Νέα

Παντρεμένες περιπτώσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ydroxoos^
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 282
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.103
Πόντοι
2.536
Από κοντά θα έκανες ότι δεν με βλέπεις. Έτσι βρίσε και λέγε εξυπνάδες πίσω από την ανωνυμία βλακα....
Φίλε μου δεν σε έβρισα εγώ αλλά εσύ. Από κοντά θα μου έκλανες τον μπούτσο. Επίσης να τονίσω ότι είσαι της σχολής Μεγάλου Σάκη εκτός εάν το πραγματικό σου όνομα είναι dimchair και άρα εσύ είσαι επώνυμος εδώ.

Δεν είσαι ικανός ούτε για τον απλούστερο συλλογισμό φίλε μου ντιμτσέαρ

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.156
Πόντοι
3.846

μικρή μικρή σ'αγάπησα ,μεγάλη δε σε πήρα
έχει ο καιρός γυρίσματα και θα σε πάρω .... παντρεμένη

Γιολάντης

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
708
Πόντοι
81
Tύπε , αυτό είναι θέμα πρώτης δημοτικού . Μαζί με το αλφάβητο -και πριν την προπαίδεια- μαθαίνεις και οτι οι γυναίκες γαμιούνται πρώτα εγκεφαλικά και μετά σωματικά , θέλουν να νιώθουν μοναδικές και οτι πεθαίνεις για πάρτη τους , δε νοιάζονται για την πούτσα σου αλλά για το value που αποκτουν οι ίδιες , οι παντρεμένες βασικά είναι τελματωμένες και ναυαγισμένες ως γυναίκες σε κρίση μεσης ηλικιας και ψάχνουν κάποιον να τις σώσει κλπ κλπ
Τι να αναλύσουμε ; Στα εξηγησε ολα η τυπισσα. Πουτσες βρίσκει σε δέκα λεπτα. Έχεις να προσφέρεις προστιθέμενη αξία ; Είσαι 10 χρόνια νεώτερος και 3 βαθμούς πιο εμφανίσιμος ; Παίξε ελέυθερα. Δεν είσαι ; Πουλα παραμύθι , έρωτες , πάθη , ιππότες , κάστρα και ευχήσου να πιάσει. Δε θες να το κάνεις ούτε αυτό ; Πάρε τ'αρχίδια μου. Νεξτ .

τύπε τα είπες όλα

τερ

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
301
Πόντοι
1
Φίλοι θέλω την βοήθεια σας. Τελευταία μου την πέφτει μια 38 άρα που στον εργασιακό χώρο λένε ότι είναι χαζή με ειδικές ανάγκες !!! Εγώ βλέπω ότι τα έχει 400σια. Την πήγα ξενοδοχείο μετά από παρότρυνση της , μάλιστα είχα αγοράσει ένα σετ εσωρούχων κάλτσες ζαρτιερες στριγκ που τα φόρεσε πρόθυμα και μάλιστα σχολίασε το μέγεθος αν τα πήρα στο σωστό που της κάνουν. Στο τέλος μετά από την συνεύρεση μας μου ζήτησε λίγα χρήματα τα οποία της τα έδωσα. Ξέρω ότι τραβιέται με έναν μαλακα και έχουν σχέση. Λέτε να πάω μέσα αν ισχυριστεί μαλακίες ότι πήγα μαζί της και ότι την εκμεταλευτηκα ; Να τα γράψω στα αρ@ια μου και να συνεχίσω αφού το ζητάει επιτακτικά και μάλιστα ζητάει και χρήματα ; Να φύγω τρέχοντας ;

Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
Φίλοι θέλω την βοήθεια σας. Τελευταία μου την πέφτει μια 38 άρα που στον εργασιακό χώρο λένε ότι είναι χαζή με ειδικές ανάγκες !!! Εγώ βλέπω ότι τα έχει 400σια. Την πήγα ξενοδοχείο μετά από παρότρυνση της , μάλιστα είχα αγοράσει ένα σετ εσωρούχων κάλτσες ζαρτιερες στριγκ που τα φόρεσε πρόθυμα και μάλιστα σχολίασε το μέγεθος αν τα πήρα στο σωστό που της κάνουν. Στο τέλος μετά από την συνεύρεση μας μου ζήτησε λίγα χρήματα τα οποία της τα έδωσα. Ξέρω ότι τραβιέται με έναν μαλακα και έχουν σχέση. Λέτε να πάω μέσα αν ισχυριστεί μαλακίες ότι πήγα μαζί της και ότι την εκμεταλευτηκα ; Να τα γράψω στα αρ@ια μου και να συνεχίσω αφού το ζητάει επιτακτικά και μάλιστα ζητάει και χρήματα ; Να φύγω τρέχοντας ;
Κανόνας νούμερο 1.
Δεν χεζουμε εκεί που τρώμε.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.273
Πόντοι
3.556
Μια άλλη τέτοια που γνώριζα το έλεγε ευθέως: 'ρε τον καημένο τον άνδρα μου, και με αγαπάει και με γαμάει, αλλα εγώ δε νιώθω! Τι έφταιξε κι αυτός?'.......
Χώρισε μωρή καριόλα και ψόφα στις παρτούζες μέχρι να σου βγει η ψυχή ... α στα διάλα με την κάθε "ξενοδόχα" με ξένα κόλυβα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.802
Πόντοι
3.796
Δεν θες την βοήθεια μας φίλε,θα την ήθελες άμα ξεκινούσες ότι σου την πέφτει και σκέφτεσαι να την πας ξενοδοχείο...εσύ ήδη έχεις φτάσει να της ξεσκίζεις τα εσώρουχα που της πήρες ήδη .
Κάπου έχεις χάσει την σειρά νομίζω .
Πλέον δεν υπάρχει θέμα βοήθειας ...έπρεπε να έχεις το ερωτημα ' πως θα ξεμπλεξω ;'

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.888
Πόντοι
726

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.628
Πόντοι
6.236
Στο τέλος μετά από την συνεύρεση μας μου ζήτησε λίγα χρήματα τα οποία της τα έδωσα.
Τα χρήματα σου τα ζήτησε σαν πληρωμή για τη συνεύρεση ή τύπου "ξέχασα το πορτοφόλι μου, μήπως μπορείς να μου δώσεις 2€ για να πάρω εισιτήριο να γυρίσω σπίτι και θα σου τα δώσω αύριο";

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Έχω μια περιπτωση που με στεναχώρησε πάρα πολύ.
Παντρεμενη σουρτούκω, πληθωρική με παιδάκια έκανε τις μαλακίες της με το αφεντικό.........
Την παίρνει πρέφα ο σύζυγος και τρώει σουτ.
Παιρνει την επιμέλεια η λεγάμενη, και τώρα τον ρεζιλεύει στο facebook ότι δεν δίνει τα επιδοματα και όλα αυτά στα παιδιά. τον έχει καταεξευτελίσει τον άνθρωπο, αφου διαβάζω τι γράφει στο facebook η σουρτούκω και φρίττω....

Δεύτερη περιπτωση την ξαναέγραψα προχτές. Παντρεμενη με μικρά παιδια 5 και 8 ετών.... γουστάρει γκουρμέ πουτσες, τον έχει κανει τάρανδο τον άντρα της, αλλά παρατηρώ πως χειραγωγεί και τον εραστή. Μιλάμε για ηθική αυτουργό σε πιθανά εγκλήματα τους μπριζώνει και τους δύο, τους φτάνει στα άκρα... ένα απλό αχόρταγο διαστροφικό μουνι μπορει να φέρει την καταστροφή σε δύο άντρες. Για τα παιδια δεν το συζητώ καθόλου τι βλέπουν......

