giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
παρτο μοθ τσιμοθκι μωρη πιπιολα!γιασου εισαι για τον πουτσο ολο μαλακιες εισαι
παρτο μοθ τσιμοθκι μωρη πιπιολα!γιασου εισαι για τον πουτσο ολο μαλακιες εισαι
τσιμπα ενα αρχιντι!τι μαλακας
τι εγινε ρε μαστορεσ σασ σηκωνεται ακομα με το δντ ?
τι σου σηκωνεται ακριβως?(μπαζολα?)Εγώ φίλος δεν έχω πρόβλημα είμαι πλούσια
τυπε εγω δεν εχω προβλημα μου σηκωνεταιτωρα με την οικονομικήν κριση ΔΝΤ σασ σηκωνεται η εχετε παθει μια ψθχολογία?
τι γινεται ρε παιδιά τωρα με την κατασταση ποθ μασ βρηκε!εχετε ορεξη για κανα μποθντζον η εχετε παθει καμμια ψθχολογία? :S
πειτε το πονο σασ να ανταλλαξοθμε καμμια αποψη !
εγω πηγα χθεσ στη φιλήσ για μια επισκεψη και οταν με εκανε τσιμοθκι μοθ ρθε στη σκεψη η οικονομια και
δεν μποροθσα να τελειωσω με τιποτα :S!!(επαιζε και τσοντα στο βιντεο τοθ πορδελλοθ)!!
επαθα καθιστερημενη αποθσα εκσεσπερματωσην ! :S
Κανε το ψυχικο τυπε να δουμε ασπρη μερα..τυπε εγω δεν εχω προβλημα μου σηκωνεται
απλα τωρα τελευταια αρχισα να καυλωνω με την μερκελ και δεν ξερω τι γινεται
αμα αφησει την καγκελαρια πες της να ρθει να την φιλοξενησεις να της ριξεις καναν πουτσο....στειλτην και απο λαρισα μερια....εχουμε πολλα νταβραντισμενα παλικαρια που γουσταρουν γκιλφ....πουτσα και ξυλο....τυπε εγω δεν εχω προβλημα μου σηκωνεται
λεσ να καμει και ακαποτο τελειωτικό?τυπε εγω δεν εχω προβλημα μου σηκωνεται
μηπωσ περισεβει κανα εθρω και για μασ αγαπητη μοθ!?Εγώ φίλος δεν έχω πρόβλημα είμαι πλούσια
ρε giasou μηπως εισαι λουγκρακι?τι εγινε ρε μαστορεσ σασ σηκωνεται ακομα με το δντ ?
τσιμπα ενα αρχιντι παρακαλω!ρε giasou μηπως εισαι λουγκρακι?
κυριες μουυυυυ!
Tωρα, ακομα πιο πολυ φιλε μου.....Φταιει η ψυχολογια που προσπαθει να βρει διεξοδο στην κριση μεσω τηs καβλαsτι εγινε ρε μαστορεσ σασ σηκωνεται ακομα με το δντ ?
οχι ποτε!Tωρα, ακομα πιο πολυ φιλε μου.....Φταιει η ψυχολογια που προσπαθει να βρει διεξοδο στην κριση μεσω τηs καβλαs
Σε καιρο ηρεμιαs .....με πιανει νυστα....Σου εχει συμβει????