enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.751
- Πόντοι
- 3.656
ηπως ειναι μουφα για να προμοτρει την ευθανασια??
δεν γινεται τυπε,γιατι αν δεν κανει ευθανασια στο τελος τι θα πει για τα το καλυψει;οτι του περασε ο καρκινος; :S
ηπως ειναι μουφα για να προμοτρει την ευθανασια??
Γιατί πρέπει να πάει Ελβετία και να γίνει με φάρμακα ;
Με παραδοσιακά μέσα , πειράζει ;
Κι εγώ ήμουν φαν του αλλά εδώ και κάνα δύο χρόνια έκανε αβαντες σε ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή προφανώς γιατί έβγαζε το ψωμί του στο contra και στο crash και δε γινόταν αλλιώςτο θεμα το παρακολουθώ εδώ και μερες, δεν επελεξα να το αναδείξω για να μην καταληξει ως συνηθως μπαχαλο εδώ μεσα :S
ο Αλεξανδρος Βελιος είναι ο βασικος λογος που παρακολουθώ το κοντρα εδώ και χρονια...
Τα σχολια του και η γενικοτερη σταση του δειχνει δημοσιογραφο μη ενταγμενο στα πλοκάμια της διαπλοκης
Το πρόβλημα της αρρώστιας του και ο τροπος που το αντιμετωπιζει είναι συγκινητικο.
Το γενικοτερο πρόβλημα της ευθανασίας απασχολει χρονια τωρα τον πολιτισμενο κοσμο και βεβαια όχι την ελλαδα οπου ο δημοσιος διαλογος εξαντλείται στα δικαιωματα των δημοσιων και των συνταξιουχων :S
Κι εγώ ήμουν φαν του αλλά εδώ και κάνα δύο χρόνια έκανε αβαντες σε ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή προφανώς γιατί έβγαζε το ψωμί του στο contra και στο crash και δε γινόταν αλλιώς
ναι..ξεφτυλιστηικε απο τοτε... :- :- :-Κι εγώ ήμουν φαν του αλλά εδώ και κάνα δύο χρόνια έκανε αβαντες σε ΣΥΡΙΖΑ
εχεις εντοπισει αλλαγες στην εμφανιση του???Καλησπέρα σε όλους,
Παρακολουθώ συζητήσεις και συζητήσεις εδώ μέσα, και επέλεξα αυτό να είναι το πρώτο μήνυμα στο φόρουμ.
Στο θέμα μας. Θέλει μεγάλα μεζέα σε αυτό που κάνει ο Βέλιος(φαίνεται ότι είναι άρρωστος). Η γαμ@@@νη κωλοαρρώστια σε κάνει να γερνάς 20 χρόνια σε μερικούς μήνες.
Φάρμακο δεν πιστεύω ότι υπάρχει, μην ξεχνάμε τον Steve Jobs. Αν είχα φαρμακευτική και είχα φάρμακο, θα τους είχα να εξαρτώνται από μένα οι άρρωστοι. Απλά καρκινοπαθείς και πελάτες μέχρι να πεθάνουν απο γεράματα.
Αν διαγνωστείς από καρκίνο και ζήσεις 5 χρόνια, απλά τον έχεις ξεπεράσει. Είναι πολύ δύσκολο να κάθεσαι και να λιώνεις μέρα με την μέρα σε ένα κρεββάτι, και για σένα πόσο μάλλον για τους γύρω σου.
Καλώς ή κακώς θαύματα δεν γίνονται στην εποχή μας.
Όσοι υπόσχονται θεραπεία ή είναι αφελείς είτε είναι κερδοσκόποι.
Αυτοθεραπεια απο αρρώστειες έχει συμβει μάλλον ως αποτέλεσμα αυθυποβολης και πίστης και που οι θρήσκοι το αποδίδουν σε θαύμα.Αυτό που λέμε ιατρικό παράδοξο.Αν σου πουν ότι πεθάνεις αυτή είναι η μοναδική σου ελπίδα.Καλησπέρα σε όλους,
Παρακολουθώ συζητήσεις και συζητήσεις εδώ μέσα, και επέλεξα αυτό να είναι το πρώτο μήνυμα στο φόρουμ.
Στο θέμα μας. Θέλει μεγάλα μεζέα σε αυτό που κάνει ο Βέλιος(φαίνεται ότι είναι άρρωστος). Η γαμ@@@νη κωλοαρρώστια σε κάνει να γερνάς 20 χρόνια σε μερικούς μήνες.
Φάρμακο δεν πιστεύω ότι υπάρχει, μην ξεχνάμε τον Steve Jobs. Αν είχα φαρμακευτική και είχα φάρμακο, θα τους είχα να εξαρτώνται από μένα οι άρρωστοι. Απλά καρκινοπαθείς και πελάτες μέχρι να πεθάνουν απο γεράματα.
Αν διαγνωστείς από καρκίνο και ζήσεις 5 χρόνια, απλά τον έχεις ξεπεράσει. Είναι πολύ δύσκολο να κάθεσαι και να λιώνεις μέρα με την μέρα σε ένα κρεββάτι, και για σένα πόσο μάλλον για τους γύρω σου.
Κάνει μπαμ ότι είναι ταλαιπωρημένος από θεραπείες, και ας τον φτιάξανε με make up. Εχεις δει ποτέ άνθρωπο ταλαιπωρημένο από τετοιες διαδικασίες?εχεις εντοπισει αλλαγες στην εμφανιση του???
θεραπεια σε καρκινο μαστου παχεως εντερου οσο κ δερματος ξερω καποιες αρκετες περιπτωσεις
εχεις εντοπισει αλλαγες στην εμφανιση του???
Εχω γνωρίσει άνθρωπο που τον βρήκανε όγκο στον πνεύμονα και μετά από μερικες εβδομάδες ψάχνανε τον όγκο και δεν τον βρίσκανε, αυτοίαση, αλλά σε τελικό στάδιο πολύ χλωμό.Αυτοθεραπεια απο αρρώστειες έχει συμβει μάλλον ως αποτέλεσμα αυθυποβολης και πίστης και που οι θρήσκοι το αποδίδουν σε θαύμα.Αυτό που λέμε ιατρικό παράδοξο.
Καλησπέρα σε όλους,
Παντως,γκατα τη δικη μου ταπεινη γνωμη , ο καρκινος καθεαυτος δεν είναι η ασθενεια, ο καρκινος είναι η φυσιολογική αντιδραση του οργανισμου σε ένα βλαπτικο αιτιο που ειτε ερχεται εξωτερικα ( π.χ. μολυνση περιβάλλοντος ,όπως στους σκουπιδιάρηδες που πεθαινουν κατά 85 0/0 από καρκινο των πνευμονων κλπ,και άλλες παρομοιες καταστασεις) , ειτε σε αιτια όπως υπερβολικη καταναλωση κρέατος, ειτε σε εσωτερικα,ητοι το αγχος από διαφορες αιτιες.
εμφανεστατα τυπε, αδυνατισμα προσωπου, χλωμαδα
Γιατί ρωτάς ? υπάρχει κανά δημοσίευμα της ελεύθερης ώρας ότι οι Εβραίοι έχουν ανοσία στον καρκίνοΤι ποσοστό Ισραηλινών πεθαινει απο καρκινο?