τερ

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
301
Πόντοι
1
Επίσης δεν κατάλαβα την ανησυχία σου να πας μέσα;
Είναι όντως ΑΜΕΑ...;
Όλοι λένε ότι είναι χαζή αλλά μου έχει γίνει μπελάς να πάω μαζί της και τα λεφτά που ζητάει δεν είναι 2 ευρώ για όνομα του Θεού. Απλά με αυτά που γίνονται στις μέρες μας φοβάσαι και την σκιά σου.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.802
Πόντοι
3.796
Όλοι λένε ότι είναι χαζή αλλά μου έχει γίνει μπελάς να πάω μαζί της και τα λεφτά που ζητάει δεν είναι 2 ευρώ για όνομα του Θεού. Απλά με αυτά που γίνονται στις μέρες μας φοβάσαι και την σκιά σου.
Χαζή μπορούν να την θεωρούν για πολλούς λόγους .
Η όντως κάτι παραπάνω ξέρουν και η κοπέλα έχει κάποιο θέμα .
Η απλά επειδή δεν τους κάθεται και τους σνομπαρει το λένε από ζήλια και μάλλον είσαι ο τυχερός της παρέας .
Μεγάλο λάθος βέβαια ο εργασιακός χώρος.
Αλλά από ότι βλέπω ήδη τσιμπάει δωράκι η κοπέλα ,οπότε ο μόνος λόγος που μάλλον την λένε χαζή είναι γιατί είναι τζαμπατζηδες και νομίζουν ότι θα πάει μαζί τους για την ομορφιά τους .

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Οσο γαμιολες και να είναι το πλαίσιο ειναι να το παίζουν ποιότητα...δεν πιστευω τιποτα πιά...
"το πλαίσιο ειναι να το παίζουν ποιότητα" Αρχοντα με μια κουβεντα τα ειπες ολα. Προσκυνω

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Tύπε , αυτό είναι θέμα πρώτης δημοτικού . Μαζί με το αλφάβητο -και πριν την προπαίδεια- μαθαίνεις και οτι οι γυναίκες γαμιούνται πρώτα εγκεφαλικά και μετά σωματικά , θέλουν να νιώθουν μοναδικές και οτι πεθαίνεις για πάρτη τους , δε νοιάζονται για την πούτσα σου αλλά για το value που αποκτουν οι ίδιες , οι παντρεμένες βασικά είναι τελματωμένες και ναυαγισμένες ως γυναίκες σε κρίση μεσης ηλικιας και ψάχνουν κάποιον να τις σώσει κλπ κλπ
Τι να αναλύσουμε ; Στα εξηγησε ολα η τυπισσα. Πουτσες βρίσκει σε δέκα λεπτα. Έχεις να προσφέρεις προστιθέμενη αξία ; Είσαι 10 χρόνια νεώτερος και 3 βαθμούς πιο εμφανίσιμος ; Παίξε ελέυθερα. Δεν είσαι ; Πουλα παραμύθι , έρωτες , πάθη , ιππότες , κάστρα και ευχήσου να πιάσει. Δε θες να το κάνεις ούτε αυτό ; Πάρε τ'αρχίδια μου. Νεξτ .
Ρε φιλε με την ευχερεια που εχεις στο γραψιμο , γραψε καμμια τετοια αναλυση σα σεναριο , να το στειλεις στο Netflix να θησαυρισεις ( κυριολεκτω )

τερ

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
301
Πόντοι
1
Χαζή μπορούν να την θεωρούν για πολλούς λόγους .
Η όντως κάτι παραπάνω ξέρουν και η κοπέλα έχει κάποιο θέμα .
Η απλά επειδή δεν τους κάθεται και τους σνομπαρει το λένε από ζήλια και μάλλον είσαι ο τυχερός της παρέας .
Μεγάλο λάθος βέβαια ο εργασιακός χώρος.
Αλλά από ότι βλέπω ήδη τσιμπάει δωράκι η κοπέλα ,οπότε ο μόνος λόγος που μάλλον την λένε χαζή είναι γιατί είναι τζαμπατζηδες και νομίζουν ότι θα πάει μαζί τους για την ομορφιά τους .
Δεν είναι τζαμπατζηδες απλά δεν ασχολούνται μαζί της γιατί επειδή δεν στροφαρει εύκολα την θεωρούν μπαναλ την διαδικασία. Εγώ τώρα τι να κάνω ; Να την κάνω με ελαφριά πηδηματακια μην μπλέξω χωρίς λόγο ;

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.316
Πόντοι
2.836
Αφού είναι τέτοια περίπτωση τί πας και μπλέκεις ρε φίλε;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom