Νέα

Παντρεμένοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα junior26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

junior26

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω το εξής.
Όταν θέλει ένας παντρεμένος να γ@μήσει, που θα μπορούσε να πάει χωρίς να κατάλάβει η γυναίκα του τίποτα... ας πούμε όταν πας με ένα στουντιοκόριτσο, μπορεί να μυρίζεις το άρωμά της... ή οτιδήποτε άλλο, και φυσικά με ένα ντουζ να μην φεύγει το άρωμα. Γενικά που θα μπορούσε να πάει ένας παντρεμένος να περάσει καλά, αλλά χωρίς να έχει κάτι που να τον προδώσει επιστρέφοντας σπίτι. Κάποιοι διαβάζοντας αυτό το θέμα θα με πουν μαλάκα, αλλά αν δεν το έχεις ξανακάνει και θα ήθελες να δοκιμάσεις ενώ είσαι παντρεμένος τι μέτρα πρέπει να πάρεις?

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Καλησπέρα σας,
Όταν θέλει ένας παντρεμένος να γ@μήσει, που θα μπορούσε να πάει χωρίς να κατάλάβει η γυναίκα του τίποτα... ας πούμε όταν πας με ένα στουντιοκόριτσο, μπορεί να μυρίζεις το άρωμά της... ή οτιδήποτε άλλο, και φυσικά με ένα ντουζ να μην φεύγει το άρωμα. Γενικά που θα μπορούσε να πάει ένας παντρεμένος να περάσει καλά, αλλά χωρίς να έχει κάτι που να τον προδώσει επιστρέφοντας σπίτι. Κάποιοι διαβάζοντας αυτό το θέμα θα με πουν μαλάκα, αλλά αν δεν το έχεις ξανακάνει και θα ήθελες να δοκιμάσεις ενώ είσαι παντρεμένος τι μέτρα πρέπει να πάρεις?

Τύπε όπου και να πας δεν θα σε πάρει χαμπάρι, εκτός αν δεν πλυθείς και μυρίζεις άρωμα ή έχεις τίποτα σημάδια από κραγιόν...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.864
Πόντοι
12.056
Ντουζακι πριν και μετα....

υγ: Υπαρχει και η περιπτωση επειδη εισαι πρωταρης μα εχεις ενοχες μετα και να ψιλοκαρφωθεις ...οποτε αν εισαι τετοιος τυπος τον ηπιες  :sunglasses:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Ντουζακι πριν και μετα....

υγ: Υπαρχει και η περιπτωση επειδη εισαι πρωταρης μα εχεις ενοχες μετα και να ψιλοκαρφωθεις ...οποτε αν εισαι τετοιος τυπος τον ηπιες  :sunglasses:

... πάντως ως .παντρεμένος καποια στιγμή ...θα τον πιεί... ούτως ή άλλως  :rolleyes: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλησπέρα σας,
H καλυτερη λυση ειναι call girl και να της τονισεις να μην βαλει αρωμα τυπε.Απλα προσεξε στο χοτελ που θα πας μην πετυχεις την γυναικα σου με κανα γκομενο οπως την εχουν πατησει πολλοι,και εχουμε μετα τιποτα φονους.

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
καποια στιγμη θα σε καταλαβη, εαν την ενδιαφερεισ ακομα θα εχεισ προβλημα, εαν δεν την ενδιαφερεις δεν θα πει τιποτα, απλα θα στα βαζη πιο συχνα.

OP
OP
J

junior26

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για τα σχόλια σας,
απλα έλεγα να πάω να κάνω κανένα μασαζ, και μαζί με αυτό να το ευχαριστηθώ ακόμα περισσότερο.
Γιαυτό ρώτησα, αφού θα πληρώσω που θα πληρώσω να τα κάνω όλα μαζί.
Όσο για τις ενοχές ο πρωτάρης πάντα τις έχει, ακόμα και μαλακιά να βαρέσει. Εμένα μου έχει συμβεί.

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σας,

Μη το κάνεις τύπε.
Πάρε τη γυναίκα σου αν έχεις τα φράγκα σε κάποιο κοντινό νησάκι για 2-3 μέρες να περάσετε όμορφα..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Κάνε τη δουλειά σου παλικάρι μου κι όταν γυρίσεις σπίτι μπες με τσαμπουκά μέσα και πες...

" Α την καριόλα την ξαδέρφη μου την Τούλα! με γέμισε κοκκινάδια!"

1. Θα έχεις βέβαια πρώτα ανιληφθεί πως έχεις κοκκινάδια στο πουκάμισο.
  2. Θα έχεις ειδοποιήσει την ξαδέρφη να κάνει μόκο.

Σάλτα και πήδα ρεεεεε!!!

Τοσος κόσμος πεθαίνει από καρκίνο, ατυχήματα κι ένα σωρό άλλες αιτίες.

Πόσα χρόνια θα ζήσουμε;

Βουρ στον πατσά! 

:knockinb:  :fuck2:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
   Κάνε τη δουλειά σου παλικάρι μου κι όταν γυρίσεις σπίτι μπες με τσαμπουκά μέσα και πες...

" Α την καριόλα την ξαδέρφη μου την Τούλα! με γέμισε κοκκινάδια!"

1. Θα έχεις βέβαια πρώτα ανιληφθεί πως έχεις κοκκινάδια στο πουκάμισο.
  2. Θα έχεις ειδοποιήσει την ξαδέρφη να κάνει μόκο.

Σάλτα και πήδα ρεεεεε!!!

Τοσος κόσμος πεθαίνει από καρκίνο, ατυχήματα κι ένα σωρό άλλες αιτίες.

Πόσα χρόνια θα ζήσουμε;

Βουρ στον πατσά! 

:knockinb:  :fuck2:

Πεστα ρε!!!! Μια ζωη την εχουμε :rockon: :rockon:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
H καλυτερη λυση ειναι call girl και να της τονισεις να μην βαλει αρωμα τυπε.Απλα προσεξε στο χοτελ που θα πας μην πετυχεις την γυναικα σου με κανα γκομενο οπως την εχουν πατησει πολλοι,και εχουμε μετα τιποτα φονους.

Υπάρχει κάποιος από δω μέσα που την έχει πατήσει έτσι?

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Και μόνο που το σκέφτηκες , είναι σαν να την έχει απατήσει!!!Οπότε γιατί να μην προχωρήσεις;
είμαι και γω της σχολής Ποδολάγνου...μια ζωή την έχουμε :sunglasses: :sunglasses:

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Αφού το πέρνουμε χαμπάρι...μη κοιτάς που κάνουμε τις χαζές.. :P

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εσύ μωρή τι θέλεις εδώ??

ρωτάς για να μάθεις τα κόλπα για να καταλαβαίνεις αν σε κερατώνει ο άντρας σου ???

:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom