You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παντρεύω τη γυναίκα μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 96
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αν ειναι και καλη νοικοκυρα και ξερει να μαγειρευει, τοτε περιμενω pm να τα πουμε. ;)ειναι λιγο στρογγυλοπροσωπη εχω να πω.
και της αρεσουν τα καλα παιδια,
γιατι κι αυτη ειναι καλο παιδι.
ειναι και καλη νοικοκυρα.
ειναι λιγο στρογγυλοπροσωπη εχω να πω.
και της αρεσουν τα καλα παιδια,
γιατι κι αυτη ειναι καλο παιδι.
ειναι και καλη νοικοκυρα.
Αν θέλεις κουμπάρο έρχομαι. Έχω ήδη έτοιμο και το κουστούμι. όπως με βλέπεις στο αβατάρ + ένα φούξια παπιγιόν...Και το γλέντι ματά πλερωμένο..
οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει ενα συντομο βιογραφικο,
για να επιλεξει η ιδια.
δεν εχει αλλες εμπειριες εκτος απο εμενα.
αν δεν στειλετε πμ,δε θα παρετε απαντηση.
Και για τους κουμπάρους ισχύει ο κανόνας?
κατσε να βρουμε πρωτα το καλο παιδι...
και μετα κανονιζουμε και τους κουμπαρους..
εσυ παντως φαινεσαι κιμπαρης...
κανεις και για γαμπρος...
οι αλλοι ειναι λιγο εως πολυ φτωχομπινεδες - χωρις παραξηγηση να πουμε
εσυ παντως φαινεσαι κιμπαρης...
κανεις και για γαμπρος...
οι αλλοι ειναι λιγο εως πολυ φτωχομπινεδες - χωρις παραξηγηση να πουμε
Και για τους κουμπάρους ισχύει ο κανόνας?
κατσε να βρουμε πρωτα το καλο παιδι...
Κοίταξε, έχω έναν φίλο χουβαρντά, καλόκαρδο, εργασιομανή φίλο. Θα του πω να στείλει και βιογραφικό αλλά νομίζω ότι στη φωτογραφία τα λέει όλα.
Γι'αυτό μην ΞΕΧΑΣΕΙΣ να ζητήσεις φωτογραφίες και περιμένεις να τον δεις στα σκαλιά της εκκλησίας...
Συνημμένα
Αν είναι αλήθεια όλο αυτό, εύχομαι να ξυπνήσει η κοπέλα και να σου χώσει 2 μπουκέτα. Στην τελική εσύ γιατί σε κόφτεί να βρεί ένα καλό παιδί? Φοβάσαι μήπως σε ξεπεράσει γρήγορα αν βρεί κάποιον πιο προχωρημένο? Να την αφήσεις ήσυχη γιατί φαίνεται πως της έχεις ρίξει την ψυχολογία στα τάρταρα. Μια χαρά κοπέλα είναι. Να βγεί μερικά βράδια με τις φίλες της και θα βρεί καλύτερο από σένα ;-)
εννοειτε τα βιογραφικα με φωτογραφια και αντιγραφο του Ε9... ;)
Κοίταξε, έχω έναν φίλο χουβαρντά, καλόκαρδο, εργασιομανή φίλο. Θα του πω να στείλει και βιογραφικό αλλά νομίζω ότι στη φωτογραφία τα λέει όλα.
Γι'αυτό μην ΞΕΧΑΣΕΙΣ να ζητήσεις φωτογραφίες και περιμένεις να τον δεις στα σκαλιά της εκκλησίας...
η ιδια μου το ζητησε φιλε..
εχουμε πολυ καλη και ειλικρινη σχεση..
ειμαστε παντρεμενοι 8 χρονια , απο τα 18 της...
αλλα δεν υπαρχει πλεον ερωτικη χημεια...
της εξομολογηθηκα πως ειμαι ερωτευμενος με αλλη γυναικα,
και θελω διαζυγιο.παιδια σκυλια δεν εχουμε .
