Νέα

Παντρεμένοι απιστία για πρώτη φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poutsokriaro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μαστωρες ολοι στο σαιτ και πιτσιλιστες εγω μολις μιλουσα με μια παντρεμενη που εχει και παιδι απο το παρεα και θελει να παω να τη γαμησω την παρασκευη... εχω μεινει καγκελο ειμαι 25 χρονών αυτη 26 μιλάω μαζί της εδω και 8 μέρες μου εστειλε φωτο δικες τις γυμνες και ιστορίες και εχω μεινει απλα μαλακας.......... μετα σου λεει βρες γυναίκα να παντρευτεις.Εεερε μαλακια εδω κολάει και το τραγουδακι του φίλου μου του ΎΠΟΠΤΟΥ -ΠΟΥΤΑΝΕΣ!

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Οντας παντρεμενος πολλα χρονια - 10 - με διαφορες συνευρεσεις με επαγγελματιες γενικοτερα, δεν θεωρω οτι αυτες οι περιπτωσεις ειναι απιστιες, Παραλληλα επαιξαν και καποιες σχεσεις κατα προτιμηση με παντρεμενες ετσι ωστε να υπαρχει η αισ8ηση της αμοιβαιας ασφαλειας. Οσο για τις τυψεις... νομιζω θα ειχα αν πιεζα τον εαυτο μου να μεινει αυστηρα μονογαμικος. Απιστια για μενα 8α ηταν να τα παρατησεις ολα για καποια τυχαια επειδη πηδιεται ωραια. Αυτα που κανω εγω τα χαρακτηριζω ενηλικη διασκεδαση και ειμαι σιγουρος οτι μου αναλογει ενα μεριδιαο ενηλικης διασκεδασης.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Οντας παντρεμενος πολλα χρονια - 10 - με διαφορες συνευρεσεις με επαγγελματιες γενικοτερα, δεν θεωρω οτι αυτες οι περιπτωσεις ειναι απιστιες, Παραλληλα επαιξαν και καποιες σχεσεις κατα προτιμηση με παντρεμενες ετσι ωστε να υπαρχει η αισ8ηση της αμοιβαιας ασφαλειας. Οσο για τις τυψεις... νομιζω θα ειχα αν πιεζα τον εαυτο μου να μεινει αυστηρα μονογαμικος. Απιστια για μενα 8α ηταν να τα παρατησεις ολα για καποια τυχαια επειδη πηδιεται ωραια. Αυτα που κανω εγω τα χαρακτηριζω ενηλικη διασκεδαση και ειμαι σιγουρος οτι μου αναλογει ενα μεριδιαο ενηλικης διασκεδασης.

Ενήλικη η τοποθέτησή σου, θα έλεγα...

Επισκέπτης
Μαστωρες ολοι στο σαιτ και πιτσιλιστες εγω μολις μιλουσα με μια παντρεμενη που εχει και παιδι απο το παρεα και θελει να παω να τη γαμησω την παρασκευη... εχω μεινει καγκελο ειμαι 25 χρονών αυτη 26 μιλάω μαζί της εδω και 8 μέρες μου εστειλε φωτο δικες τις γυμνες και ιστορίες και εχω μεινει απλα μαλακας.......... μετα σου λεει βρες γυναίκα να παντρευτεις.Εεερε μαλακια εδω κολάει και το τραγουδακι του φίλου μου του ΎΠΟΠΤΟΥ -ΠΟΥΤΑΝΕΣ!
πιτσιλατο καυλιαρι μου!!!!!!!χιστο!!!!μι χανεις ευκαιρια!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
πηγαινε και ξεφορτωσε σε στομα-μαπα κανε τα αισχη μεγαλε-για να ειναι παντρεμενη κα ιαν γουσταρει ανωμαλιες σημαινει οτι δεν κανει οσα επειθυμει με τον αντρα της(ή μαλάκα-τυροπιτας-light)οποτε βουρ στο ψητο,πριν 7 χρονια μια παντρεμενη 10 χρονια μεγαλυτερη μου τσιμπουκωνονταν και πηδιονταν στο αμαξι και στο πισω καθισμα αφηνε τα γιαουρτακια κα ιτο γαλα για το σπιτι και το γιο της.αντε κανε οικογενεια μετα-γαμα-αλλαξε της τα λαδια-τακακια μαλλον γιατι εχει περασει καποια χιλιομετρα μαλλον-δεν ειμαι ειδικος αυτοκινητων αλλα σημερα αλλαξα λαδια)

Επισκέπτης
και μετα λεμε οτι οι ιεροδουλες δεν εχουν αξιοπρεπεια..

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
η μια περιπτωση νομικα ονομαζεται ''πορνεια επι πληρωμη ή λογοι ανωτερας βιας(εκβιασμοι-στριπ-κακεσ παρεες με κυκλωματα που ειναι για τον πουτσο τελειως'' και η αλλη φαση''πορνεια λογω του οτι ειναι εκ φυσεως τσουλα''

Επισκέπτης
και αυτος που την γαμαει και δεν σεβεται το παιδι της και τον αντρα της?πως τον χαρακτηριζεις?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
δεν την προκαλεσα την γνωριμια,ηρθε λαθος μηνυμα στο κινητο μου(ηθελε να το στειλει στον αντρα της-και πηρα τηλ αφου το μηνυμα εγραφε''αν αργησεις το βραδυ δεν θα σου κανω πιπα''πηρα τηλ να μην τα πολυλογω αρχισαμε να μιλαμε και απο το πρωτο βραδυ απο μονη της ζητησε τηλεφωινικη μαλακια και μετα απο 5 μερες τσιμπουκωματα στην Μαρινα Γλυφαδας.Πως να το χαρακτηρισς κυριε προεδρε του δικαστηριου?αν δεν την γαμησεις θα σε πει και μαλακα-αδερφη
αν την γαμησεις χωρις να προκαλεσεις ολη την φαση πιστευω ειναι οκ

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Απιστια ειναι και μονο που το σκεφτεσαι να πηδηξεις αλλη γκομενα.Ειτε ειναι επι πληρωμη ειτε οχι.Αρα ειμαι ενας συνηδητοποιημενος απιστος και μου αρεσει πολυ αυτο...

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Όπως και πολλοί αξιόλογοι συναγωνιστές ανέφεραν πιο πρίν, πιστεύω πως ένα ξεχαρμάνιασμα με " επι χρήμασι εκδιδόμενη γυνή", δεν στοιχειοθετεί απιστία...

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Όπως και πολλοί αξιόλογοι συναγωνιστές ανέφεραν πιο πρίν, πιστεύω πως ένα ξεχαρμάνιασμα με " επι χρήμασι εκδιδόμενη γυνή", δεν στοιχειοθετεί απιστία...
δηλαδη ξερεις κανεναν που σταματησε στο ενα ξεχαρμανιασμα?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
το θεμα φιλοι μου ειναι για ποιο λογο κανουμε αυτη την εν λογω"απιστια".
1)γιατι νυμφευτηκαμε απο συμβαση?
2)γιατι νυμφευτηκαμε απο ερωτα?
3)γιατι νυμφευτηκαμε επειδη δεν μας επαιρνε αλλο?

το σιγουρο ειναι οτι αν δεν μας συνεβη το δευτερο μαλλον θα αναζητουμε τον αγοραιο ερωτα πολλες περισσοτερες φορες απο οτι αν μας συνεβει το δευτερο...και αν μας συμβει και σε αυτη την περιπτωση 2 τινα ισχυουν...α)ειτε ο ερωτας εφυγε και η πουτσα μας δεν συμβιβαζεται μονο με την αγαπη και την αλληλοεκτιμηση αλλα θελει και λιγο λωκα...β)ειτε δεν συμβιβαζομαστε με την "φραπελια" μονο! :dancing: :dancing:

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
ειτε ειμαστε ερωτευμενοι με ολες τις γυναικες

Επισκέπτης
προσωπικα δεν γαμαω παντρεμενες!!σεβομαι την οικογενεια που εχουν!!αν αυτες δεν την σεβονται ειναι δικο τους προβλημα!

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Βουτηγμένος στην αμαρτία...και γουστάρω.

Αν και είχα ως επι το πλείστον μακρόχρονες σχέσεις ακόμη κι όταν ήμουνα φαγωμένος και χορτάτος ποτέ δεν ήμουνα πιστός 100%. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχω ρίξει κέρατο. Ούτε μία ρε παιδιά τι να κάνω...;!
Παρόλο που συζώ τα τελευταία 5 χρόνια (δεν έχει και μεγάλη διαφορά από το μπουνταλά χαλκά), έχω τα τυχερά μου όπως και το έτερον ήμισυ υποθέτω.
Το σημαντικό στην ''απιστία'' είτε επι χρήμασι είτε άνευ, είναι το θέμα της υγείας, εφόσον έχουμε μια σχέση κι αγαπιόμαστε, αν μη τι άλλο, το θέμα προστασίας και σεβασμού είναι πρωταρχικό. Η δικιά μου γουστάρει γυναίκες περισσότερο από το να πάει να πηδηχτεί με έναν άντρα. Αν βγούμε για βράδυ εκείνη μπορεί να μου υποδείξει πρώτη μια μουνάρα κατά τα δικά της γούστα που ταιριάζουν και με τα δικά μου. Ήμαστε εκτός του μέσου όρου, δε χρειάζεται να μου το τονίσει κανείς, και συμβιβαζόμαστε με το ότι στους ρυθμούς που ζούμε και με τους πειρασμούς που μπορεί να μας έρθουν ''κρέας'' είναι και σαρκική απόλαυση, όχι συναισθηματικό δέσιμο, γιατί είμαστε ικανοποιημένοι και τρεφόμαστε με ότι έχουμε μεταξύ μας.

Προτιμάω λοιπόν (να επιβεβαιώνομαι σαν αρσενικός κυνηγός)να μη λέω όχι σε ενδιαφέρουσες προτάσεις παρά να σκεφτώ ότι τι μαλακία έκανα και δεν το κάρφωσα.
Και για τον πληρωμένο έρωτα, γουστάρω το ότι για εκείνη τη χρονική διάρκεια είμαι ο βασιλιάς της τρύπας.

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ωδη στον Αθανατο Ελληναρα, βασιλια της απιστιας και της ...παντοφλας. :zzzzz:

Stories

Νέο!

Stories