Νέα

παντρεμένος η με σοβαρη σχέση!ειναι πρεπον να γκαμω καμμια ποθτανα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

παντρεμένος η με σοβαρη σχέση... ειναι πρεπον να γκαμω καμμια πουτανα?

• ε ναι! καθε μερα μακαρόνια; ας φαμε και καμια μπριντζολα!

Ψήφοι: 4 66,7%
  • μα τι λες τωρα! ποτε!!

Ψήφοι: 1 16,7%
  • μμμ! κανομεν τριο με πουτανα!

Ψήφοι: 1 16,7%
  • μονο τσιμπουκι με κανουν!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Λείπει η ξανθιά που θα σου εξηγούσε ότι οι τάνες δεν θεωρούνται κέρατο και το κάνω εγώ  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν παει ετσι αλλα το πες πολυ ωραια κκ δεν μπορω να σου αγριεψω!!! :-* :-*

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
βρε αγαπη μου...
εγω δεν εχω καει?
πιτσιρικα...αλλα καηκα κ γω..
2 ηταν αρκετες...
τι πρεπει να κανω;!
να κερατωνω πριν κερατωθω κ να μην εχω εμπιστοσυνη στον ανθρωπο μου;
γτ?
για να "μαυριζομαι"καθημερινα?
:-

Τιάκι μου γλυκό οι λέξεις κλειδί είναι δύο.
Πρώτα το πιτσιρίκα. Είναι μεγαλύτερο το ρίσκο όσο μεγαλώνεις, όπως και να το κάνεις.
Δευτερον η διαφανόμενη πρόθεση.
Δεν μιλάμε για να το αποζητείς  απεγνωσμένα.
Φαντάζομαι ότι λέμε για να το πράξεις όταν σου προκύψει...
Είναι η διάκριση ας πούμε του με δόλο με το εξ αμελείας

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Τιάκι μου γλυκό οι λέξεις κλειδί είναι δύο.
Πρώτα το πιτσιρίκα. Είναι μεγαλύτερο το ρίσκο όσο μεγαλώνεις, όπως και να το κάνεις.
Δευτερον η διαφανόμενη πρόθεση.
Δεν μιλάμε για να το αποζητείς  απεγνωσμένα.
Φαντάζομαι ότι λέμε για να το πράξεις όταν σου προκύψει...
Είναι η διάκριση ας πούμε του με δόλο με το εξ αμελείας
δεν ειμαστεπια αρκετα μεγαλοι ωστε να μπορουμε να ελεγχουμε τι κανουμε?
ωστε να αποφυγουμε το εξ αμελειας? :rolleyes:

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230

θα εννοει φαση "παω σε πουτανα" στη μια και στην αλλη "μου την επεσε ο/η συναδελφος που δε με χαλαει καθολου κιολας"

Στη δευτερη που παει και στα 2 φυλα..ο καθενας κρινει και πραττει.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
θα εννοει φαση "παω σε πουτανα" στη μια και στην αλλη "μου την επεσε ο/η συναδελφος που δε με χαλαει καθολου κιολας"

Στη δευτερη που παει και στα 2 φυλα..ο καθενας κρινει και πραττει.
ο τομι συγκεκριμενα δε νομιζω να σκεφτηκε ακριβως ετσι... ;)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Aυτή δεν είναι μια από τις τραγικότητες της ύπαρξης?
Ότι δεν τα έχουμε όλα υπό έλεγχο...
Πως θα μπορούσαμε άλλωστε...

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Άααχ geiasoy τι θέμα βρήκες να ανοίξεις.
Μίλησες στην ψυχή μου. Θα πώ τον πόνο μου!
Αν και εχω σοβαρούτσικη σχέση και πάαααααρα πολύ σοβαρή για το "έτερο ήμισι" (κούνια που την κουνάει) πηγαίνω 60% σε πουτάνα και 40% στη σχέση.
Ό λόγος είναι πώς θέλω να διατηρήσω αυτή τη σχέση και να μην την χάσω με τίποτε, γι αυτο προσπαθώ και με δυσβάστακτα έξοδα το εργαλείο μου να είναι πάντα ακονισμένο σε φόρμα και να σπουδάζω τα νέα κόλπα !!!  ;)
Αγάπη μου που να ήξερες τι τραβάω για σένα να μην με αφήσεις με άλλον δεν θα το αντέξω !!!  :smitten:
:thumbsup:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Aν ειναι ο κλασσικος ο μαλακας ο Ελληνας και δεσμευτεις με κανα μπαζο τοτε θα τρεχεις στις Ρωσσιδες και λοιπες μια ζωη.

Και με μουνάρα να δεσμευτείς πάλι θα τρέχεις στις πουτάνες αν το ζητάει ο οργανισμός σου.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
βασικά όποιος θέλει να ξενοπηδήξει η καλύτερη λύση είναι στούντιο/μπουρδέλα/city tour, αφού κάνει δουλεία χωρίς να έχει τα προβλήματα που δημιουργούνται με τις εξωσυζηγικές σχέσεις!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.949
Πόντοι
6.925
Θεωρούμε ότι το ερώτημα απευθύνεται σε παντρεμένο ή σχεσίτη που θέλει να ξενογαμεί.

Επομένως ... ναι είναι καλύτερα τα στουντιάκια ή τα Ct γιατί δεν μπλέκεις με παραμύθια, ιστορίες ή μπλεξίματα μόλις την χωρίσεις αλλά έχει το ρίσκο με τα νοσήματα.

breakballs

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλος  μου 45 χρονος  παντρεμενος 15 χρονια με 2 παιδια ,σε μια κουβεντα που καναμε μου εκμυστηρευτηκε ότι μετα απο τοσα χρονια γαμου οπου η ρουτινα τους εχει φαει και οτι μετα τις γεννες των παιδιων του δεν εχει τηνιδια ορεξη -διαθεση με την γυναικα του(αλλαγη στο σωμα της) και ως ζωντανος  και σεξουαλικα ενεργος αντρας αρεσκεται οταν του βρεθει η ευκαιρια να πηδαει και καμια νεαρα πουτανα χωρις βεβαια να μην πηδα και την γυναικα του .αυτον τον ανθρωπο που πληρωνει που το κανει μονο για τηνηδονη της σαρκας θα του χρεωθει οτι κερατωνει την γυναικα του ,αρα ειναι κακο ,αρα δεν πρεπει και να το κανει? προσωπικη γνωμη πως οχι και καλα κανει.εξαλλου τι θαγινοταν αν ολοι οι παντρεμενοι ηταν μονογαμικοι και πιστοι στις γυναικες τους :το πολυ πολυ να ηταν με μια χουφτα αντικαταθλιπτικα και οταν μεγαλωναν και φταναν σε μια ηλικια 60-70 χρονων θα μετανιωνανε που δεν πηδηξανε εστω και μια πουτανα στα νιατα τους και ενδεχομενως θα μαθαιναν πως η γυναικα τους δοκιμασε και το εργαλειο του κουμπαρου για παραδειγμα και προς αφεση αμαρτιων το μετανιωσαν και θελανε να εξομολογηθουν γιατι τοσα χρονια το ειχαν βαρος .ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ -ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
η θρησκεια το θεωρει αμαρτια παντως..αλλα ρε γαμωτο, αν γαμεις την ιδια γκομενα καθε μερα, σε καποια φαση αν δεν κανεις την ξεπετα σου, θα σταματησει να σου σηκωνεται..θες κ κατι αλλο ρε παιδι μου..

nicks32

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
παντως πολύ καταπίεση έχουμε φάει νομίζω, τι πιο φυσικό απ το να  :knockinb: δεν σημαίνει τίποτα σημαντικό  αν ξενογαμας ποτε ποτε , ούτε θα πάρεις τον κακό δρόμο ούτε θα χαλάσεις την σχέση σου ή το σπίτι σου αν είσαι παντρεμενος, άσε που θα γυρνας με πιο μεγάλη όρεξη και με νεες ιδεες για ωραίους πήδους

Επισκέπτης
ο μαλακας ο Ελληνας και δεσμευτεις με κανα μπαζο τοτε θα τρεχεις στις Ρωσσιδες και λοιπες μια ζωη.

Πρέπει να διαβάζεις για τον Hugh Grant.
Ήταν παντρεμένος με τη Elizabeth Hurley και τον έπιασαν να γαμάει μαύρη-μπαζο-πουτάνα-του δρόμου.Η Elizabeth Hurley είναι ηθοποιός , χορεύτρια και μοντέλ της Estee-Lauder!!!

Η μπαζό-πουτάνα είναι αυτή
www.imdb.com/media/rm3747453696/nm0113421]http://www.imdb.com/media/rm3747453696/nm0113421[/url]

βασικά όποιος θέλει να ξενοπηδήξει η καλύτερη λύση είναι στούντιο/μπουρδέλα/city tour

Ο παντρεμένος που πάει σε ρδέλα/στούντιο είναι ... cheap-ης παντρεμένος !!!!

cg/ct είναι ... elegant!!!!!

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Όποιος νομίζει οτι η γυναίκα του δεν θα δοκιμάσει και κάτι άλλο είναι αφελής γιατί το πιο πιθανό είναι να το κάνει.
Εξάλλου ποιές είναι αυτές οι παντρεμένες που τόσοι έχουν γαμήσει και εξιστορούν ? Κάποιους άντρες ανάμεσα μας έχουν.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Τομολογκώ!!!
Geiasoy αν δε γκαμήσω πρώτα ποθτανα απο γκόλω δεν μπορώ να παω με τη δικιά μου!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom