Νέα

Παντρεμένοι απιστία για πρώτη φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poutsokriaro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Κι εγω με την σειρα μου, πανω απο 11 χρονια παντρεμενος , ποτε δεν επεδιωξα να κανω εξωσυζυγικη σχεση με καποα αλλ γυναικ( παντρεμενη η μη) , παρ ολο που ειχα τις ευκαιριες μου -- και τις εχω ακομα--.Ο λογος , απλος , δεν γουσταρω παραλληλη σχεση με τον γαμο μου αλλα και επειδη στο παρελθον , ειχα ασχημη εμπειρια οταν ειχα μπλεξει με παντρεμενη.
Τωρα , στο θεμα μας , πηδαω χωρις καμια τυψη η ενοχη , cg's χωρις να νοιωθω το παραμικρο ( μηπως ειμαι αρρωστος...μηπως ειμαι αναισθητος;;;;)......

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
19
Πόντοι
6
Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι? Αν η γυναίκα σας πηδηχτεί με ένα ζιγκολό το θεωρείτε απιστία? Για να ξεχαρμανιάσει θα το κάνει κ εκείνη. Σωστά?
Για να δούμε τί θα απαντήσετε!

Επισκέπτης
τοτε θα την  πουν τσουλα και πουτανα!!

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι? Αν η γυναίκα σας πηδηχτεί με ένα ζιγκολό το θεωρείτε απιστία? Για να ξεχαρμανιάσει θα το κάνει κ εκείνη. Σωστά?

Θα αναλογιστώ πρωτίστως αν εγώ ήμουν εντάξει απεναντί της και αναλόγως θα πράξω.....

Επισκέπτης
οπως εχετε πει,΄΄το ξενο ειναι πιο γλυκο΄΄!!το ιδιο ισχυει και για τις γυναικες!!

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
οπως εχετε πει,΄΄το ξενο ειναι πιο γλυκο΄΄!!το ιδιο ισχυει και για τις γυναικες!!

Σωστά, αλλά δεν θα διακινδύνευα να χαλάσω το γάμο ή τη σχέση με μια κοπέλα που επικοινωνώ ψυχικά και πνευματικά για 10 λεπτά σαρκικής απόλαυσης. Και ειδικά όταν αυτός ο άνθρωπος σε έχει βοηθήσει και στηρίξει κατα καιρούς...
Σ'αυτή τη περίπτωση αν ξενοπηδήσω σημαίνει οτι αυτή η σχέση έχει τεκειώσει και είναι προτιμότερο να ΄δοθεί τέλος το συντομότερο....

Επισκέπτης
Θα μπορουσα να γραψω βιβλίο για το θέμα.

Το έχω πει πολλες φορες. Εγω είμαι hobby fucker. Όπως ο αλλος αντλεί ικανοποίηση ψαρευοντας, ιππεύοντας, κανοντας σκι, μαζευοντας γραμματοσημα, τρωγοντας, κολυμπόντας, βλέποντας θέατρο, ταξιδεύοντας, κλπ?? Ε, εγω αντλώ ικανοποίηση όταν ριχνω στο κρεβατι μια καινούρια γυναίκα (οχι βεβαια οτι δεν μου αρεσουν και τα προαναφεροντα).

Εξ ορισμού, η ικανοποιηση αυτη δεν μπορεί να είναι προέρχεται απο πληρωμενες γυναικες. Αυτες είναι sure fuck που έλεγε και η Πρίτυ Γούμαν. Αρα κυνηγαμε. Αρα (οι παντρεμενοι) ρισκαρουμε. Το ζητούμενο λοιπον ειναι η μεγιστοποίηση της απολαυσης με την ελαχιστοποιηση του ρίσκου. Πως? Αλλο μεγαλο θέμα...οι παντρεμενες, είναι μια καλή επιλογή. Οχι όλες, όμως. Οχι οι κομπλεξικες, οι στερημένες, οι εγκαταλελημένες. Αυτες ειναι χειρωτερες απο τις ελευθερες. Επιλεξτε γυναικες καρριέρας, με σχετικά μεγαλα παιδια που παντρευτηκαν νωρις. Αυτες, εχουν παρομοιες αναζητησεις με εμας. Και αποδιδουν εξαιρετικά. Διαλέξτε γυναικες που έχουν να χασουν κάτι αν αποκαλυφθούν. Οτιδηποτε, αλλά να χάσουν. Αλλο καλο κριτηριο. Μην πηδατε ποτε γυναικες λόγω της (επαγγελματικής σας) θέσης. Θα μετανιώσετε.

Κάτι τελευταίο. Εμεις, οι χομπυ φάκερς γαμαμε και τις γυναικες μας. Πρωτες από ολες. Μονο έτσι έχει νοημα. Και αξία. Κια όπως έχει πει και ένας σοφός, η αναγκη για σεξ με άγνωστες έιναι κυριο συμπτωμα των ενεργητικά καταθληπτικών ευφειών αντρών.....και ισως, το μοναδικό φαρμακο...και οποιος καταλαβε, καταλαβε....

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
19
Πόντοι
6
Ρε παιδιά όποιος απατάει πρέπει να έχει τα @@ να τον κερατώνουν. Αλλιώς δεν είναι άντρας

Επισκέπτης
Ρε παιδιά όποιος απατάει πρέπει να έχει τα @@ να τον κερατώνουν. Αλλιώς δεν είναι άντρας

το εχουμε πει αυτο. καθε φορά που τον χωνεις εκει που καποιος άλλος εχει πει το ''Ι dο'' ενας καινουριος κερατας γεννιέται. Πρέπει, παντα, να εισαι ετοιμος να αντιμετοπίσεις την πιθανοτητα να εισαι εσυ...

g.69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1

Το έχω πει πολλες φορες. Εγω είμαι hobby fucker. Όπως ο αλλος αντλεί ικανοποίηση ψαρευοντας, ιππεύοντας, κανοντας σκι, μαζευοντας γραμματοσημα, τρωγοντας, κολυμπόντας, βλέποντας θέατρο, ταξιδεύοντας, κλπ?? Ε, εγω αντλώ ικανοποίηση όταν ριχνω στο κρεβατι μια καινούρια γυναίκα (οχι βεβαια οτι δεν μου αρεσουν και τα προαναφεροντα).

Εξ ορισμού, η ικανοποιηση αυτη δεν μπορεί να είναι προέρχεται απο πληρωμενες γυναικες. Αυτες είναι sure fuck που έλεγε και η Πρίτυ Γούμαν. Αρα κυνηγαμε. Αρα (οι παντρεμενοι) ρισκαρουμε. Το ζητούμενο λοιπον ειναι η μεγιστοποίηση της απολαυσης με την ελαχιστοποιηση του ρίσκου. Πως? Αλλο μεγαλο θέμα...οι παντρεμενες, είναι μια καλή επιλογή. Οχι όλες, όμως. Οχι οι κομπλεξικες, οι στερημένες, οι εγκαταλελημένες. Αυτες ειναι χειρωτερες απο τις ελευθερες. Επιλεξτε γυναικες καρριέρας, με σχετικά μεγαλα παιδια που παντρευτηκαν νωρις. Αυτες, εχουν παρομοιες αναζητησεις με εμας. Και αποδιδουν εξαιρετικά. Διαλέξτε γυναικες που έχουν να χασουν κάτι αν αποκαλυφθούν. Οτιδηποτε, αλλά να χάσουν. Αλλο καλο κριτηριο. Μην πηδατε ποτε γυναικες λόγω της (επαγγελματικής σας) θέσης. Θα μετανιώσετε.

Κάτι τελευταίο. Εμεις, οι χομπυ φάκερς γαμαμε και τις γυναικες μας. Πρωτες από ολες. Μονο έτσι έχει νοημα. Και αξία. Κια όπως έχει πει και ένας σοφός, η αναγκη για σεξ με άγνωστες έιναι κυριο συμπτωμα των ενεργητικά καταθληπτικών ευφειών αντρών.....και ισως, το μοναδικό φαρμακο...και οποιος καταλαβε, καταλαβε....

+1000 ιδιεταιρα για την τελευταια σου παραγραφο !!!!!

OP
OP
P

poutsokriaro

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά όλα ωραία αυτα που λέτε αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο.
Ο άντρας είναι στη φύση του να είναι πολυγαμικός, όσο και να μη το θέλουμε !!! Τη γυναίκα μας την αγαπάμε και όλοι μας την οικογένεια.
Με ένα πήδημα (που λέει ο λόγος) δεν χάθηκε ο κόσμος γιατί εμείς μετά θα γυρίσουμε στο σπίτι και θα είναι σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Είναι στη φύση μας !!! Μπορεί να μας κάνει ότι θέλει το κάτω κεφάλι αλλά όταν ξεκαυλώσει είμαστε κυριαρχοι του εαυτού μας.

Αντίθετα βέβαια με τις γυναίκες οι οποίες όταν γαμηθούνε μια φορά μετά γαμάνε και σπίτι και οικογένεια και παιδιά !!! Αυτές είναι οι χειρότερες !!! Παραδείγματα άπειρα...
Πιστεύω ότι πολλοί συμφωνούν μαζί μου !!

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6

Οποιοσδήποτε είτε άντρας είτε γυναίκα σε ένα ζεύγος θελήσει να ''την κάνει'' μυστικά την κάνει και ο άλλος δεν παίρνει πρέφα.
Για να πάει με ζιγκολό ή ακόμη με συμβατική κατάσταση θα πρέπει να της προσφέρει κάτι που δε βρίσκει ή που δεν τολμά να ζητήσει. Το θέμα είναι να συζητάνε μεταξύ τους ώστε να βάζουν κάτω τις επιθυμίες τους. Αν είναι αποδεκτές (και γιατί να μην είναι;!) σίγουρα περνάνε καλίτερα αφού δεν παίζει η φάση της αναστολής λόγω οικειότητας και επίσης επενδύουν σε απόλαυση.
Πάντως παίζει ο κανόνας ότι αν δεν προσέξεις τη γυναίκα σου κάποιος άλλος σίγουρα θα το κάνει.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

τί ειπες τωρα?

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
για μένα προσωπικά ο παντρεμένος/δεσμευμένος έχει κάτι περισσότερο από όσα λέτε να αποδείξει. Και μάλιστα στον εαυτό του, συγκεκριμένα το ότι δεν απέτυχε στο γάμο ή στο ότι αν απέτυχε στο γάμο ή στη σχέση ακόμα έχει περιθώρια. Είναι επίσης μια τάση αυτοεπιβεβαιωσης αλλά και ενός διαλλείματος από το συνεχές, ίδιο, μονότονο, ρουτινιάρικο σκηνικό.
Η πλάκα είναι ότι τα τελευταία χρόνια γενικά οι άντρες αυτοί με ή χωρίς χρήμα έχουν μεγαλύτερη πέραση στις ελεύθερες γυναίκες...για πολλούς λόγους που δεν είναι ώρα και σημείο ανάλυσης εδώ...!

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Το ζητημα της απιστιας η μη , είναι πολυπλοκο , αλλα ταυτοχρονα απλουστατο ,και εξαρταται απ`την γωνια θεασης του καθενος , από τις εμπειριες των προηγουμενων ετων , αλλα και από την εμπειρια του να εχει κανεις μια εξωσυζυγικη σχεση ειτε συναισθηματικη , η καθαρως σεξουαλικη , ειδικα όταν ειναι παντρεμενος με παιδια? :grouphug:

Και τι θα κανετε μαγκες όταν μια ωραια πρωια , σας χτυπησει κεραυνοβολος ερως κατακουτελα ;  :helpplea:Ρωταω δηλαδης?.τι γινεται όταν σεξ και συναισθημα γινονται  έ ν α  σε μια παρανομη σχεση ;Πως σβηνει κανεις μια ανεξελεγκτη πυρκαγια ; :knockinb:

Θα πουν μερικοι : «εγω ελεγχω τα συναισθηματα μου !»Καααλα! :jerking:
Αλλοι θα πουν επισης : «οι ερωτες είναι για σχολιαροπαιδα και όχι για ωριμους ανδρες :uglystupid: , και ειδικα για πουτανιαρηδες (με την καλη εννοια) όπως είναι οι περισσοτεροι εδώ μεσα !» :2funny:

Ελα όμως που???.ο ερως χρονια δεν κυττα , και αμα γουσταρει να σε μπλεξει στα διχτυα του
κοινως??.την γαμησες ! :headbang:
Ειδικα εάν και η παρανομουσα γυναικα που σχετιζεσαι παρανομως ,είναι και αυτή παντρεμενη! :helpplea:

Δεν θα εξετασουμε εδώ , για ποιους λογους ενας αντρας αφηνεται , η επιδιωκει να παρασυρθει στον ερωτα με μια επισης εγγαμη γυναικα , και για ποιους λογους και αυτή αφηνεται , διοτι είναι πασιφανες??

Επιγραμματικως , οι λογοι συνηθως είναι λογοι παραμελησης εκ μερους της συζυγου , περιθωριοποιηση και απορριψη του αντρα μεσα στο ιδιο του το σπιτι , εκεινος νιωθει αποδιωγμενος και αποζητα την επιβεβαιωση του ανδρισμου του , που φυσικα και θα βρει εξω με όχι μια , αλλα πολλες άλλες γυναικες οι οποιες θα σπευσουν ταχεως να τον βεβαιωσουν ότι παραμενει καυτος καβλιαρης και γαμιας ολκης??? :thumbsup:

Το θεμα είναι γιατι φθανει ενας ανδρας στην απιστια ,κοινως μοιχεια?..

Το ενστικτο του αρσενικου κυνηγου ;?????.λεμε ναι ! :ak:

Το αδιαμφισβητητο γεγονος ότι λατρευουμε αυτό που λεγεται μουνι , ανεξαρτητου χρωματος γευσεως και ηλικιας ;  :boobies:???.και εδώ λεμε ναι !

Το ότι ειμαστε εκ φυσεως εξερευνητικα πλασματα , και η γεννετησια ορμη συνδεεται αρρηκτα με την επιστροφη μας στην απαλοτητα και την υγρη ζεστασια (προστασια) του γυναικειου κολπου ; προφανως....ναι !
(Η σπηλαιολογια συνδεεται αμεσα με αυτή μας την εσωτερικη αναγκη , εξ ου , και η ακρατη επιθυμια εξερευνησης καινουριων σεξουαλικα γυναικων ) ! :booty:

Ο γαμος λοιπον , ερχεται και περιοριζει αυτήν μας την αναγκη , σε μερικες περιπτωσεις δε, την εξαφανιζει??.
Και αιντε μετα , να τρως (όπως συνηθιζει να λεγεται) κάθε μερα το ιδιο φαι?.. *P

Μα δεν γινεται βρε παιδια !
Δεν είναι μονο ότι το ξενο είναι πιο γλυκο , το ότι δινει μια άνανεωση στον γαμο μας , ότι μας εξυψωνει το ανηθικο και αναζωογονει την αγαπη μας προς το γυναικειο φυλο , είναι το ότι χωρις διαφορετικες γευσεις ,αυτή η πουτανα η ζωη ( εδώ με την κακη εννοια) που μας προσφερεται να την αρπαξουμε και να γευτουμε τους καρπους της , δεν εχει καμμια ιδιαιτερη σημασια !

Καλιτερα νεκρος , παρα ανεραστος ! 0:)

σκεφθειτε και σχολιαστε?.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ουαο...
κ πολυ εξελιγμενη σχεση εχετε :)

Δεν το βρισκω καθολου ασχημο το συγκεκριμενο.....με την προϋποθεση οτι και η κοπελια ξερει επακριβως τι συμβαινει και ειναι τα πραγματα οπως ακριβως τα παρουσιαζει ο νεφιλιμ.....νεφιλιμ απο μενα εχεις τα ευσημα παντως και μακαρι να συνεβαινε πιο συχνα.....ας υπηρχαν πορνεια για γυναικες και θα τα ξανασυζηταγαμε.....το οτι οι παντρεμενες ξενοπηγαινουν αβερτα νομιζω ειναι για προβληματισμο παρα για ταμπελοποιησεις....παραεχει υποβιβαστει η εννοια της οικογενειας δυστυχως.....στην τελικη αν δεν ειμαστε αξιοι να την κανουμε ας μην την κανουμε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom