Λείπει η ξανθιά που θα σου εξηγούσε ότι οι τάνες δεν θεωρούνται κέρατο και το κάνω εγώ
δεν παει ετσι αλλα το πες πολυ ωραια κκ δεν μπορω να σου αγριεψω!!! :-* :-*
Λείπει η ξανθιά που θα σου εξηγούσε ότι οι τάνες δεν θεωρούνται κέρατο και το κάνω εγώ
βρε αγαπη μου...
εγω δεν εχω καει?
πιτσιρικα...αλλα καηκα κ γω..
2 ηταν αρκετες...
τι πρεπει να κανω;!
να κερατωνω πριν κερατωθω κ να μην εχω εμπιστοσυνη στον ανθρωπο μου;
γτ?
για να "μαυριζομαι"καθημερινα?
:-
δεν ειμαστεπια αρκετα μεγαλοι ωστε να μπορουμε να ελεγχουμε τι κανουμε?Τιάκι μου γλυκό οι λέξεις κλειδί είναι δύο.
Πρώτα το πιτσιρίκα. Είναι μεγαλύτερο το ρίσκο όσο μεγαλώνεις, όπως και να το κάνεις.
Δευτερον η διαφανόμενη πρόθεση.
Δεν μιλάμε για να το αποζητείς απεγνωσμένα.
Φαντάζομαι ότι λέμε για να το πράξεις όταν σου προκύψει...
Είναι η διάκριση ας πούμε του με δόλο με το εξ αμελείας
δεν ειμαστεπια αρκετα μεγαλοι ωστε να μπορουμε να ελεγχουμε τι κανουμε?
ωστε να αποφυγουμε το εξ αμελειας?
ο τομι συγκεκριμενα δε νομιζω να σκεφτηκε ακριβως ετσι... ;)θα εννοει φαση "παω σε πουτανα" στη μια και στην αλλη "μου την επεσε ο/η συναδελφος που δε με χαλαει καθολου κιολας"
Στη δευτερη που παει και στα 2 φυλα..ο καθενας κρινει και πραττει.
ο τομι συγκεκριμενα δε νομιζω να σκεφτηκε ακριβως ετσι... ;)
καλα δε στοιχηματιζω κ το σπιτι μου αλλα συνηθως δε πεφτω εξω
δεν ειμαστεπια αρκετα μεγαλοι ωστε να μπορουμε να ελεγχουμε τι κανουμε?
ωστε να αποφυγουμε το εξ αμελειας?
καλα δε στοιχηματιζω κ το σπιτι μου αλλα συνηθως δε πεφτω εξω
στις εκτιμησεις μου..
αλλα κ να πεσω δε τρεχει κ τπτ...
χμμμ...Aυτή δεν είναι μια από τις τραγικότητες της ύπαρξης?
Ότι δεν τα έχουμε όλα υπό έλεγχο...
Πως θα μπορούσαμε άλλωστε...
Άααχ geiasoy τι θέμα βρήκες να ανοίξεις.
Μίλησες στην ψυχή μου. Θα πώ τον πόνο μου!
Αν και εχω σοβαρούτσικη σχέση και πάαααααρα πολύ σοβαρή για το "έτερο ήμισι" (κούνια που την κουνάει) πηγαίνω 60% σε πουτάνα και 40% στη σχέση.
Ό λόγος είναι πώς θέλω να διατηρήσω αυτή τη σχέση και να μην την χάσω με τίποτε, γι αυτο προσπαθώ και με δυσβάστακτα έξοδα το εργαλείο μου να είναι πάντα ακονισμένο σε φόρμα και να σπουδάζω τα νέα κόλπα !!! ;)
Αγάπη μου που να ήξερες τι τραβάω για σένα να μην με αφήσεις με άλλον δεν θα το αντέξω !!!
Aν ειναι ο κλασσικος ο μαλακας ο Ελληνας και δεσμευτεις με κανα μπαζο τοτε θα τρεχεις στις Ρωσσιδες και λοιπες μια ζωη.
ο μαλακας ο Ελληνας και δεσμευτεις με κανα μπαζο τοτε θα τρεχεις στις Ρωσσιδες και λοιπες μια ζωη.
βασικά όποιος θέλει να ξενοπηδήξει η καλύτερη λύση είναι στούντιο/μπουρδέλα/city tour