Νέα

παντρεμένος η με σοβαρη σχέση!ειναι πρεπον να γκαμω καμμια ποθτανα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

παντρεμένος η με σοβαρη σχέση... ειναι πρεπον να γκαμω καμμια πουτανα?

• ε ναι! καθε μερα μακαρόνια; ας φαμε και καμια μπριντζολα!

Ψήφοι: 4 66,7%
  • μα τι λες τωρα! ποτε!!

Ψήφοι: 1 16,7%
  • μμμ! κανομεν τριο με πουτανα!

Ψήφοι: 1 16,7%
  • μονο τσιμπουκι με κανουν!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6
OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Τομολογκώ!!!
Geiasoy αν δε γκαμήσω πρώτα ποθτανα απο γκόλω δεν μπορώ να παω με τη δικιά μου!!!

χμμμ!! :think: :think:
δηλαδησ ποσεσ φορεσ το μηνα πασ με τη δικια soy? :helpplea:
μηπωσ δεν συμφερει οικονομικά? :S :zfuck: :zfuck:

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παντως και οι παντρεμενες ψιλογαμιουνται που και που με το συναδελφο απο το γραφειο ή το γειτονα αν τυχον ειναι και ωραιο τεκνο. Ετσι και αλλιως και αυτες που και που ξενογαμιουνται μωρε, δεν το κανουν συχνα. Οποτε ολα μελι γαλα....        :dancing: 

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εγω παντως εχω φαει απ την γυναικα μου τις περισσοτερες χυλοπιτες απο καθε αλλη γυναικα που γνωρισα και πιο συγκεκριμενα μετα τα παιδια το σεξ δεν φαινεται να ειναι στις προτεραιοτητες της... τωρα που το σκεφτομαι πιο πολυ γαμουσα στα 17 παρα τωρα που εχω γυναικα ολη μερα σπιτι. Ε στα 35, αγαμητος, αν μου κολλησει καμμια δεν θα της τον δωσω? αντε να κρατηθω την πρωτη-δευτερη φορα, μετα? δεν ειμαι και ο Δαλαι Λαμα...

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Παντως και οι παντρεμενες ψιλογαμιουνται που και που με το συναδελφο απο το γραφειο ή το γειτονα αν τυχον ειναι και ωραιο τεκνο. Ετσι και αλλιως και αυτες που και που ξενογαμιουνται μωρε, δεν το κανουν συχνα. Οποτε ολα μελι γαλα....        :dancing:   

αρκεί να μην ειναι η γυναικα μου  ;)

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Όποιος νομίζει οτι η γυναίκα του δεν θα δοκιμάσει και κάτι άλλο είναι αφελής γιατί το πιο πιθανό είναι να το κάνει.
Εξάλλου ποιές είναι αυτές οι παντρεμένες που τόσοι έχουν γαμήσει και εξιστορούν ? Κάποιους άντρες ανάμεσα μας έχουν.
πολυ σωστο φιλαρακι...καποιοι απο μας εχουν φαει τη γυναικα/αρραβωνιαρα ενος άλλου μελους του site!!! Με τη γυναικα μου ρε! Τελικα ειμαστε ολοι συγγενεις κατα μια εννοια!            :rockon:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
χμμμ!! :think: :think:
δηλαδησ ποσεσ φορεσ το μηνα πασ με τη δικια soy? :helpplea:
μηπωσ δεν συμφερει οικονομικά? :S :zfuck: :zfuck:

Ασε κρύβε λόγια, κοντευει να με βγάλει ανίκανο για δικαιολογία της λέω ότι είμαι πολύ κουρασμένος. Άν δεν άξιζε σαν κορμί θα είχα ήδη σπάσει.
Αλλα βρε παιδί μου το χούι δεν κόβεται. Όταν περνάω έξω απο μπουρδελλο η στούντιο ειδικά αν εχω βάλει καποια στο ματι η απο κριτική η απο φωτογραφία δεν γίνεται θα την κάνω εστω απο περιέργεια.
Το θέμα είναι επίσης ότι είναι ψιλοκαλό κορίτσι ετσι τουλάχιστον μου δείχνει εδώ και 1,5 χρόνο και καμιά φορά αισθάνομαι τύψεις.
Η πλάκα είναι ότι αυτή την εχει δεί σοβαρά . Πάντως ανικανοποίητη δεν την αφήνω ευχαριστημένη δείχνει γενικά χατήρι δεν της χαλάω. Πρίν μια ώρα την είχα απο επάνω μες την καυλα και της έγλυφα τις βυζούκλες και μου αγκομαχούσε τρελλά. Που να ήξερε για Νέλη κλπ, ότι έχω τωρα βάλει στο μάτι την Ευα στην Κασάνδρας και κανα δύο άλλες.
Τώρα θα μου πείς γιατί στα λέω δημόσια όλα αυτά? Για να ακούσω γνώμη απο κάποιο ομοιοπαθή.
Στην ερώτηση σου 2-3 φορές την εβδομάδα όταν βρισκόμαστε γιατί αυτή μένει με τη μαμά της καλά δεν είναι?

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Εγω παντως εχω φαει απ την γυναικα μου τις περισσοτερες χυλοπιτες απο καθε αλλη γυναικα που γνωρισα και πιο συγκεκριμενα μετα τα παιδια το σεξ δεν φαινεται να ειναι στις προτεραιοτητες της... τωρα που το σκεφτομαι πιο πολυ γαμουσα στα 17 παρα τωρα που εχω γυναικα ολη μερα σπιτι. Ε στα 35, αγαμητος, αν μου κολλησει καμμια δεν θα της τον δωσω? αντε να κρατηθω την πρωτη-δευτερη φορα, μετα? δεν ειμαι και ο Δαλαι Λαμα...

αυτα τους λεω για τις ελληνιδες εδω,αλλα δεν καταλαβαινουν τα παιδακια. ;)

σου λεει ο αλλος εχω σοβαρη σχεση ,και ειναι καλο και σωστο κοριτσι.και λεω και μια κουβεντα παραπανω.

δεν καταλαβαινει οτι στη σχεσουλα ολοι κανουν τον μαγκα

στο γαμο ο αντρας παθαινει ηττα.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Αλλα βρε παιδί μου το χούι δεν κόβεται. Όταν περνάω έξω απο μπουρδελλο η στούντιο ειδικά αν εχω βάλει καποια στο ματι η απο κριτική η απο φωτογραφία δεν γίνεται θα την κάνω εστω απο περιέργεια.

Που να ήξερε για Νέλη κλπ, ότι έχω τωρα βάλει στο μάτι την Ευα στην Κασάνδρας και κανα δύο άλλες.

χαχααχα.καλα δεν παίζεσαι. :2funny: :cheesy: :grin: 

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αυτα τους λεω για τις ελληνιδες εδω,αλλα δεν καταλαβαινουν τα παιδακια. ;)

σου λεει ο αλλος εχω σοβαρη σχεση ,και ειναι καλο και σωστο κοριτσι.και λεω και μια κουβεντα παραπανω.

δεν καταλαβαινει οτι στη σχεσουλα ολοι κανουν τον μαγκα

στο γαμο ο αντρας παθαινει ηττα.
Ετσι, ετσι, και γω στην σχεση γαμουσα ανελεητα, που να κοιταξω αλλη? και εγω τα ιδια ελεγα...εννοειται με την ιδια που παντρευτηκα μετα. Παντως οσο και να το εκλογικευσεις και οσο και να πεις εχω οικογενεια δεν πρεπει κτλ, η φυση παντα νικαει...εισαι νεος καβλωμενος περιτριγυριζεσαι απο διαθεσιμα θυλυκα (η βερα τις τρελαινει κανεις δεν εχει καταλαβει γιατι ακριβως) ε στο τελος θα την κανεις και θα γυρισεις και σπιτι πιο χαρουμενος. Αν την κυρια την χαλαει ας μου καθοτανε αυτη, και εδω που τα λεμε θα το προτιμουσα. Ο γαμος ειναι ηττα θα συμφωνησω μαζι σου

