Νέα

Παντρεμένες από επαρχία που ανεβαίνουν Αθήνα συχνά!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.843
Πόντοι
1.056
Φιλε καταλαβαινω τον προβληματισμο σου αλλα προτιμοτερο θα ηταν να αλλαξεις νοοτροπια με τις γυναικες..

Το γεγονος οτι εδω σου λενε διαφορα το κανει ακομη χειροτερο αυτο που περνας δημιουργοντας εσφαλμενες φαντασιακες πεποιθησεις. Δεν λεω αν ισχυει η οχι, αυτο που λεω ειναι να μην δινεις σημασια.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις, ειναι να μην παιρνεις καμια γυναικα στα σοβαρα και να ξερεις οτι ειναι ικανη για ολα!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.807
Πόντοι
2.606
Θα βρήκε αυτή τη φορά κάποιο ντόπιο :confused:

• Like
Αντιδράσεις: TNT!
OP
OP
Δ
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Like
1.210
Πόντοι
200
καλησπερα αλανια! κουιζ για δυνατους λυτες...βρειτε τον ..συμμετεχων σε αυτη τη συνομιλια της κυρας..τα "γκρι" ειναι οι δικες της απαντησεις...οπως εύλογη λεπτομερια επισης οι ωρες κλπ! ευχαριστω!

Συνημμένα

• EFC5969A-1757-4DD5-A05C-72F940CD8D14.jpeg
    EFC5969A-1757-4DD5-A05C-72F940CD8D14.jpeg
    705,9 KB · Εμφανίσεις: 210
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
800
Πόντοι
81
καλησπερα αλανια! κουιζ για δυνατους λυτες...βρειτε τον ..συμμετεχων σε αυτη τη συνομιλια της κυρας..τα "γκρι" ειναι οι δικες της απαντησεις...οπως εύλογη λεπτομερια επισης οι ωρες κλπ! ευχαριστω!
τυπε η γυναικα στη συνομιλια σας, ειναι η μουνα που ανεβαζεις στο νημα με σχεσεις κλπ?:2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.084
Πόντοι
3.656
συναγωνιστη τα ποσα που ανεφερα γινονται με χρηση δικης μου καρτας...απο λακωνια η μανταμ..
Άλλες ακακίες θα ακούσουμε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αλανια καλησπερα!! βρε εσεις την ορμηνεψε κανενας μυστης απο εδω μεσα;;χεχε μαχαιρι την εκοψε τη πρωτευουσα!!
Μάλλον είναι μέλος
Φίλη του Μπαρόκ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.807
Πόντοι
2.606
Την γαμαει ντόπιος τυπε

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Τυπική κουβέντα ανδρόγυνου. Εσύ είσαι;

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.184
Πόντοι
201
Αν μιλάει με άλλον, τα ενδεχόμενα είναι τα εξής:
1) Είναι αφηρημένη και ξεχνάει να σβήσει τα μηνύματα
2) Δε την νοιάζει αν θα δεις τα μηνύματα
3) Είναι τόσο απογοητευμένη από εσένα, που δεν πιστεύει καν ότι μπορεί να μπεις στη διαδικασία να δεις τα μηνύματα
4) Θέλει να δεις τα μηνύματα για να της ζητήσεις διαζύγιο
5) Είναι εντελώς χαζή

Το θέμα είναι, τώρα που κοντεύει ένας μήνας και φαντάζομαι ότι έχεις ηρεμήσει λίγο και δε θα κάνεις καμιά μαλακία και θα σε βλέπουμε στις ειδήσεις, ότι ισχύει και για αυτές ακριβώς ό,τι ισχύει και για εμάς στο θέμα κέρατο. Ξαφνικά ταξίδια "για γιατρό", τακτικά ταξίδια με φίλες "για να τα πούμε επειδή έχουμε καιρό να μιλήσουμε", καινούργιες δουλειές με πελάτες ή προμηθευτές που "πρέπει να συναντιόμαστε τουλάχιστον μια φορά το μήνα", σημαίνουν σχέση με άλλον. Πρόσεξε, λέω σχέση και όχι φάση γνώρισε κάποιον, καυλάντησαν στο messenger και θα βρεθούν μια φορά για ένα πήδημα και μετά ξανά σε ένα χρόνο και βλέπουμε. Ξέρω περίπτωση παντρεμένης που κανόνισε ταξίδι μαζί με τον άντρα της και τα παιδιά, αλλά ταξίδεψε με την κολλητή της "επειδή είχαν καιρό να τα πούνε" και ο άντρας της ταξίδεψε μόνος του και κανένα πεντάωρο αργότερα, για να έχει χρόνο να βρεθεί με τον γκόμενο. Ή άλλης που για επαγγελματικό ταξίδι στην Αθήνα και συνάντηση λίγων ωρών μια φορά το μήνα, λέει στον άντρα της ότι γίνονται διαδοχικές συναντήσεις και μένει στην Αθήνα 4-5 εργάσιμες. Κέρατο είναι. Και όχι απλή ξεπέτα, αλλά κέρατο με σχέση.

Antonis zagouras

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2020
Like
574
Πόντοι
81

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.963
Πόντοι
3.656
όσοι βάζετε τέτοια θέματα, βλέπατε πολλές ελληνικές τσόντες 70s & 80s ; με γαμήσια στη σαντορίνη σε χτιστά κρεβάτια με πλίνθους και σε παράγκες με λαμαρίνα στα μέγαρα, σε καριολοκρέβατο σιδερένιο με σουμνιέ και μπαντανία κρεμασμένη στον τοίχο δίπλα ;

και το μουστάκια να γαμάει μερεντιασμένο κώλο με ατάκες του στυλ

άϊ προυβατίνα μ ...

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
όσοι βάζετε τέτοια θέματα, βλέπατε πολλές ελληνικές τσόντες 70s & 80s ; με γαμήσια στη σαντορίνη σε χτιστά κρεβάτια με πλίνθους και σε παράγκες με λαμαρίνα στα μέγαρα, σε καριολοκρέβατο σιδερένιο με σουμνιέ και μπαντανία κρεμασμένη στον τοίχο δίπλα ;

και το μουστάκια να γαμάει μερεντιασμένο κώλο με ατάκες του στυλ

άϊ προυβατίνα μ ...
Και ο δικός σου στο avatar εκεί έκανε καριέρα!!!
Αλλά και ο φουκαράς ο Παύλος Καρανικόλας... Στο τέλος τρελάθηκε μύστη μου!

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Με ζηλεύεις επειδή είμαι πιο ψηλός 1,62, τον έχω μεγαλύτερο, 10cm και δεν έχω καράφλα!!! Φοράω περουκίνι

εχω φτασει κι εγω 1-2 φορες τα 10 αλλα κρατησε λιγο γιατι εξαντληθηκα απ το σφιξιμο.
φοραω ομως τακουνι μεγαλο και οι καραφλες ειμαστε πιο σεξι οποτε εσυ με ζηλευεις
ασε που λογικα σε εχω και στα κιλα ευκολα
Τι λαλάκες είστε ρεεε
:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom