Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Άγαπητέ μου ,ή Πάολα είναι
πολύ καλή μου φίλη , είναι καί γαμώ
τά παιδιά !!!!!!
Πες της ότι την αγαπώ
τά παιδιά !!!!!!
Πες της πως θελω να την γαμησω!!Άγαπητέ μου ,ή Πάολα είναι
τά παιδιά !!!!!!
τά παιδιά !!!!!!
Διαφορετικα παπουτσια φοραει !!!
χωρις καμια διαθεση γ καυγα/ειρωνια κτλ...Η αγαμια ορισμενων εδω μεσα εχει ξεπερασει τα ορια μαλλον...
Η Παολα δεν ειναι ουτε μοντελο ουτε τηλεπερσονα.
Τραγουδιστρια ειναι η κοπελα και μαλλον η καλυτερη που εχει βγει τουλαχιστον τα τελευταια 20 χρονια.Αυτη αν ειχε βγει τη δεκαετια του 80' θα μιλουσαμε για την καλυτερη ελληνιδα τραγουδιστρια σημερα.
ενταξει φιλε μου σε μερικα πραγματα εχεις δικιο,αλλα σε μερικα υπερβαλεις κιολας.Βρε ξεχνατε εναν πολυ βασικο παραγοντα...Η Παολα δεν ειναι μια τραγουδιστρια που σας την επεβαλλε η τηλεοραση οπως πχ η Ταμτα και η Κοκκινου
Η Παολα αναδειχτηκε και ξεχωρισε μεσα απο τα μαγαζια τα οποια γεμιζει εδω και μια δεκαετια τωρα.
Κατι δειχνει αυτο οπως και να το κανουμε.Για μενα το μεγαλυτερο λαθος της ειναι αυτες οι μισογυμνες εμφανισεις της.Δε το εχει αναγκη...
Αυτη επρεπε να βγαινει με κελεμπια στην πιστα ωστε να επικεντρωνεσαι μονο στη φωνη της
Σαν λαικη φωνη η Παολα ειναι πολυ καλη.Επισης στην δουλεια της ειναι μια χαρα και εχει ολο το πακετο(φωνη-εμφανιση-επικοινωνια με τον κοσμο).Βεβαια οι γαμιαδες παλαμης την θεωρουν μπαζο(αλλωστε γαμανε καλυτερες),πρεζου(ειναι ολοι τους της εκλησιας ή τους ζηταει δανεικα για την δοση της),αφωνη(λες και ολες οι αλλες ειναι σαν την Μαρια καλας).
τά παιδιά !!!!!!
:o :o :o :o :o :o :o :oδεν σας θυμιζει λιγο την natalia oreiro (milagros) απο τις αργεντινικες,μεξικανικες σειρες;
:o :o :o :o :o :o :o :o
η συγκριση της πανεμορφης πραγματικα ορειρο με την παολα( :S) ειναι σχεδον αστεια.
[/ΠΕΣΤΑ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΦΩΝΗ, ΦΩΝΑΡΑ Η ΠΑΟΛΑ.. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΦΑΤΣΑ.. ΠΑΟΛΟ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΑΝ ΤΡΑΒΕΛΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ]