apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πια είναι αυτή η lila ,φιλε?
ρε σονυ για ξηγατου να μαθει
Σε βρίσκω αδιάβαστο φίλε μου πάνθηρα!!!!!!!!!!
ναι ομολογώ πως με βρήκες αδιάβαστο,και θα παραμείνω,αν πρόκειται για αυτό που είδα ok...δεν θα πάρω ευχάριστο,
Παίδες καλησπέρα, σχετικά νουμπις στο σαιτ αλλά το διαβάζω συχνά. Μπαίνω στο ζουμί. Πρώην συνάδελφος στη δουλειά παντρεμένη χωρίς (παιδιά) γύρω στα 27 εγώ 30. Μ'έχει πρίξει για τα προβλήματά της τον αχάριστο άντρα της κλπ κλπ οπότε της λέω έλα να πάμε σε κανα μπαρ να τα πουμε με κανα (2,3,4) ποτά να χαλαρώσεις είμαι καλός ακροατής και πετάω στο τέλος της πρότασης οτι αμα λάχει παίρνουμε και ένα μπουκάλι αλκοολ που έχω στο σπίτι ( ;) τ'όπιασες μεγάλε μεγάλε). Αυτό που με μπερδεύει είναι η μονολεκτική της απάντηση "σε ουδέτερο έδαφος". Γιατί όταν της λέω οκ μου απαντάει να διαλέξω μέρα την επόμενη βδομάδα γιατί μετά δε θα μπορεί για 2-3 βδομάδες μέχρι ο άλλος θα ξαναλείψει για δουλειλες. Αυτό το σε ουδέτερο έδαφος εννοεί ξενοδοχείο κλπ ή κανά δημόσιο χώρο πχ μπαρ και βρεθώ να ακούω της μαλακίες της και μείνω με τον πούλο ? Thanks παίδες.
Έτσι.... Μακριά απο παντρεμένες.... Δαγκώνουν κιόλας.
οι ελεύθερες δεν δαγκώνουν? ;)Έτσι....
Μακριά απο παντρεμένες.... Δαγκώνουν κιόλας. :-*
Η περίπτωση σου είναι παντρεμένη, ώριμη αλλά όχι κρυφοπουτάνα. ΣΕ καμία περίπτωση δεν ψαρεύει πελάτες από το περιβάλλον της. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ. Η γυναίκα ίσως θέλεο μόνο πήδημα για αλλάγή ή whatever. Παντρεμένη και κρυφοπουτάνα είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί και τις περισσότερες φορές τη συναντάς σε ένα αθώο site, ή μέσω γνωστού. Κάνουν λίγες συναντήσεις γιατί έχουν και άλλες υποχρεώσεις οικογενειακές κλπ και συνήθως επιμένουν σε πολύ διακριτικό ξενοδοχείο και όχι νυχτερινές ώρες.Παίδες καλησπέρα, σχετικά νουμπις στο σαιτ αλλά το διαβάζω συχνά. Μπαίνω στο ζουμί. Πρώην συνάδελφος στη δουλειά παντρεμένη χωρίς (παιδιά) γύρω στα 27 εγώ 30. Μ'έχει πρίξει για τα προβλήματά της τον αχάριστο άντρα της κλπ κλπ οπότε της λέω έλα να πάμε σε κανα μπαρ να τα πουμε με κανα (2,3,4) ποτά να χαλαρώσεις είμαι καλός ακροατής και πετάω στο τέλος της πρότασης οτι αμα λάχει παίρνουμε και ένα μπουκάλι αλκοολ που έχω στο σπίτι ( ;) τ'όπιασες μεγάλε μεγάλε). Αυτό που με μπερδεύει είναι η μονολεκτική της απάντηση "σε ουδέτερο έδαφος". Γιατί όταν της λέω οκ μου απαντάει να διαλέξω μέρα την επόμενη βδομάδα γιατί μετά δε θα μπορεί για 2-3 βδομάδες μέχρι ο άλλος θα ξαναλείψει για δουλειλες. Αυτό το σε ουδέτερο έδαφος εννοεί ξενοδοχείο κλπ ή κανά δημόσιο χώρο πχ μπαρ και βρεθώ να ακούω της μαλακίες της και μείνω με τον πούλο ? Thanks παίδες.
Φυσικά και δαγκώνουν... Όλες δαγκώνουν. Απλά διαφορετικά....
Νομίζω ότι το παράνομο δάγκωμα έχει άλλη αίσθηση....
Έτσι....
Μακριά απο παντρεμένες.... Δαγκώνουν κιόλας. :-*