aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.508
- Πόντοι
- 11.956
Αυτό λέω και εγώ ....και ο κερατάς ανθρωπος είναι ....δεν τρέχει κάτι ....άρα όλοι οι παντρεμένοι είμαστε κεραταδες?
σε θελω για φιλο μου.Με καλυψεςΑς αρχίσουμε από το αξίωμα ότι οι παντρεμένες στις οποίες το ξενοπήδημα έχει περάσει από το μυαλό, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολες. Αν επιτύχει η πρώτη προσέγγιση, σπάσει ο πάγος και σε δουν συνεννοήσιμο και με συναισθηματική νοημοσύνη, μόλις τους γεννήσεις ένα αίσθημα ασφάλειας και εχεμύθειας, τους γαργαλήσεις λίγο το σημείο G του αυτιού, θα σου δώσουν κατευθείαν το μουνί τους στο πιάτο.
Όμως προσοχή, για να μην απογοητεύεσαι ούτε να γεννιούνται προσδοκίες. Δεν είναι όλες οι παντρεμένες που θα ενδώσουν, άξιες να ασχοληθείς. Υπάρχουν μόνο δύο κατηγορίες παντρεμένων οι οποίες από τη μία είναι εύκολο να γαμηθούν με το κατάλληλο καυλάντισμα, και ταυτοχρόνως κάνουν συνήθως τα καλύτερα γαμίσια (και σε αυτές τις δύο να στοχεύεις).
Αυτές που είναι όντως παραμελημένες από τους άντρες τους ή η σχέση έχει παγώσει (γιατί συνήθως άλλα περίμεναν και άλλα τους βγήκαν στη πορεία) και απεχθάνονται τον κερατά γιατί τον θεωρούν αποκλειστικά υπεύθυνο για τη ματαίωση των προσδοκιών τους. Συνήθως περιμένουν πιο μακροπρόθεσμες "παρανομίες", είτε για να ετοιμάσουν τη διάδοχη κατάσταση, είτε για να καλύπτουν κατά προτεραιότητα τα συναισθηματικά τους κενά. Υποψήφιο target γι αυτές: καλοστεκούμενοι άντρες 38-40+, φτιαγμένοι οικονομικά και με κάποιο status που τους κάνει να ξεχωρίζουν. Σεξουαλικώς είναι ευκολοχειρίσιμες -πάντα όμως σε λογικά πλαίσια. Θα στα δώσουν όλα για να σε σαγηνεύσουν και, από τη μία να εκδικηθούν το κερατά για τη μίζερη καθημερινότητα που του χρεώνουν ότι τις καταδίκασε, από την άλλη το γαμίσι τους να σου γίνει απαραίτητο. Μην περιμένεις δηλαδή, πέρα από τις μεταξύ σας προστυχιές να απλώσει ο τραχανάς προς τα έξω και να φάνε και τρίτοι μαζί σας. Επίσης προσοχή! Επειδή εύκολα ξεμυαλίζονται, η όλη ασφάλεια και εχεμύθεια της σχέσης, το να μη μαθευτεί προς τα έξω δηλαδή, πρέπει να διπλοτσεκάρεται από εσένα και να της ρίχνεις άκυρα όταν ξεφεύγει. Επίσης να μη ξεχνάς ότι συναισθηματικώς είναι μπάχαλα. Κάνουν εύκολα σκηνές γιατί είναι της προσκολήσεως. Γι αυτό, ποτέ να μην τις έχεις στανταράκια και γαμισοκαβάντζες. Μόλις δεις το δράμα να πλησιάζει, πάντα να τη κάνεις οριστικά.
Η άλλη κατηγορία είναι η παντρεμένη λυσσάρα. Αυτή που είχε εθιστεί στο πουτσοσαφάρι και η συμβατικότητα της έγγαμης ζωής την υποχρέωσε σε μια "μαζεμένη" περίοδο, όσο ο σύζυγος παρέμενε σεξουαλικά ενεργός στη σχέση. Επειδή όμως κανένας άντρας δεν αρέσκεται στο ίδιο φαγητό, η φυσιολογική μείωση των επαφών που φέρνει ο χρόνος, λειτουργεί στον εγκέφαλο των γυναικών αυτής της κατηγορίας ως σύνδρομο στέρησης πουτσοπρέζας. Η ανάπτυξη του ίντερνετ τους απελευθέρωσε κάθε ενδιασμούς και τις έσπρωξε σε ανελέητο καυλάντισμα με υποψήφιους επιβήτορες. Είναι δύσκολες στο να γαμηθούν όμως, γιατί επειδή τρέχουν με πολλές εναλλακτικές -πρέπει να τις πείσεις ότι είσαι ξεχωριστός ως γαμιάς, σκληρός χύστης του 5%. Το target group τους δεν έχει ηλικίες· εξίσου πιθανός υποψήφιος είναι ο 25άρης, εξίσου ο καλοστεκούμενος 50άρης -ξέρουν απολύτως τί να πάρουν από τον καθένα. Συνήθως με αυτές θα κάνεις τα πάντα. Πέραν του one to one kinky sex, θα μπεις εύκολα και σε τριο και σε παρτούζες και σε ό,τι αλλόκοτο σκηνικό γουστάρεις. Επίσης, ξέρουν πάρα πολύ καλά να προστατεύουν τις παρανομίες τους και είναι ιδιαιτέρως προσεκτικές, οπότε η ασφάλεια της ανωνυμίας δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα, εφόσον κρατάς τα βασικά προσχήματα εχεμύθειας. Αν αξίζεις ως mindfucker και επιβεβαιωθείς στα μάτια τους ως μπήχτης, μπορεί να μη γαμάς τακτικά (γιατί τους αρέσει ο περίπατος στο ψωλοδάσος), αλλά θα είσαι ημόνιμο έως μόνιμο στανταράκι τους.
Αυτά συναγωνιστές, από εμένα που στα 58 μου οι κυρίες με τη βέρα και τις χαλαρές δεσμεύσεις είναι από τα αγαπημένα μου χόμπυ.
Να γαμάτε καλά όλοι σας. Η πούτσα να 'ναι όρθια και κάντε πέρα τη μοίρλα και την αυτολύπηση
Μήπως γιατί δεν υπάρχει λογική στη σεξουαλική επιθυμία; Ή οι συγκυρίες σε βρίσκουν ευάλλωτο;Ωραια και ρεαλιστικη αναλυση.
απλα μια απορια: γιατι να μπεις στον κόπο, ιδιατερως στην περιπτωση 1?
Για πέντε δεκα καλα πηδηματα να κινδυνευεις να φορτωθεις το καθε ναυαγιο?
Αφού όλο τη ψωλή σου και το κώλο της βλέπουμε βρε κλίμα, τί μας λες; Πιο πολύ και απ' τη δικιά μας κοντεύουμε να τη μάθουμε...Γίνονται όλα αυτά που λένε οι μύστες .... πωπωπω είμαι και παντρεμένος μάλλον θα έχω φάει κέρατο ....δεν κάνουμε και συχνά σεξ .....
Ακριβέστατα!ενας εξυπνος γαμιας που θελει να γαμησει εξυπνα, εχεμυθα και ευκολα και να μην αναλωνεται σε 20αρες για μια στεγνη πιπα θα επιλεξει παντρεμενες...ειναι 1000 τα χιλια ψοφιες για πουτσα...καντε μια γυρα στα σοσιαλ για μιση ωρα και θα το διαπιστωσετε.
Είσαι πλούσιος σε εμπειρίεςΜια απο τις αρκετες φασεις με παντρεμενες υπηρχε στις αρχες της καριερας μου και μια περιπτωση γυναικας ταξιτζη ...ο τυπος δεν την πηδουσε μου το ελεγε συνεχεια η καημενη η γυναικα..Αυτο που με σοκαρε ηταν το οτι ζητουσε ακαποτο η ιδια και οταν εμπαινε η πουτσα στο μουνι της χτυπιοταν σαν τρελη...φωναζε μπηκε μπηκε και ετρεμε... χωρια που εγλυφε και καταπινε τα χυσια σαν να ετρωγε παγωτο και εκανε ...μμμμ τελεια...Σκεφτομαι αυτες τις εικονες κ λεω μπορει να ειμαι φτωχατζα αλλα την ζωη μου την εζησα και με το παραπανω..
σ ευχαριστω..ετσι νιωθω...σκεφτομαι παρα πολλες εικονες και φασεις τετοιες που εζησα και νοιωθω πραγματικα ομορφα...γι αυτο ζηστε τη ζωη παιδια...ειναι μικρηΕίσαι πλούσιος σε εμπειρίες
έχει και περιπτώσεις που έβαλε τον γκόμενο να σκοτώσει τον άντρα. Πρόσφατα ήταν μια παπαδιά αν δεν κάνω λάθοςΌλα καλά τύπε
Από κέρατα πέθανε μόνο ο ταυρομάχος
Εποχές ΠΑΣΟΚ?Μια απο τις αρκετες φασεις με παντρεμενες υπηρχε στις αρχες της καριερας μου και μια περιπτωση γυναικας ταξιτζη ...ο τυπος δεν την πηδουσε μου το ελεγε συνεχεια η καημενη η γυναικα..Αυτο που με σοκαρε ηταν το οτι ζητουσε ακαποτο η ιδια και οταν εμπαινε η πουτσα στο μουνι της χτυπιοταν σαν τρελη...φωναζε μπηκε μπηκε και ετρεμε... χωρια που εγλυφε και καταπινε τα χυσια σαν να ετρωγε παγωτο και εκανε ...μμμμ τελεια...Σκεφτομαι αυτες τις εικονες κ λεω μπορει να ειμαι φτωχατζα αλλα την ζωη μου την εζησα και με το παραπανω..
Αυτά είναι ειδύλλια φίλε δεν είναι γαμησια ..έχει και περιπτώσεις που έβαλε τον γκόμενο να σκοτώσει τον άντρα. Πρόσφατα ήταν μια παπαδιά αν δεν κάνω λάθος
οχι εποχες Καραμανλη ΚωστακηΕποχές ΠΑΣΟΚ?
Εποχές Ολυμπικών Αγώνων.Καλές ήταν και αυτές.οχι εποχες Καραμανλη Κωστακη
α μπραβοΕποχές Ολυμπικών Αγώνων.Καλές ήταν και αυτές.
α μπραβο
Καιρό τώρα. Στο εξωτερικό χρόνια. Στην Ελλάδα είμαστε λίγο πίσω. Πρόσφατα έκαναν γυναίκα καπετάνιο σε πλοίο ελληνικών συμφερόντωνΒιωματικό; Υπάρχουν και γυναίκες στα καράβια και δεν τις έχω δει; Εγώ από θηλυκά, μόνο τη μαούνα ήξερα.
Και είναι καλό αυτό.....πως θα το παρκάρει?????Καιρό τώρα. Στο εξωτερικό χρόνια. Στην Ελλάδα είμαστε λίγο πίσω. Πρόσφατα έκαναν γυναίκα καπετάνιο σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων
Ναι, τρέλανέ με και εσύ τώρα!!!Πρόσφατα έκαναν γυναίκα καπετάνιο σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων