woopsie
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.797
- Πόντοι
- 1.196
Που την θυμήθηκες τώρα την Μόνικα? Παίζει να έχει σταματήσειΚαλησπέρα φίλε. Μήπως ξέρεις το τηλέφωνο τις Μόνικα. Ευχαριστώ
Που την θυμήθηκες τώρα την Μόνικα? Παίζει να έχει σταματήσειΚαλησπέρα φίλε. Μήπως ξέρεις το τηλέφωνο τις Μόνικα. Ευχαριστώ
Ότι και να πεις φίλε η τυπισσα όντως είναι καυλαΕχθες ραντεβού στον Πρίαμο Μεταμόρφωσης.......η κοπέλα είναι κοπέλα ραντεβού, μαυρισμένη......βυζαρες ,κωλαρα.....παίχτηκαν δύο γύροι ο πρώτος είχε ξεκωλιασματακι......έντονο....γουστάραμε....πιπα σεμιναριακη.......και μαζί με τον δεύτερο γύρο παίχτηκαν διάφορες στάσεις, έντονο γαμησι....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παραθέτω εδώ απόσπασμα από την μάχη......καθώς και το τελος
Εχθες ραντεβού στον Πρίαμο Μεταμόρφωσης.......η κοπέλα είναι κοπέλα ραντεβού, μαυρισμένη......βυζαρες ,κωλαρα.....παίχτηκαν δύο γύροι ο πρώτος είχε ξεκωλιασματακι......έντονο....γουστάραμε....πιπα σεμιναριακη.......και μαζί με τον δεύτερο γύρο παίχτηκαν διάφορες στάσεις, έντονο γαμησι....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παραθέτω εδώ απόσπασμα από την μάχη......καθώς και το τελος
Άντε να εξηγήσω στον γιατρό στα επείγοντα το πώς λιποθύμησα πάνω στο πληκτρολόγιο...Εγώ θα σας βγάλω φοτογραφεις
Σαν να μην πέρασε μια μέρα!Όνειρα γλυκά
Με παντρεύεσαι ;Όνειρα γλυκά
Καλο σκ καυλαραΚαλό ΣΚ
Τι μας κανεις μεσημεριατικα....την τρελα μου!! Καλο Σκ και καλο χυσιμο...Καλό ΣΚ
Υπερτιμολογημένη θα έλεγα εγώ. Τα 150 είναι πολλά. Στα 100 θα ήταν τέλεια. Άντε βαριά βαριά 120. Στο κάτω κάτω ένα γαμήσι θα ρίξουμε. Πάντως είναι από τις καλύτερες που έχω πάρει. Ευτυχώς πρόλαβα στα 100.υπερτιμημενη αλλα καλη !
Φοβερή κριτική, αναλυτικότατη. Άρτια κατατοπιστικός.Καλησπερα σε όλους
Ως νέο μελος
Θέλω να γραψω κριτικη
Για την κοπελα
Που είχε πραγματοποιηθεί
Πριν από καιρο
Εμφάνιση τοπ
Και στα σοσιαλ
Ευχάριστη παρουσια
Νομίζω ότι αξιζει με το παραπανω
αυτο εννοουσα κ εγω αδερφε ! λαθος λεξη χρησιμοποιησα οντως αλλα αυτο ηθελα να εκφρασω ! Μαζι σου !Υπερτιμολογημένη θα έλεγα εγώ. Τα 150 είναι πολλά. Στα 100 θα ήταν τέλεια. Άντε βαριά βαριά 120. Στο κάτω κάτω ένα γαμήσι θα ρίξουμε. Πάντως είναι από τις καλύτερες που έχω πάρει. Ευτυχώς πρόλαβα στα 100.