omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
τυποι, αυτή τσιγγάνα είναι?
εχει γεννησει και ενα παιδιτα μουνόχειλα της, εχουν καταπιει το σορτς !!!!
Ποια 50 ρε τύπε?35 το πολύ να είναι....Η Πάολα πλησιάζει τα 50 και για την ηλικία αυτή είναι κουκλάρα ;)
Σαφέστατα έχει πολύ καλή σκηνική παρουσία ΚΑΙ φωνή
Τα περί γύφτισας κλπ είναι κουραφέξαλα
...Γέμισε το σαϊτ από Κούρκουλους που τους πέφτει λίγη η Πάολα...μη χ@σω...
Πρεπει να είμαι ο Κούρκουλος για να δω το αυτονοητο, ότι η Παολα είναι πανασχημη?Η Πάολα πλησιάζει τα 50 και για την ηλικία αυτή είναι κουκλάρα ;)
Για τον πέουλα είναι....Πρεπει να είμαι ο Κούρκουλος για να δω το αυτονοητο, ότι η Παολα είναι πανασχημη?
το να μιλας εσυ για ασχημες ειναι προκλησηΠρεπει να είμαι ο Κούρκουλος για να δω το αυτονοητο, ότι η Παολα είναι πανασχημη?
Ποια 50 ρε τύπε?35 το πολύ να είναι....
27-28 λέει η ίδια.Η Πάολα πλησιάζει τα 50 και για την ηλικία αυτή είναι κουκλάρα ;)
και μάλιστα στο ρόλο εισαγγελέα!Πρεπει να είμαι ο Κούρκουλος για να δω το αυτονοητο, ότι η Παολα είναι πανασχημη?
Τώρα είδα στο wiki οτι είναι του '82 οπότε 3227-28 λέει η ίδια.
Ποια 50 ρε φιλε? 32 χρονων είναι η Παολα. Μα ελεος δηλαδή, πού τα σκεφτεστε?Η Πάολα πλησιάζει τα 50 και για την ηλικία αυτή είναι κουκλάρα ;)
Μάλλον μου'χουν μείνει η δηλώσεις της όταν πρωτοέγινε φίρμα στην Αθήνα πριν μερικά χρόνια!Τώρα είδα στο wiki οτι είναι του '82 οπότε 32
Λαβετε υποψιν ομως οτι η Παολα ειναι επαγγεγματιας τραγουδιστρια απο τα 15 της με ατελειωτες νυχτες στην πλατη της.Ειναι θεωρητικα ενα κουρασμενο ατομο και λογικο να δειχνει μεγαλυτερη οπως και ολοι οι ανθρωποι της νυχτας δηλαδη