μου ζητησε να της γνωρισω ενα καλο παιδι -φιλαρακι μου-
για να κραταμε επαφη.
γενικα ειναι πολυ ηπιος χαρακτηρας,
δεν πινει ,δεν καπνιζει ,δεν κανει καταχρησεις,
ειναι απο καλη οικογενεια και περναει την ωρα της μεσα στο σπιτι.
εχουμε πολυ καλη και ειλικρινη σχεση..
ειμαστε παντρεμενοι 8 χρονια , απο τα 18 της...
αλλα δεν υπαρχει πλεον ερωτικη χημεια...
της εξομολογηθηκα πως ειμαι ερωτευμενος με αλλη γυναικα,
και θελω διαζυγιο.παιδια σκυλια δεν εχουμε .
μου ζητησε να της γνωρισω ενα καλο παιδι -φιλαρακι μου-
για να κραταμε επαφη.
γενικα ειναι πολυ ηπιος χαρακτηρας,
δεν πινει ,δεν καπνιζει ,δεν κανει καταχρησεις,
ειναι απο καλη οικογενεια και περναει την ωρα της μεσα στο σπιτι.
Αν είναι αλήθεια όλο αυτό, εύχομαι να ξυπνήσει η κοπέλα και να σου χώσει 2 μπουκέτα. Στην τελική εσύ γιατί σε κόφτεί να βρεί ένα καλό παιδί? Φοβάσαι μήπως σε ξεπεράσει γρήγορα αν βρεί κάποιον πιο προχωρημένο? Να την αφήσεις ήσυχη γιατί φαίνεται πως της έχεις ρίξει την ψυχολογία στα τάρταρα. Μια χαρά κοπέλα είναι. Να βγεί μερικά βράδια με τις φίλες της και θα βρεί καλύτερο από σένα ;-)
γιατρε εσεις εδω?
μεγαλη μου τιμη!
μεγαλη μου τιμη!
ρε τι κανουν τα ψυχοφαρμακα...
Sexpeare in Luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ΕΥΓΕ!!!
Το παρόν θρεντ αποτελεί ένα έξοχο κοινωνιολογικό πείραμα μίας διαδικτυακής κοινωνίας υπό την θαλπωρή του bourdela.com
Ι. Εάν αποτελεί πλάκα ΧΩΡΙΣ την συγκατάθεση της γυναίκας σου , τότε είσαι μοιάζεις με τον παντρεμένο κατά τον Honore de Balzac, δηλαδή έναν ουρακοτάγκο που προσπαθεί να παίξει βιολί/
ΙΙ. Εάν αποτελεί πλάκα ΜΕ την συγκατάθεση της γυναίκας σου, τότε έχετε τον τέλειο γάμο σε στυλ Καρβέλα-Πανια. Φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.
ΙΙΙ. Εάν αποτελεί έναν τρόπο να εκδικηθείς την γυναίκα σου για κάποια πράξη της, καλύτερα να μας πεις περί τίνος πρόκειται παρά να στήσεις αυτό το ευφάνταστο σκηνικό.
ΙV. Εάν είναι αλήθεια όλο το σκηνικό τότε σου το αφιερώνω εξαιρετικά.
Του γάμου ( Σήμερα γάμος γίνεται ) ( Κυκλάδες )
Σήμερα γά-, σήμερα γάμος γίνεται (δις)
σε μπουρδελο-περιβόλι, σε μπουρδελο-περιβόλι (δις)
Σήμερα απο-, σήμερα αποχωρίζεται (δις)
ο Iblis από την κόρη, o Iblis από την κόρη (δις)
Γαμπρέ τη νύ-, γαμπρέ τη νύφη ν’ αγαπάς (δις)
Να μην την εμαλώνεις, να μην την εμαλώνεις (δις)
Το παρόν θρεντ αποτελεί ένα έξοχο κοινωνιολογικό πείραμα μίας διαδικτυακής κοινωνίας υπό την θαλπωρή του bourdela.com
Ι. Εάν αποτελεί πλάκα ΧΩΡΙΣ την συγκατάθεση της γυναίκας σου , τότε είσαι μοιάζεις με τον παντρεμένο κατά τον Honore de Balzac, δηλαδή έναν ουρακοτάγκο που προσπαθεί να παίξει βιολί/
ΙΙ. Εάν αποτελεί πλάκα ΜΕ την συγκατάθεση της γυναίκας σου, τότε έχετε τον τέλειο γάμο σε στυλ Καρβέλα-Πανια. Φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.
ΙΙΙ. Εάν αποτελεί έναν τρόπο να εκδικηθείς την γυναίκα σου για κάποια πράξη της, καλύτερα να μας πεις περί τίνος πρόκειται παρά να στήσεις αυτό το ευφάνταστο σκηνικό.
ΙV. Εάν είναι αλήθεια όλο το σκηνικό τότε σου το αφιερώνω εξαιρετικά.
Του γάμου ( Σήμερα γάμος γίνεται ) ( Κυκλάδες )
Σήμερα γά-, σήμερα γάμος γίνεται (δις)
σε μπουρδελο-περιβόλι, σε μπουρδελο-περιβόλι (δις)
Σήμερα απο-, σήμερα αποχωρίζεται (δις)
ο Iblis από την κόρη, o Iblis από την κόρη (δις)
Γαμπρέ τη νύ-, γαμπρέ τη νύφη ν’ αγαπάς (δις)
Να μην την εμαλώνεις, να μην την εμαλώνεις (δις)
Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
θα της παντρέψουμε?ηβήηηηηη...τι πάθαμε οι λωλοί......[σμυρνιά κουβέντα]......
Επισκέπτης
Εγώ πάλι έχω μια γελάδα και ένα θερμοσίφωνα παλιο που θέλω να χαρίσω σε ένα καλό φιλαράκι.
Συζήτησα με την γελάδα της είπα ότι βρήκα μια νέα πιο γαλακτερή, μου είπε ότι συμφωνεί με τα μεγάλα της βαθια αγελαδινά μάτια. Δέχομαι μόνο σοβαρές προτάσεις και το ίδιο με τον θερμοσίφωνα αν και με αυτόν δεν το έχω κουβεντιάσει ακόμα.
Χαρίζω και δύο λάμα πεθαμένα.
Επίσης παντρεύεται η γειτόνισσα αν ενδιαφέρεται κανείς μόνο που όταν κανει δουλειές φοράεικαι μπικουτί στο μαλλί αλλά είναι ρουμάνικης καταγωγής΄.
Για την γελάδα όμως επείγομαι.
Βιογραφικά με πμ.
Συζήτησα με την γελάδα της είπα ότι βρήκα μια νέα πιο γαλακτερή, μου είπε ότι συμφωνεί με τα μεγάλα της βαθια αγελαδινά μάτια. Δέχομαι μόνο σοβαρές προτάσεις και το ίδιο με τον θερμοσίφωνα αν και με αυτόν δεν το έχω κουβεντιάσει ακόμα.
Επίσης παντρεύεται η γειτόνισσα αν ενδιαφέρεται κανείς μόνο που όταν κανει δουλειές φοράεικαι μπικουτί στο μαλλί αλλά είναι ρουμάνικης καταγωγής΄.
Βιογραφικά με πμ.
Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
βολεύομαι με τον θερμοσίφωνα το πολύ πολύ να τον κάνω ψησταριά..Εγώ πάλι έχω μια γελάδα και ένα θερμοσίφωνα παλιο που θέλω να χαρίσω σε ένα καλό φιλαράκι.
Βιογραφικά με πμ.
Επισκέπτης
βολεύομαι με τον θερμοσίφωνα το πολύ πολύ να τον κάνω ψησταριά..
εσένα σε βλέπω είσαι καλό παλικάρι θα σου φορτώσω και την γελάδα...
Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
να φυτέψω πρώτα γκαζόν στην ταράτσα για να την ταΐζω....εσένα σε βλέπω είσαι καλό παλικάρι θα σου φορτώσω και την γελάδα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις