!!!!150 βρίσκω σε γραφείο με incall και κλάσεις ανώτερη σε εμφάνιση.
Είναι κουκλάρα, εξαιρετική τόσο στο κρεβάτι όσο και στο social αλλά τα 150 είναι πολλά.Την αδικείτε πάντως…είναι πολλή καλή περίπτωση η Πάολα!
Κοιτά…ουσιαστικά δεν διαφωνώ!Είναι κουκλάρα, εξαιρετική τόσο στο κρεβάτι όσο και στο social αλλά τα 150 είναι πολλά.
Είναι κουκλάρα, εξαιρετική τόσο στο κρεβάτι όσο και στο social αλλά τα 150 είναι πολλά.
Καλή ευδομαδα
Μπορούμε όμως να τη συγκρίνουμε και με περιπτώσεις top κοριτσιών που παίρνουν λιγότερα. Η Ανδριάνα, αν δεν κάνω λάθος, παίρνει 140 και έχει και κώλο μέσα στην τιμή. Όπως και να έχει, δεν διαφωνώ σε εμφάνιση και υπηρεσίες, διαφωνώ στην τιμή. Γενικά τα 150 τα βρίσκω πολλά όταν δεν περιλαμβάνουν και κώλο.Sorry φίλος, αλλά έχουμε φτάσει πλέον, τα 150 να τα ζητάνε και να τα παίρνουν, κάτι παλτά της σειράς.
Να μην τα πάρει η Πάολα δλδ?
Που στην τελική και εμφάνιση σούπερ ντουπερ έχει και καλή στις υπηρεσίες της είναι.
Αν μάλιστα υπάρχει καλή χημεία, ή έχει δυνατές καύλες την ημέρα που θα βρεθείτε, όχι εσύ, αλλά εκείνη θα σε γαμησει!