belloutsi77
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για μια περιπετεια ενδιαφερεται?
να φυτέψω πρώτα γκαζόν στην ταράτσα για να την ταΐζω....
ΕΥΓΕ!!!
Το παρόν θρεντ αποτελεί ένα έξοχο κοινωνιολογικό πείραμα μίας διαδικτυακής κοινωνίας υπό την θαλπωρή του bourdela.com
Ι. Εάν αποτελεί πλάκα ΧΩΡΙΣ την συγκατάθεση της γυναίκας σου , τότε είσαι μοιάζεις με τον παντρεμένο κατά τον Honore de Balzac, δηλαδή έναν ουρακοτάγκο που προσπαθεί να παίξει βιολί/
ΙΙ. Εάν αποτελεί πλάκα ΜΕ την συγκατάθεση της γυναίκας σου, τότε έχετε τον τέλειο γάμο σε στυλ Καρβέλα-Πανια. Φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.
ΙΙΙ. Εάν αποτελεί έναν τρόπο να εκδικηθείς την γυναίκα σου για κάποια πράξη της, καλύτερα να μας πεις περί τίνος πρόκειται παρά να στήσεις αυτό το ευφάνταστο σκηνικό.
ΙV. Εάν είναι αλήθεια όλο το σκηνικό τότε σου το αφιερώνω εξαιρετικά.
Του γάμου ( Σήμερα γάμος γίνεται ) ( Κυκλάδες )
Σήμερα γά-, σήμερα γάμος γίνεται (δις)
σε μπουρδελο-περιβόλι, σε μπουρδελο-περιβόλι (δις)
Σήμερα απο-, σήμερα αποχωρίζεται (δις)
ο Iblis από την κόρη, o Iblis από την κόρη (δις)
Γαμπρέ τη νύ-, γαμπρέ τη νύφη ν’ αγαπάς (δις)
Να μην την εμαλώνεις, να μην την εμαλώνεις (δις)
η γελάδα;
Εγώ πάλι έχω μια γελάδα και ένα θερμοσίφωνα παλιο που θέλω να χαρίσω σε ένα καλό φιλαράκι.
Συζήτησα με την γελάδα της είπα ότι βρήκα μια νέα πιο γαλακτερή, μου είπε ότι συμφωνεί με τα μεγάλα της βαθια αγελαδινά μάτια. Δέχομαι μόνο σοβαρές προτάσεις και το ίδιο με τον θερμοσίφωνα αν και με αυτόν δεν το έχω κουβεντιάσει ακόμα.
Χαρίζω και δύο λάμα πεθαμένα.
Επίσης παντρεύεται η γειτόνισσα αν ενδιαφέρεται κανείς μόνο που όταν κανει δουλειές φοράεικαι μπικουτί στο μαλλί αλλά είναι ρουμάνικης καταγωγής΄.
Για την γελάδα όμως επείγομαι.
Βιογραφικά με πμ.
ενδιαφερομαι για τα δυο λαμα.
ειναι βαλσαμωμενα?
Διακρινω μια ειρωνια?
ΟΚ αλλα τι κανει?
CIM-swallow,Anal,PSE ?
ΥΓ. Αν δεχεται να κοιμηθει με οποιον της προτινεις μην εισαι μαλακας σκεπσου επιχειρηματικα που λεει και η τραπεζα Πειραιως ;)
ποια, η γελαδα?
για το γαλα τη θελω...
Οχι η γυναικα του για τον $$$$$$ την θελω
η γελάδα;Για μια περιπετεια ενδιαφερεται?