Pireotis_62

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2009
Like
26
Πόντοι
0
Χμ... για να θέσομεν το θέμα σε άλλη διάσταση...
Αν είσαι παντρεμένος, έχεις και πιπινι γκόμενα, είναι σωστο να θέλεις να γκαμάς και ποθτάνες?
Ιδου η απορία...
:headbang:

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
εισαι παντρεμένος  :s&m_2:η αρραβωνιασμενος  :s&m_3:η με σοβαρη σχέση! :s&m_1:
ειναι πρεπον να γκαμεις καμμια ποθτανα που και που? :zfuck: :knockinb:και γιατί? :think:
καλα ρε φίλος τι περιμένεις να σου πουν??? στο bourdela είσαι όχι στο site των κοινωνικών επιστημών!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ασε κρύβε λόγια, κοντευει να με βγάλει ανίκανο για δικαιολογία της λέω ότι είμαι πολύ κουρασμένος. Άν δεν άξιζε σαν κορμί θα είχα ήδη σπάσει.
Το θέμα είναι επίσης ότι είναι ψιλοκαλό κορίτσι ετσι τουλάχιστον μου δείχνει εδώ και 1,5 χρόνο και καμιά φορά αισθάνομαι τύψεις.
Η πλάκα είναι ότι αυτή την εχει δεί σοβαρά . Πάντως ανικανοποίητη δεν την αφήνω ευχαριστημένη δείχνει γενικά χατήρι δεν της χαλάω. Πρίν μια ώρα την είχα απο επάνω μες την καυλα και της έγλυφα τις βυζούκλες και μου αγκομαχούσε τρελλά. Που να ήξερε για Νέλη κλπ, ότι έχω τωρα βάλει στο μάτι την Ευα στην Κασάνδρας και κανα δύο άλλες.
Τώρα θα μου πείς γιατί στα λέω δημόσια όλα αυτά? Για να ακούσω γνώμη απο κάποιο ομοιοπαθή.
Στην ερώτηση σου 2-3 φορές την εβδομάδα όταν βρισκόμαστε γιατί αυτή μένει με τη μαμά της καλά δεν είναι?
γμτ!!!σε συμπαθουσα...
μου το χαλασες! :-

ναι ξερω..μπορεις να ζησεις κ χωρις την συμπαθεια μου..
αλλα ετσι ειπα να το πω... :grin: :grin: :grin: :grin:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Δυστυχώς, οι ελληνίδες είναι υπερβολικά καθυστερημένες σε θέματα κοινωνικών και διαπροσωπικών σχέσεων.
Χωρίς να θέλω να είμαι ισοπεδωτικός (μακριά από μένα οι γενικεύσεις), οι μισές δεν ξέρουν ούτε να μιλήσουν σε ξένο άνθρωπο. Ή είναι πολύ "μαγκάκια", με τσιγαράκι στο χέρι, τα πόδια στην καρέκλα και λέγοντας "ναι, ρε μαλάκα, και γαμώ", ή είναι σιγανά ποταμάκια και σου την κάνουν εκεί που δεν το περιμένεις. Ελάχιστες οι αξιόλογες κοπέλες. Σαφώς και υπάρχουν, όμως.
Στην Ελλάδα, τις γυναίκες τις φθείρουν κατά κύριο λόγο οι φίλες ή τα θηλυκά μέλη της οικογένειάς τους. Συνήθως, όταν γνωρίζεις μια κοπέλα, ο θηλυκός της περίγυρος ασκεί τόση εξουσία πάνω της, που από κάποιο σημείο κι έπειτα βλέπεις ουσιαστικά μετουσιωμένη την άποψη των τρίτων, παρά της ίδιας της κοπέλας. Κι αυτό έχει ως αναπόφευκτη συνέπεια τη ρήξη.
Στο θέμα μας, τώρα, νομίζω ότι πάντοτε συνάπτεις μια σύμβαση με τον άνθρωπο με τον οποίο αποφασίζεις να περάσεις μια περίοδο της ζωής σου ή την υπόλοιπη ζωή σου. Δεν υπάρχει κάτι καταδικαστέο από την κοινωνική ηθική, παρά μόνο από την ηθική των δύο ανθρώπων που απαρτίζουν το ζεύγος. Δεν υπάρχει "πρέπον". Υπάρχει συζήτηση και συναπόφαση.
Με άλλα λόγια, το ιδανικό είναι να είσαι με τον άνθρωπό σου και να καλύπτεις με αυτόν όλες τις ανάγκες σου. Αν, όμως, δεν σου τις καλύπτει ή δεν του/της τις καλύπτεις, βρες εναλλακτικούς τρόπους. Η πορνεία είναι μάλλον ο πιο ανώδυνος, καθώς οι εξωσυζυγικές-παράλληλες σχέσεις είναι κατά τη γνώμη μου μια τεράστια απάτη. Δεν μπορείς να είσαι χωρισμένος ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Επίλεξε.

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Δυστυχώς, οι ελληνίδες είναι υπερβολικά καθυστερημένες σε θέματα κοινωνικών και διαπροσωπικών σχέσεων.
Χωρίς να θέλω να είμαι ισοπεδωτικός (μακριά από μένα οι γενικεύσεις), οι μισές δεν ξέρουν ούτε να μιλήσουν σε ξένο άνθρωπο. Ή είναι πολύ "μαγκάκια", με τσιγαράκι στο χέρι, τα πόδια στην καρέκλα και λέγοντας "ναι, ρε μαλάκα, και γαμώ", ή είναι σιγανά ποταμάκια και σου την κάνουν εκεί που δεν το περιμένεις. Ελάχιστες οι αξιόλογες κοπέλες. Σαφώς και υπάρχουν, όμως.
Στην Ελλάδα, τις γυναίκες τις φθείρουν κατά κύριο λόγο οι φίλες ή τα θηλυκά μέλη της οικογένειάς τους. Συνήθως, όταν γνωρίζεις μια κοπέλα, ο θηλυκός της περίγυρος ασκεί τόση εξουσία πάνω της, που από κάποιο σημείο κι έπειτα βλέπεις ουσιαστικά μετουσιωμένη την άποψη των τρίτων, παρά της ίδιας της κοπέλας. Κι αυτό έχει ως αναπόφευκτη συνέπεια τη ρήξη.
Στο θέμα μας, τώρα, νομίζω ότι πάντοτε συνάπτεις μια σύμβαση με τον άνθρωπο με τον οποίο αποφασίζεις να περάσεις μια περίοδο της ζωής σου ή την υπόλοιπη ζωή σου. Δεν υπάρχει κάτι καταδικαστέο από την κοινωνική ηθική, παρά μόνο από την ηθική των δύο ανθρώπων που απαρτίζουν το ζεύγος. Δεν υπάρχει "πρέπον". Υπάρχει συζήτηση και συναπόφαση.
Με άλλα λόγια, το ιδανικό είναι να είσαι με τον άνθρωπό σου και να καλύπτεις με αυτόν όλες τις ανάγκες σου. Αν, όμως, δεν σου τις καλύπτει ή δεν του/της τις καλύπτεις, βρες εναλλακτικούς τρόπους. Η πορνεία είναι μάλλον ο πιο ανώδυνος, καθώς οι εξωσυζυγικές-παράλληλες σχέσεις είναι κατά τη γνώμη μου μια τεράστια απάτη. Δεν μπορείς να είσαι χωρισμένος ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Επίλεξε.

Έχεις απόλυτο δίκιο  :rockon: :rockon: :rockon:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Φίλε δεν κατάλαβα τίποτα. Μπορείς να κάνεις μια περίληψη με την κεντρική ιδέα (1 πρόταση). :cheesy:

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230

ωραιος..

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
γμτ!!!σε συμπαθουσα...
μου το χαλασες! :-

ναι ξερω..μπορεις να ζησεις κ χωρις την συμπαθεια μου..
αλλα ετσι ειπα να το πω... :grin: :grin: :grin: :grin:
Σαν απάντηση σου παραθέτω την παράθεση του άξιου συμπολεμιστή!  :rockon:
...............
Η πορνεία είναι μάλλον ο πιο ανώδυνος, καθώς οι εξωσυζυγικές-παράλληλες σχέσεις είναι κατά τη γνώμη μου μια τεράστια απάτη. Δεν μπορείς να είσαι χωρισμένος ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Επίλεξε.

Γιατί εγώ ουσιαστικά μόνο αυτήν έχω για ταίρι.  :smitten:
Δεν βγαίνω με άλλη. Δεν το κάνω αυτό λόγω των σωστών αρχών που έχω. Χατήρι δεν της έχω χαλάσει ποτέ, να σήμερα ήθελε θάλασσα και την πήγα στον Ωρωπό, ήπιαμε και τα ουζάκια μας, νομίζω πως μ΄αγαπάει. Δεν το θεωρώ και κέρατο που μπαίνω πότε πότε στα κόκκινα σπιτάκια. Να σήμερα θα βγούμε μαζί. Θα έλθει να με πάρει απο το διαμερισματάκι που μένω θα κανουμε ότι γουσταρει και θα την πάω όπου γουσταρει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν της αρέσουν τα ξενύχια και έτσι στις 2 το πολύ την πήγα στην μαμά της.
Για να πώ την αλήθεια μου την έχει βαρέσει καποια στην Κασσανδρας αν δουλευει την νύχτα μετα την έξοδο και αφού αποχαιρετιστούμε αν έχω όρεξη θα πάω απο περιέργεια   :zfuck: :kissass: :fuck1:- ΜΕΓΑ χούι παραδέχομαι γμτο- αλλα τι να κάνω με πιάνουν τα διαόλια και τσούπ μες στο στούντιο ενω το μωρό μου κοιμάται και με ονειρευεται..... παράπονο όμως δεν εχει και με αγαπάει λιγουλάκι νομίζω... με άλλη δε βγαίνω τόπαμε.

υστργφο: Λουκριτία  η συμπάθεια ειναι αμοιβαία σε θεωρώ φίλη εδώ στο φόρουμ του μπου και ας μην γνωριστούμε ποτέ. :birdman:

Αντε γεια πάω να κοιμηθώ καμια ώρα να κάνω ντουζάκι γιατι το βράδτ έχουμε πολλές δουλειές!!!  :kissass: :kissass2: :pipa3: :fuck2:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μπαρδον για την παρεμβαση!!αλλα μη το παιρνεισ τοσο σοβαρα το θεμα!!
αφου σε γουσταρει ο αντρασ σου ολα καλα τοτε!δεν νομιζω οτι θεσ γιατρο!!(παντωσ μην πασ στο ικα !!)
[glow=red,2,300]απο την αρχαιοτητα ο αντρασ παει και με αλλεσ ποθτανεσ [/glow] !!ειναι τα ηθη και εθιμα ,η παραδοση του τοπου.
το προβλημα θα ηταν να μην σε θελει και να θελει αλλη!!
αρα ολα καλα !!ειναι θεμα βιολογικον!!
εισαι θεος ρε τυπε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
κ γω δεν μπορω να ξεεθιστω απο τα σιτιτουρακια ρε γαμωτο μου...εχω που κ που τυψεις...αλλα απο την αλλη εχω αποβαλλει καποια αποθημενα γαμωντας τρελα νιαμου, κ πιστευω πως ετσι μπορω να φερθω καλυτερα μελοντικα..

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Αιγο φαιλο να γκαμαο μονο ποθταναις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories