Νέα

Παντρειά ελεύθερου με χωρισμένη με παιδιά, αίτια-απόψεις

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.757
Κριτικές
1
Like
9.943
Πόντοι
2.356
Γερμανία διαφορά ηλικίας άντρα γυναίκας πάνω από 5-10 χρόνια μόνο με σπονσοριλίκι είναι εφικτή.
Γενικά τα όρια είναι
1.Γερμανία μάξιμουμ 2-5 χρόνια διαφορά
2.Τσεχία 5-10 χρόνια
3.Πολωνία 10 χρόνια
3.Ρωσία 10-15 χρόνια
4.Ουκρανία 15-25 χρόνια
Τα έχουμε γράψει εδώ και πενταετία,ισχύουν ακόμα τα ίδια.

Κόψε αναλογικά από λίγο σε όλες τις χώρες από Τσεχία και κάτω.
Άλλαξαν τα κόζια,καμία όρεξη δεν έχει/δεν χρειάζεται μια 20χρονη Τσέχα ή Πολωνέζα έναν 30άρη.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.997
Πόντοι
2.606
Κόψε αναλογικά από λίγο σε όλες τις χώρες από Τσεχία και κάτω.
Άλλαξαν τα κόζια,καμία όρεξη δεν έχει/δεν χρειάζεται μια 20χρονη Τσέχα ή Πολωνέζα έναν 30άρη.

Αμα είσαι 45άρης γαμάς μια Πολωνέζα 35άρα αν βέβαια ελπίζει και σε υλικό αντάλλαγμα.Εντάξει πάει στο σπονσοριλίκι βέβαια αλλά το θεωρεί δεδομένο αφού έχεις αυτή την ηλικία.
Ενας σαραντάρης πιο δύσκολα θα γαμήσει τριαντάρα αλλά και αυτό γίνεται υπό προυποθέσεις.
Ενας τριαντάρης γαμάει άνετα εικοσάρα Πολωνία.Ακόμα δηλαδή αν και αυτό θα αλλάξει την επόμενη πενταετία.
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.196
Κριτικές
13
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Γερμανία διαφορά ηλικίας άντρα γυναίκας πάνω από 5-10 χρόνια μόνο με σπονσοριλίκι είναι εφικτή.
Γενικά τα όρια είναι
1.Γερμανία μάξιμουμ 2-5 χρόνια διαφορά
2.Τσεχία 5-10 χρόνια
3.Πολωνία 10 χρόνια
3.Ρωσία 10-15 χρόνια
4.Ουκρανία 15-25 χρόνια
Τα έχουμε γράψει εδώ και πενταετία,ισχύουν ακόμα τα ίδια.
τυπε πλέον αυτές οι διαφορές ακόμα και στην Ανατολική Ευρώπη με σπονσοριλικι παίζουνε οσα ρώσοζευγαρά είδα φέτος και η γυναίκα ήταν μουναρα αν ο άντρας δεν ήταν πολύ φορτωμένος ακολουθούσε σαν σκυλάκι
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.997
Πόντοι
2.606
Αμα είσαι άνω των 45 η γκόμενα περιμένει γκαφρά είτε είναι 40άρα είναι 30άρα είτε 20άρα.Το περίεργο είναι οτι δεν κάνουν εκπτώσεις,δε θα πει δηλαδή η άλλη επειδή είμαι μιλφέτο στη δύση μου 35 και άνω ζητάω λιγότερα από την εικοσάρα.Καμία σχέση.Ολες τα ίδια ζητάνε ανεξαρτήτως ηλικίας.Θεωρούν οτι αντιρροπίζουν με άλλα,μπούκι,περιποίηση,εμπειρία στη συμπεριφορά σε άντρα,ντύσιμο,κλάση κτλ.
Ομως Ουκρανία,Ρωσία μια διαφορά ηλικίας 10 ετών δεν κινεί βλέφαρο θεωρείται φυσιολογική ενώ Γερμανία θεωρείται κάτι αφύσικο.
Το ίδιο και Πολωνία δεν τραβά πολλά βλέμματα ο 35άρης που κυκλοφορεί εικοσαοχτάρα,η κοινωνία δικαιολογεί άνετα τα 10 χρόνια διαφορά.Οχι βέβαια τα 20 χρόνια όπως συμβαίνει Ουκρανία.Πολωνία καρφώνουν όλοι αν δουν τέτοιο ζευγάρι,φαίνεται οτι κάτι παίζει.
Και με σπονσοριλίκι το ίδιο.Πολύ πιο δύσκολα θα γαμήσεις με σπονσοριλίκι Πολωνέζα 18άχρονη σα σαραντεπεντάρης από ό,τι Ουκρανέζα δεκαοχτάχρονη.Με σπονσοριλίκι άντε να γαμήσεις στην καλύτερη Πολωνέζα εισοσιπεντάχρονη εφτάρι,Ουκρανία γαμάς εικοσάχρονη οχτάρι κτλ.
Είναι περίπου το πλαίσιο.
Αν βέβαια κάνεις εκπτώσεις στην εμφάνιση μπορείς να γαμήσεις Πολωνέζα εξάρι δεκαοχτάχρονη με σπονσοριλίκι.Που θα κάνει όμως καλύτερη πίπα από την Ουκρανέζα οχτάρι της ίδιας ηλικίας.Οπότε πρέπει να επιλέξεις.Αξίζει να θυσιάσω μια βαθμίδα στην εμφάνιση ή στην ηλικία για ποιοτικότερο μπούκι?
Questions,questions.

Γενικά πάντως οι πιο εξτρίμ διαφορές ηλικίας για όσους γουστάρουν μικρές παίζουν Ουκρανία,ακόμα και 30 χρόνια διαφορά.Πολωνέζες πιτσιρίκες κάνουν το ίδιο αλλά στα κρυφά δε βγαίνουν μαζί σου απλά έρχονται σπίτι σου  για booty call.
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.386
Κριτικές
61
Like
42.455
Πόντοι
22.785
:rose: :rose:..

.....
ΟΛΕΘΡΟΣ..
ΣΚΕΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
 

nikola33

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Μηνύματα
31
Like
6
Πόντοι
0
Η γνώμη σας σύντροφοι για ένα χωρισμένο με παιδι/α;Πόσο εύκολο να ξαναφτιάξει τη ζωή του;Με πιτσιρικα;Χωρισμένη με παιδι;Προσωπικά πιστεύω πλέον ότι είναι εξίσου δύσκολο κ για τους 2 Όχι μόνο για τη γυναίκα..Για να τη φτιάξεις κ να παντρευτείς μια χωρισμένη με παιδι πρέπει να σε συνεπάρει πολύ η γκομενα. Να βρει κάποιος αυτό που έψαχνε.μονο έτσι..
 

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Μηνύματα
32.891
Like
12.892
Πόντοι
2.606
Γειά σου ρε alpha male και bad boy της δεκάρας...
τα γραφόμενα του μπορεί να είναι αντιστρόφως ανάλογα με την πραγματικη ζωή του αυτά κάθε αυτά όμως με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο και του το έχω γράψει κάτ ιδίαν
 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ομως Ουκρανία,Ρωσία μια διαφορά ηλικίας 10 ετών δεν κινεί βλέφαρο θεωρείται φυσιολογική ενώ Γερμανία θεωρείται κάτι αφύσικο.

Δεν μιλάς για τύπους που μπορεί να μένουν σε κάστρα ... και το όνομά τους να έχει και κανένα von μεταξύ μικρού και επωνύμου .... εκεί είναι κυριλέ !!!!!

Προσωπικά με τέτοιους τύπους, που παίρνουν ζωντοχήρες με παιδιά , ενώ οι ίδιοι είναι ελεύθεροι, κόβω και την καλημέρα.Δεν θέλω να ξέρω ότι υπάρχουν . Είναι οι τελευταίοι .
Όλοι οι άλλοι είναι πιο πάνω . ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ. ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ
 

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Μηνύματα
1.890
Like
520
Πόντοι
36
χαχαχα

Να εισαι σιγουρος οτι οσο προχωρας στο παιχνιδι με τις γυναικες και μπλεκεις με ολο και πιο δυνατα μουνια, τοσο παραπανω θα με θυμασαι τη καθε φορα.

Παραδειγμα: Γυναικα με βαθμολογια 7+ σε εξωτερικη ομορφια, βγαινεις για ποτακια κτλπ. Ολα πηγαν καλα απο τη πρωτη στιγμη. Αναπτυχθηκε σπινθηρας-ερωτισμος οποτε και ειχε τη σωστη καταληξη το ραντεβου και ολοι ειμαστε ευχαριστημενοι. Στο επομενο ραντεβου, εχεις το κινητο πανω στο τραπεζακι του σαλονιου της και εχετε αραξει καναπε. Αρχιζουν τα μπλιν-μπλομ-ντιν και οτι αλλο θες απο διαφορες εφαρμογες (viber-instagram-messenger), δεν το ειχες βαλει αθορυβο και μεσα στο τσαντακι. Το ειχες αφησει περηφανο και ξεκλειδωτο πανω στο τραπεζακι μπροστα μας. Σε καποια στιγμη, σταματαει το οτι πηγε να κανει, δηλωνει ενοχλημενη απο ολους αυτους τους ηχους και σου λεει θα μπορουσες να το ειχες βαλει στο αθορυβο κτλπ...

Πιανεις το κινητο για να τσεκαρεις τι παιζει και να το βαλεις στο αθορυβο (ειχε πετυχει το σκοπο του, πλεον δεν υπηρχε λογος να μας ζαλιζει τα αρχιδια). Την ωρα που το τσεκαρεις, εχει πεσει πανω σου και τσεκαρει και αυτη. Της λες θες να στο δωσω να μη παιδευεσαι; Λεει, μπορω; Φυσικα μωρο μου και μπορεις, παρτο και παιξε. Αυτο ηταν. Αυτο ακριβως ηθελα να συμβει. Την αφησα να ψαχνει-τσεκαρει. Ειδε τα παντα, ειχε κατσει και διαβαζε μηνυματα, φωτογραφιες, τα παντα. Ακομα και στις κλησεις πηγε και σκρολαρε μηνες κατω κατω...το γαμησι που εκανε μετα απο ολο αυτο ηταν απο αλλο πλανητη, περα απο καθε προσδοκια. Γιατι; Γιατι λατρευουν να ξερουν οτι εχεις επιλογες και να μπαινουν στο ανταγωνισμος mode, να σου αποδειξουν οτι αξιζουν παραπανω απο τις αλλες στο να τις επιλεξεις, να ερωτευτεις αυτες. Τι αλλο εχουν περα απο το σεξ για να σε δελεασουν; Αυτο λοιπον χρησιμοποιουν πλεον με τροπο που οντως κολλας μαζι της μετα (ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕ ΟΡΘΙΟ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ). Πλεον, με ρωταει κιολας πως πηγε με τη ταδε, τι σου εστειλε, βγηκατε; Γαμιεται καλυτερα απο εμενα;

Καθε φορα μετα προσπαθει να σε ξαφνιασει, να σε εντυπωσιασει. Θα κανει πραγματα που δεν ειχε κανει ποτε μονο και μονο για να κερδισει. Ολο αυτο, τη κανει να νιωθει εξαψη, διαφορετικα. Της δημιουργει συναισθηματα. Της γαμαει το μεσα της καθε μερα καθε στιγμη.

Φαντασου να ησουν το καλο ευγενικο παιδι που δεν δινει κανενα δικαιωμα και που ειναι αφοσιωμενο στη κοπελα που εχει και μονο...ΝΤΕΚΑΥΛΕ. Αυτοματα εχεις βαπτιστει μαλακας πρωτης κατηγοριας που ψαχνει να σου βρει τι χρηση να σου δωσει, παροχος, συνοδος, μονιμος γκομενος, συζυγος, πατερας των παιδιων της, πρωην συζυγος νυν μιστερ πληρωνω τα παντα και οτι αλλο βρει και σε κουμπωσει. Γιατι; Γιατι δεν της δημιουργεις συναισθηματα, εισαι βαρετος, δεν εισαι αντρας.

Ποιον θελει; Αυτον που απλα δεν κρυβεται, που ειναι παιχτης και παιζει καλα και στα αρχιδια του ολα, εχει το θαρρος να της πει παρε και δες μωρη και ταπεινωσου (στην ουσια ειναι η μεταφραση του ναι μωρο μου παρε και δες δεν εχω προβλημα). Αυτον που μολις την αφησει μετα το ραντεβου, θα συνεχισει και αγνωστο το τι θα γινει μετα απο αυτη, ποια θα σου στειλει ποια θα γαμησεις. Δεν εισαι δεδομενος, σκυλακι της, θυμα της. Εισαι απλα ενας αντρας που ζει φανερα και περηφανα αυτο που ζει και της το κολλας μεσα στα μουτρα οπως δεν τολμησε κανεις αλλος να της το κανει ποτε.

Αποτελεσμα; Πλεον σου φερνει και φιλες της (7-8+) για δειξει και αυτη οτι ακομπλεξαριστη και πως παιζει και αυτη δυνατο παιχνιδι και δεν μασαει. Στη κυριολεξια, ανοιξαν οι ουρανοι ! ! ! Πλεον σου κανονιζει μουνακια αυτη, βγαινετε με φιλες της που επιτηδες τα εχει στησει ολα αυτη για να στο παιξει οτι ειναι η πιο προχω γκομενα που ειχες ποτε. Να σε κανει να κολλησεις μαζι της. Παιζεις με τις φιλες της και γουσταρουν ολες...λες απο μεσα σου τι γινεται ρε πουστη...και απλα ευχαριστιεσαι τη καθε στιγμη. Ζεις αντρικα.

Δεν μιλαμε για το τι ωφελος εχεις και ως φημη-εικονα στα διαφορα μαγαζια που πηγαινεις μαζι τους με το να σε βλεπουν να παιζεις ετσι οπως παιζεις. Μισος απο ολους τους εκει αντρες που ειτε καθονται μπακουρια ειτε ξενερωτα με τιποτα ξινισμενες που τους εχουν προσοχη, καυλα απο ολες οσες ειναι εκει, τα ματια τους σε τρωνε και οσο το κανουν τοσο πιο προκλητικες γινονται αυτες που εχεις μαζι σου γιατι απλα το εχουν καταλαβει πριν απο εσενα και κανουν επιδειξη δυναμης στις αλλες. Καυλωνουν ασχημα με κατι τετοια...να ταπεινωνουν αλλες γυναικες. Κανουν πραγματα που εισαι ενα βημα πριν σε διωξουν απο το μαγαζι...

Ολα αυτα πως ξεκινησαν με αυτη τη περιπτωση; Απο ενα κινητο που αφησες ανοιχτο και ξεκλειδωτο μπροστα σε ενα 7αρακι. Ειδες το 7αρακι; Σου εφερε και τα αλλα 8αρακια και σε βοηθα να χτιζεις και το ονομα σου στη πιατσα...

Κατσε και σκεψου τωρα πως φερονται ολοι οι αλλοι σε ενα 7αρακι. Καταλαβες γιατι κανεις τη διαφορα και στην ουσια παιζεις μονος σου; Γιατι τα αυτονοητα τα ακουν οι αλλοι για σεναρια απο ταινιες και απο το μισος τους θα σου πουν οτι εισαι μουφας κτλπ...και οτι βλεπεις ονειρα.

Για αυτο τους στιβουν τα γκομενακια σε ολα τα επιπεδα, γιατι ειναι μιζεροι μεσα τους και αυτο κανει μπαμ. Καποια παιδια απο εδω μεσα που σεβονται και ειναι αντρες, βγηκα μαζι τους και πλεον τα ζουν απο κοντα. Οι υπολοιποι, με τη κακια θα μεινουν μια ζωη και τη μιζερια και δεν θα προχωρησουν ποτε στη ζωη τους.

Και εγω οταν ξεκινησα θα μπορουσα να βγαλω ζηλεια-κακια-ειρωνεια-φθονο σε αυτους που ηταν πιο πανω απο εμενα σε καποια θεματα. Δεν το εκανα, σεβαστηκα, φερθηκα ομορφα, κερδισα το ενδιαφερον τους και εμαθα απο αυτους, εζησα μαζι τους, τους μελετησα και εμαθα. Κερδισα. Νικησα, πετυχα αυτο που ηθελα. Ανεβηκα σε πολλα θεματα στο δικο τους επιπεδο, σε πολλα θεματα τους ξεπερασα κιολας.

Αν δεν φερομουν σωστα, και φερομουν μιζερα, τι θα κερδιζα; Τιποτα. Θα παρεμενα ενας μαλακας αμπαλος μια ζωη και θα πουλουσα ακομα πιροσκι στις λαικες με το τελαρο.

Αυτο μυριζονται οι γκομενες απο χιλιομετρα, αν εισαι μιζερος ή ανετος μεσα σου.

Δεν γαμαει αυτος που εχει λεφτα-φημη. Αυτοι απλα "αγοραζουν" μουνι και δεν προκειται να ζησουν τρελες και καυλες με αυτο το μουνι ποτε. Απλα θα ειναι μαζι τους για τους χ ψ λογους.

Ενα καλο μουνι θα ειναι μαζι σου επειδη δεν της μυρισες μιζερια σαν χαρακτηρας, σαν ανθρωπος. Εισαι ανετος, δεν εισαι μιζερος. Οσο και να ακουγεται περιεργο, αυτο ψαχνουν. Εχουν φαει τοση μιζερια στη ζωη τους απο ολους γυρω τους που ειναι σε φαση απελπισιας και σε υποδεχονται στη ζωη τους με χαρα οταν σε κοψουν οτι απλα δεν εισαι μιζερος. Στο μουνι τους τα λεφτα και οτι αλλο.

Πανω απο ολα τα γκομενακια να περασουν καλα θελουν, να χορευουν μεσα τους τα συναισθηματα, να εισαι η αστειρευτη πηγη των συναισθηματων τους, να μη σε βαριουνται ποτε. Τη καθε στιγμη να κανεις οτι κανεις με μη βαρετο τροπο.

Σημερα απλα γαμαει ο κουλ, ο ανετος, ο μη μιζερος, ο μη βαρετος.

ωραια  προσεγγιση.
 

Επισκέπτης
Γερμανία διαφορά ηλικίας άντρα γυναίκας πάνω από 5-10 χρόνια μόνο με σπονσοριλίκι είναι εφικτή.
Γενικά τα όρια είναι
1.Γερμανία μάξιμουμ 2-5 χρόνια διαφορά
2.Τσεχία 5-10 χρόνια
3.Πολωνία 10 χρόνια
3.Ρωσία 10-15 χρόνια
4.Ουκρανία 15-25 χρόνια
Τα έχουμε γράψει εδώ και πενταετία,ισχύουν ακόμα τα ίδια.

Τυπε μπορει να ζεις Γερμανια, αλλα τις Γερμανιδες δεν τις ξερεις καθολου. Ισως για αυτο τρεχεις στην πρωην ανατολικη Ευρωπη να γαμισεις.
1ον. Η Γερμανιδα ανεξαρτητου ηλικιας λιγο να γουσταρει ή να εχει πιει στο δινει στο "πιατο".
2ον. Η Γερμανιδα παει με αντρα καθε ηλικιας και καταγωγης. Σε γενικες γραμμες ειναι μουλτικουλτουραλ. Πρωην αφεντικο μου Ελληνας 60ρης γαμουσε 25ρα Γερμσνιδουλα.
Για Ρωσιες Ουκρανιες δεν ξερω, αν και ειχα γκομενα Ρωσομολδαβη δεν ειμαι γνωστης. Κατι πουτανες που γαμησα το 1992 στην Οντεσσα δεν ησαν κατι το ιδιαιτερο.
Για Πολωνια δεν μπορω να σου πω. Αν και ζει η κορη μου και η πρωην γυναικα μου εκει δεν εχω επαφες. Εχω να παω απο το 1994.

Παντως ρε τυπε να ζεις Γερμανια, να εχεις καλη δουλεια και να μιλας τη γλωσσα συμφωνα με τα λεγομενα σου και τρεχεις ανατολικη Ευρωπη για να γαμησεις κατι δεν παει καλα με σενα.

 

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Μηνύματα
1.336
Κριτικές
61
Like
3.035
Πόντοι
7.216
Παντως ρε τυπε να ζεις Γερμανια, να εχεις καλη δουλεια και να μιλας τη γλωσσα συμφωνα με τα λεγομενα σου και τρεχεις ανατολικη Ευρωπη για να γαμησεις κατι δεν παει καλα με σενα.
Άργησες αλλά το κατάλαβες τυπε!
 

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Μηνύματα
375
Like
235
Πόντοι
21
Σιγα να μη μεγαλωσω ξενα παιδια. Ας βρουν αλλου κοροιδα οι χωρισμενες. Ελευθερη σχεση και πολυ ειναι.
 

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Μηνύματα
2.026
Like
1.782
Πόντοι
216
Μαγκες δεν εχω αποψη επι του θεματος δεν ειχα ποτε σχεση μακροχρονια κτλπ αλλα εχω εμπειριες με κατι ναυαγια που τις ψαρευω απο badoo tinder facebook εκει γινετε χαμος απο χωρισμενες με παιδια !!! Ολα καλα μαζι τους γαμας ευκολα γρηγορα και καλα... αλλα σου πριζουν τα αρχιδια για να βγειτε απο την αποψη οτι πρεπει καποιος να κρατησει το παιδι ! Ειδικα μια μου ειχε σπασει τα νευρα...

Το απολυτο ναυαγιο το γνωρισα πριν λιγο καιρο στα 40 νταρντανοκοπελα ξανθια με κολαρα μπουταρες βυζαρες η οποια εχει ξωγαμο...Στην ερωτηση που ειναι το παιδι? μου ειπε διακοπες με τους γονεις μου ...ολο το καλοκαιρι. Γενικα απο οτι καταλαβα απο τα λεγομενα της το μεγαλωνουν οι γονεις της...


 

Pornofan

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2019
Μηνύματα
5.753
Like
8.508
Πόντοι
2.356
Γενικα απο οτι καταλαβα απο τα λεγομενα της το μεγαλωνουν οι γονεις της...

Είναι από αυτές τις υπερηρωιδες δυνατές ανεξάρτητες γυναίκες που μεγαλώνουν χωρίς βοήθεια μόνες τα παιδιά τους.
 

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.157
Κριτικές
16
Like
1.779
Πόντοι
4.655
Αμα είσαι 45άρης γαμάς μια Πολωνέζα 35άρα αν βέβαια ελπίζει και σε υλικό αντάλλαγμα.Εντάξει πάει στο σπονσοριλίκι βέβαια αλλά το θεωρεί δεδομένο αφού έχεις αυτή την ηλικία.
Ενας σαραντάρης πιο δύσκολα θα γαμήσει τριαντάρα αλλά και αυτό γίνεται υπό προυποθέσεις.
Ενας τριαντάρης γαμάει άνετα εικοσάρα Πολωνία.Ακόμα δηλαδή αν και αυτό θα αλλάξει την επόμενη πενταετία.

Τι παπαριές λες φίλτατε? Ένας σαραντάρης μπορεί να γαμάει γυναίκες από 20+ μέχρι 50+ άμα γουστάρει. Πας καλά? Η καλύτερη ηλικία είναι για τον άντρα.

Π
 

nasos98

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2019
Μηνύματα
71
Like
12
Πόντοι
0
νεος χρηστης εδω γνωριζεται που μπορω να βρω αγγελιες ή εστω κονε για παντρεμενες χηρες μαμαδες γουσταρω παρα πολυ αυτες
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom