Έχω και συγκεκριμένο παράδειγμα για την τελευταία περίπτωση:
Ζευγάρι ερωτεύεται και αρραβωνιαζεται. Είναι περίπου τριάντα ετών (ή γυναίκα μάλλον πιο μικρή)
Στην πορεία ο αρραβώνας χαλάει. Τραβάει ο καθένας τον δρόμο του.
Η γυναίκα βρίσκει κάποιον που την αφήνει έγκυο. Το κρατάει και το μεγαλώνει μόνη.
Μετά από χρόνια και ενώ ο γιος της είναι γύρω στα 8, ξαναβρίσκει τον παλιό αρραβωνιάρη. Παντρεύονται. Κάνει άπειρες προσπάθειες να μείνει εγκυο, χωρίς αποτέλεσμα.
Ο τύπος τελικά θα αφήσει μια μεγάλη περιουσία είτε στα ανιψιά του, είτε στο παιδί κάποιου άλλου. Κια δυστυχώς για αυτόν, ζει σε μια γαμημενη μικρή κοινωνία...
Αυτο μου εχει τυχη και εμενα.
Απλα εγω την χωρισα και την περιουσια θα την χαρισω στο κρατος η στην Εκκλησια ουτε ανηψια ουτε ξενος γιος.
Σκεφτομαι τροπους να την φαω ολοι αλλα λιγο δυσκολο μιας και λογο καιρων δεν εχει αξια μονο και μονο εαν την εχεις .
Και ολα αυτα γιατι ηταν καμενη η πουτανα . Μυαλο κουκουτσι .και εκενε [αιδι με την χειροτερη μπλεπλα που υπαρχει .
Ολο κατι τετοια βλεπω γκομενες να κανουν παιδι με οτι χειροτερο υπαρχει οχι μονο απο εμφανιση και λεφτα αλλα και απο χαρακτηρα και γενικος.
ΟΙ ΒΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. οσο πιο παθητικος εισαι οσο πιο γλυφτης πιο ρουφιανος τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να πας μπροστα.Ειναι μια πραγματικοτητα. Το εχω ξαναγραψει .