tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
πια βασικά να κάνει? Ούτε να ξυρίσει τα πόδια της δεν έχει όρεξη.. Κατά τα άλλα με αγαπάει και το δείχνει.
λοιπόν φίλε μερικά πράγματα από έναν παντρεμένο επί 21 συναπτά έτη με 2 παιδιά (21 και 19 ετών) και ηλικίας 55 ετών ...
πράγματι η γέννα για την γυναίκα είναι μεγάλο και δύσκολο πράγμα.. ακόμη δυσκολώτερο είναι η ανατροφή των παιδιών ειδικά αν εργάζεται κιόλας (καλή ώρα σαν την δικιά μου) και το χειρότερο από όλα αν εργάζεται και δεν υπάρχει παπούς/γιαγια να βοηθήσουνε..
παρόλα αυτά η γυναικα είναι γυναίκα και ειδικά η σύζυγος πρέπει να είναι δυό φορές γυναίκα για τον άντρα.. υπάρχει μία απλή λογική ότι τον κήπο μας φροντίζουμε πρώτα και μετά ποτίζουμε άλλους..
τώρα επί του προκειμένου... σίγουρα οι σημερινοί ρυθμοί είναι τρελλοί και η κούραση είναι κάτι το οποίο δεν περιγράφεται (θυμάμαι τον εαυτό μου σε ηλικία 37 χρόνων να έχω γυρίσει απο την δουλειά 11.30 το βράδυ μετά από 3 βδομάδες συνεχών 15ωρων στο γραφείο και να με παίρνει ο υπνος πάνω σε γλυφομούνι ).. παρόλα αυτά νεόι είμαστε (εισαστε για να ακριβολογώ) και θα πρέπει να κάνεις κάτι ..
αν λοιπόν μπορείς να κανονίσεις με κάποιον συγγενή (παπού, γιαγιά, θείο, θεία) εμπιστοσύνης να αναλάβει την φροντίδα του παιδιού για ένα ΠΣΚ, φρόντισε να κανονίσεις μια εκδρομή εκτός Αθηνών.. προσοχή όχι σε μέρος με πολλά αξιοθέατα που να σας βγεί η πίστη στην γύρα (γιαυτό δεν προτείνω εξωτερικό που είναι γενικά φτηνότερα) αλλά σε ένα ήσυχο όμορφο μέρος (πχ λίμνη πλαστήρα)... κλείσε ένα ξενώνα η ξενοδοχείο ένα ωραίο ζεστό δωματιο (αν ο ξενώνας/ ξενοδοχείο έχει και μπαράκι/ εστιατ΄ροιο ακόμη καλύτερα) κατά προτίμηση με κανένα ψευτοσπά (μαλακία είναι αλλά χαλαρωτικό) και τραβάτε.... ξεχάστε τα αξιοθέατα (το πολύ πολύ καμμιά βολτίτσα αν έχει καλό καιρό).. το πρώτο βραδυ άστην να το αφιερώσει στον εαυτό της με μπανάκια, κανένα σπα αν έχει το μαγαζί, ξυρισματάκια (εδώ μπροείς να βοηθήσεις με την εμπειρία που έχουμε ) και να ρίξει και ένα καλό ύπνο μετά από ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί στο δείπνο.. φρόντισε να ξυπνήσεις εσύ νωρίτερα το πρωί και ξεκίνα δώστης να καταλάβει...
μετά ντουσάκι παρέα, καλό πρωινό καμμιά βολτίτσα ή άραγμα σε κανένα καφέ, λφρύ μεσημεριανό και γύρος επόμενος.. μην την αφήσεις να παρει ανάσα... αν τα καταφέρεις να γυρίσεις και Δευτέρα ακόμη καλύτερα....
το έκανα αυτό πολλές φορές όταν είχα μικρά τα παιδιά (κανονίζαμε με τον αδελφό της και του αφηνα και τα δικά μου και αυτός τα δικά του εναλλάξ) ...
λειτουργεί πάντα.. μην λυπηθείς το χρήμα στην υπόθεση (όχι παλαβομάρες αλλά όχι και μιζέρια)..
τελευταία φορά το έκανα πρίν από δύο χρόνια (η γυναίκα μου είναι τώρα 47 χρόνων) 6 μήνες μετά από μία δύσκολη γυναικολογική επέμβαση την οποία έκανε και κινδύνευσε να την πάρει από κάτω..