Και είναι καλό αυτό.....πως θα το παρκάρει?????
.
Ανετα τυπε.
Νινι σερνει καραβι!
Και είναι καλό αυτό.....πως θα το παρκάρει?????
.
Όλες πουτάνες είναι κατά βάθος.
Κατά βάθος γι' αυτό μας καυλώνουν.
Καιρό τώρα. Στο εξωτερικό χρόνια. Στην Ελλάδα είμαστε λίγο πίσω. Πρόσφατα έκαναν γυναίκα καπετάνιο σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων
Nαι συμφωνώ.. μακριά..κακό κάρμα.. σου φωρτωνουν όλη την αρνητικοτητα των αποτυχημένων σχέσεων που είχαν - έχουνάλλη κατηγορία κι αυτή, παντρεμένες...
νομίζουν ότι έχουν το τηλεκοντρόλ και όταν τους καυλώσει παίρνουν τηλέφωνο το call-boy για λούτσινγκ. Κι αναλόγως τις καύλες ρίχνουν και λίγο σιρόπι για να γλυκαθεί το αγόρι και μετά ξύδι και κινίνο.
Έβγαινα παλιά με μια Χαλκιδαία παντρεμένη, η οποία ερχόταν στας Αθήνας για ¨δουλειές¨. Τη γνώρισα σε τράπεζα γιατί δεν ήξερε να κάνει πληρωμές από το μηχάνημα και τη βοήθησα, πιάσαμε κουβέντα, δεν ήθελε και πολύ...λέμε να βγούμε. Μου λέει, κάπου διακριτικά.
Την πήγα στο πιο safe μέρος. Σε συναυλία elfen-tanz (darkila) στο Ρόδον, πάλαι ποτε, χαμουρευόμασταν στο μπαρ και καταλήξαμε σε απόμερο ξενοδοχείο πριν αποχαιρετιστούμε. Την είδα δεύτερη φορά αλλά ήθελε σκέτση μετά...εγώ καμμία σχέση με σκέτση, την έστειλα για τηγανόψωμα και πετροσωλήνες.
Δεν παίζω πια αυτή την κατηγορία, είναι μπάχαλο.
Παντρεμένος δεν είμαι. Παιδιά δεν έχω. Αδέρφια δεν έχω. Η μάνα μου αναμφίβολα ήταν πουτανα. Όπως και η δική σου.Βάλε μέσα και την μάνα σου όμως, όπως και τη γυναίκα σου αν εισαι παντρεμμένος και αν έχεις και παιδί και σου βγήκε (η βγει κορίτσι) επίσης το ίδιο....
Όχι δυο μετρα, δυο σταθμά παιδιά αφού θέλετε έτσι.... Ακόμα ένα ηλίθιο θέμα...
Ναι, τρέλανέ με και εσύ τώρα!!!
κάποτε ένας μερακλής καραβανάς μου είχε πει, όλες είναι πουτάνες εκτός από ορισμένες, που είναι πάρα πολύ πουτάνεςΌλες πουτάνες είναι κατά βάθος.
Κατά βάθος γι' αυτό μας καυλώνουν.
Γαμησι και επιβεβαίωση ζητάνε τυπε ..άμα δείξεις ότι ερωτεύτηκες η την γουστάρεις παραπάνω από όσο αυτή εσένα ,θα ξενερώσει και θα βρει και άλλονΕις το αιωνιο ερωτημα ...Τι ζητανε τελικα οι γυναικες ...παντρεμενες η μη , η απαντηση ειναι μια .....ΔΕΝ ξερουν τι θελουν !!! Και γιαυτο ισως δεν αξιζει το κοπο να αναζητα κανεις αληθειες η υποτιθεμενους νομους συμπεριφορας καθολικης ισχυος !??!
Τα ωραια πραγματα στη ζωη ..ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ..... Ως εκ τουτου αν κατσει καλως..αν δεν κατσει παλι καλως !
Εις το αιωνιο ερωτημα ...Τι ζητανε τελικα οι γυναικες ...παντρεμενες η μη , η απαντηση ειναι μια .....ΔΕΝ ξερουν τι θελουν !!! Και γιαυτο ισως δεν αξιζει το κοπο να αναζητα κανεις αληθειες η υποτιθεμενους νομους συμπεριφορας καθολικης ισχυος !??!
Τα ωραια πραγματα στη ζωη ..ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ..... Ως εκ τουτου αν κατσει καλως..αν δεν κατσει παλι καλως !
Παντρεμένος δεν είμαι. Παιδιά δεν έχω. Αδέρφια δεν έχω. Η μάνα μου αναμφίβολα ήταν πουτανα. Όπως και η δική σου.
Mην υστεριάζεις φίλε μου! Αφού είμαστε πουτάνας γιοι και οι 2, είναι σα να είμαστε αδέρφιαMπραβο. Μαλακας εισαι σιγουρα παντως, βλακα!
Αυτοι οι σοφοι ανθρωποι πρεπει να τιμουνται στο Bourdela hall of fame...RESPECT φοβερη δηλωσηκάποτε ένας μερακλής καραβανάς μου είχε πει, όλες είναι πουτάνες εκτός από ορισμένες, που είναι πάρα πολύ πουτάνες
Να ξέρετε έχει ανέβει πολύ η αξία του site με τόσες σοφίες που γράφονται.Κανονικά πρέπει να βγουν και βιβλία αυτοβελτίωσης ενημέρωσης εκδόσεις bourdela.com.Αυτοι οι σοφοι ανθρωποι πρεπει να τιμουνται στο Bourdela hall of fame...RESPECT φοβερη δηλωση