Νέα

Παντρειά ελεύθερου με χωρισμένη με παιδιά, αίτια-απόψεις

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
τί την θες την ηλικία του?

Στην αρχή νόμιζα ότι λέει μαλακίες ο άνθρωπος ή είναι μαστουρωμένος ,


χαχαχα

Να εισαι σιγουρος οτι οσο προχωρας στο παιχνιδι με τις γυναικες και μπλεκεις με ολο και πιο δυνατα μουνια, τοσο παραπανω θα με θυμασαι τη καθε φορα.

Παραδειγμα: Γυναικα με βαθμολογια 7+ σε εξωτερικη ομορφια, βγαινεις για ποτακια κτλπ. Ολα πηγαν καλα απο τη πρωτη στιγμη. Αναπτυχθηκε σπινθηρας-ερωτισμος οποτε και ειχε τη σωστη καταληξη το ραντεβου και ολοι ειμαστε ευχαριστημενοι. Στο επομενο ραντεβου, εχεις το κινητο πανω στο τραπεζακι του σαλονιου της και εχετε αραξει καναπε. Αρχιζουν τα μπλιν-μπλομ-ντιν και οτι αλλο θες απο διαφορες εφαρμογες (viber-instagram-messenger), δεν το ειχες βαλει αθορυβο και μεσα στο τσαντακι. Το ειχες αφησει περηφανο και ξεκλειδωτο πανω στο τραπεζακι μπροστα μας. Σε καποια στιγμη, σταματαει το οτι πηγε να κανει, δηλωνει ενοχλημενη απο ολους αυτους τους ηχους και σου λεει θα μπορουσες να το ειχες βαλει στο αθορυβο κτλπ...

Πιανεις το κινητο για να τσεκαρεις τι παιζει και να το βαλεις στο αθορυβο (ειχε πετυχει το σκοπο του, πλεον δεν υπηρχε λογος να μας ζαλιζει τα αρχιδια). Την ωρα που το τσεκαρεις, εχει πεσει πανω σου και τσεκαρει και αυτη. Της λες θες να στο δωσω να μη παιδευεσαι; Λεει, μπορω; Φυσικα μωρο μου και μπορεις, παρτο και παιξε. Αυτο ηταν. Αυτο ακριβως ηθελα να συμβει. Την αφησα να ψαχνει-τσεκαρει. Ειδε τα παντα, ειχε κατσει και διαβαζε μηνυματα, φωτογραφιες, τα παντα. Ακομα και στις κλησεις πηγε και σκρολαρε μηνες κατω κατω...το γαμησι που εκανε μετα απο ολο αυτο ηταν απο αλλο πλανητη, περα απο καθε προσδοκια. Γιατι; Γιατι λατρευουν να ξερουν οτι εχεις επιλογες και να μπαινουν στο ανταγωνισμος mode, να σου αποδειξουν οτι αξιζουν παραπανω απο τις αλλες στο να τις επιλεξεις, να ερωτευτεις αυτες. Τι αλλο εχουν περα απο το σεξ για να σε δελεασουν; Αυτο λοιπον χρησιμοποιουν πλεον με τροπο που οντως κολλας μαζι της μετα (ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕ ΟΡΘΙΟ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ). Πλεον, με ρωταει κιολας πως πηγε με τη ταδε, τι σου εστειλε, βγηκατε; Γαμιεται καλυτερα απο εμενα;

Καθε φορα μετα προσπαθει να σε ξαφνιασει, να σε εντυπωσιασει. Θα κανει πραγματα που δεν ειχε κανει ποτε μονο και μονο για να κερδισει. Ολο αυτο, τη κανει να νιωθει εξαψη, διαφορετικα. Της δημιουργει συναισθηματα. Της γαμαει το μεσα της καθε μερα καθε στιγμη.

Φαντασου να ησουν το καλο ευγενικο παιδι που δεν δινει κανενα δικαιωμα και που ειναι αφοσιωμενο στη κοπελα που εχει και μονο...ΝΤΕΚΑΥΛΕ. Αυτοματα εχεις βαπτιστει μαλακας πρωτης κατηγοριας που ψαχνει να σου βρει τι χρηση να σου δωσει, παροχος, συνοδος, μονιμος γκομενος, συζυγος, πατερας των παιδιων της, πρωην συζυγος νυν μιστερ πληρωνω τα παντα και οτι αλλο βρει και σε κουμπωσει. Γιατι; Γιατι δεν της δημιουργεις συναισθηματα, εισαι βαρετος, δεν εισαι αντρας.

Ποιον θελει; Αυτον που απλα δεν κρυβεται, που ειναι παιχτης και παιζει καλα και στα αρχιδια του ολα, εχει το θαρρος να της πει παρε και δες μωρη και ταπεινωσου (στην ουσια ειναι η μεταφραση του ναι μωρο μου παρε και δες δεν εχω προβλημα). Αυτον που μολις την αφησει μετα το ραντεβου, θα συνεχισει και αγνωστο το τι θα γινει μετα απο αυτη, ποια θα σου στειλει ποια θα γαμησεις. Δεν εισαι δεδομενος, σκυλακι της, θυμα της. Εισαι απλα ενας αντρας που ζει φανερα και περηφανα αυτο που ζει και της το κολλας μεσα στα μουτρα οπως δεν τολμησε κανεις αλλος να της το κανει ποτε.

Αποτελεσμα; Πλεον σου φερνει και φιλες της (7-8+) για δειξει και αυτη οτι ακομπλεξαριστη και πως παιζει και αυτη δυνατο παιχνιδι και δεν μασαει. Στη κυριολεξια, ανοιξαν οι ουρανοι ! ! ! Πλεον σου κανονιζει μουνακια αυτη, βγαινετε με φιλες της που επιτηδες τα εχει στησει ολα αυτη για να στο παιξει οτι ειναι η πιο προχω γκομενα που ειχες ποτε. Να σε κανει να κολλησεις μαζι της. Παιζεις με τις φιλες της και γουσταρουν ολες...λες απο μεσα σου τι γινεται ρε πουστη...και απλα ευχαριστιεσαι τη καθε στιγμη. Ζεις αντρικα.

Δεν μιλαμε για το τι ωφελος εχεις και ως φημη-εικονα στα διαφορα μαγαζια που πηγαινεις μαζι τους με το να σε βλεπουν να παιζεις ετσι οπως παιζεις. Μισος απο ολους τους εκει αντρες που ειτε καθονται μπακουρια ειτε ξενερωτα με τιποτα ξινισμενες που τους εχουν προσοχη, καυλα απο ολες οσες ειναι εκει, τα ματια τους σε τρωνε και οσο το κανουν τοσο πιο προκλητικες γινονται αυτες που εχεις μαζι σου γιατι απλα το εχουν καταλαβει πριν απο εσενα και κανουν επιδειξη δυναμης στις αλλες. Καυλωνουν ασχημα με κατι τετοια...να ταπεινωνουν αλλες γυναικες. Κανουν πραγματα που εισαι ενα βημα πριν σε διωξουν απο το μαγαζι...

Ολα αυτα πως ξεκινησαν με αυτη τη περιπτωση; Απο ενα κινητο που αφησες ανοιχτο και ξεκλειδωτο μπροστα σε ενα 7αρακι. Ειδες το 7αρακι; Σου εφερε και τα αλλα 8αρακια και σε βοηθα να χτιζεις και το ονομα σου στη πιατσα...

Κατσε και σκεψου τωρα πως φερονται ολοι οι αλλοι σε ενα 7αρακι. Καταλαβες γιατι κανεις τη διαφορα και στην ουσια παιζεις μονος σου; Γιατι τα αυτονοητα τα ακουν οι αλλοι για σεναρια απο ταινιες και απο το μισος τους θα σου πουν οτι εισαι μουφας κτλπ...και οτι βλεπεις ονειρα.

Για αυτο τους στιβουν τα γκομενακια σε ολα τα επιπεδα, γιατι ειναι μιζεροι μεσα τους και αυτο κανει μπαμ. Καποια παιδια απο εδω μεσα που σεβονται και ειναι αντρες, βγηκα μαζι τους και πλεον τα ζουν απο κοντα. Οι υπολοιποι, με τη κακια θα μεινουν μια ζωη και τη μιζερια και δεν θα προχωρησουν ποτε στη ζωη τους.

Και εγω οταν ξεκινησα θα μπορουσα να βγαλω ζηλεια-κακια-ειρωνεια-φθονο σε αυτους που ηταν πιο πανω απο εμενα σε καποια θεματα. Δεν το εκανα, σεβαστηκα, φερθηκα ομορφα, κερδισα το ενδιαφερον τους και εμαθα απο αυτους, εζησα μαζι τους, τους μελετησα και εμαθα. Κερδισα. Νικησα, πετυχα αυτο που ηθελα. Ανεβηκα σε πολλα θεματα στο δικο τους επιπεδο, σε πολλα θεματα τους ξεπερασα κιολας.

Αν δεν φερομουν σωστα, και φερομουν μιζερα, τι θα κερδιζα; Τιποτα. Θα παρεμενα ενας μαλακας αμπαλος μια ζωη και θα πουλουσα ακομα πιροσκι στις λαικες με το τελαρο.

Αυτο μυριζονται οι γκομενες απο χιλιομετρα, αν εισαι μιζερος ή ανετος μεσα σου.

Δεν γαμαει αυτος που εχει λεφτα-φημη. Αυτοι απλα "αγοραζουν" μουνι και δεν προκειται να ζησουν τρελες και καυλες με αυτο το μουνι ποτε. Απλα θα ειναι μαζι τους για τους χ ψ λογους.

Ενα καλο μουνι θα ειναι μαζι σου επειδη δεν της μυρισες μιζερια σαν χαρακτηρας, σαν ανθρωπος. Εισαι ανετος, δεν εισαι μιζερος. Οσο και να ακουγεται περιεργο, αυτο ψαχνουν. Εχουν φαει τοση μιζερια στη ζωη τους απο ολους γυρω τους που ειναι σε φαση απελπισιας και σε υποδεχονται στη ζωη τους με χαρα οταν σε κοψουν οτι απλα δεν εισαι μιζερος. Στο μουνι τους τα λεφτα και οτι αλλο.

Πανω απο ολα τα γκομενακια να περασουν καλα θελουν, να χορευουν μεσα τους τα συναισθηματα, να εισαι η αστειρευτη πηγη των συναισθηματων τους, να μη σε βαριουνται ποτε. Τη καθε στιγμη να κανεις οτι κανεις με μη βαρετο τροπο.

Σημερα απλα γαμαει ο κουλ, ο ανετος, ο μη μιζερος, ο μη βαρετος.


 

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Μηνύματα
430
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Συναγωνιστές όλα είνια μετρημένα στην φύση και εξηγουμαι.Κάνεις παιδιά και προσπαθείς να τα αναθρέψεις και να δώσεις ότι καλύτερο μπορείς.Είναι ο βιολογικός μας ρόλος ως αρσενικά αυτός.Οι πόροι που θα δώσεις,απο τροφή,στέφη,μέχρι ένδυση,υπόδηση και μόρφωση αφορούν επένδυση στην διαιώνιση του γενετικού σου υλικού.Και μια επένδυση έχει κάποια επιστροφή,αυτό που λένε οι οικονομολόγοι ROI (Return of Investment) ή Ε.Ε. (Επιστροφή Επένδυσης,περίπου στα Ελληνικά-αν κάποιος γνωρίζει τον δόκιμο όρο θα ήθελα να τον αναφέρει για ακκαδημαϊκούς λόγους).
Υπο κανονικές συνθήκες χρεώνεσαι την πλήρη παροχή πόρων και ως ανταμειβή-επιστροφή,θα έχεις τουλάχιστον την συνέχιση του DNA που κληρονόμησες και εσύ απο τους προγόνους σου.Δεν μιλάω για "το ένα ποτήρι νερό" που θα σου δώσουν τα παιδιά σου και διάφορες άλλες χαρές οι λύπες,καθώς αυτά είναι άλλου παπά Ευαγγέλια.
Υπο έκφυλες συνθήκες που μπλέξεις και πας με κάποια ζωντοχήρα,αναλαμβάνεις την πλήρη παροχή πόρων με 0% ROI.Γιατί;Γιατί πολύ απλά φροντίζεις να επιβιώσει με όλες τις δυνάμεις σου το DNA κάποιου άλλου και αφου,στατιστικά μιλώντας,μια που έχει ήδη παιδιά δεν θα κάνει μαζί σου και θα μείνεις άκληρος, θα είσαι ο τελευταίος κλώνος στο οικογενειακό σου δέντρο,μετά απο αρκετές γενιές.Αυτομάτως αυτό σε κάνει beta και αδύναμο,άρα κατώτερο βιολογικά,ηθικά και κοινωνικά,καθώς επέτρεψες τον ευνουχισμό σου ή αυτοευνουχίστηκες.
Και ναι,ακομα και για τα παιδιά που θα μεγαλώσεις θα είσαι ξένος.Προσωπικά και εγώ αν είχα πατριό,θα τον έγραφα στα παπάρια μου,όχι μονο γιατί ο πατέρας μου είναι άλλος και ο πατριός μου δεν θα έχει καμία εξουσία πάνω μου,αλλά και γιατί θα ήταν στα μάτια μου ξεφτίλας και αυτό γιατί έτσι είμαστε προγραμματισμένοι βιολογικά.Αν μάλιστα έχεις και ψυχολογία Alpha δεν υπάρχει περίπτωση να τον πάρεις αυτό τον άνθρωπο στα σοβαρά,ανεξάρτητα απο την τυχόν μόρφωση ή χρήματα ή οτιδήποτε έχει.Και δυστυχώς πάντα αυτό το άτομο θα έρχεται τελευταίο.
Μην παρεξηγηθώ ότι ο εκάστοτε γαμιάς θα πρέπει να έρχεται πριν τα παιδιά του καθένα ή της καθεμίας.Όμως έτσι είναι τα πράγματα και φυσικά ο καθένας που δεν κοιτάει πάνω απο όλα τους απογόνους του και εν συνεχεία τον βιοπορισμό του,τότε μάλλον κάτι δεν κάνει σωστά.Απο εκεί και πέρα ο καθένας επιλέγει αν θέλει να είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης και να θεωρείται αναλώσιμος και άνευ σημασίας.Προσωπικά εμένα αυτό με πειράζει και μάλιστα πολύ και σαν σκέψη μονο,αλλα δημοκρατία έχουμε,οπότε...
Μάλλον εννοείς το IRR, Internal Rate of Return, Εσωτερικός βαθμός Απόδοσης
Θα έλεγα αυτό είναι το σωστό, γιατί μετράει την αποδοση μιας μακροχρόνιας επένδυσης, η οικογένεια στη περίπτωση μας.
Στην ουσία συγκρίνει την αξία των μελλοντικών ταμειακών ροών, με την παρούσα αξία της επένδυσης.
 

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.388
Κριτικές
13
Like
1.961
Πόντοι
3.425
χαχαχα

Να εισαι σιγουρος οτι οσο προχωρας στο παιχνιδι με τις γυναικες και μπλεκεις με ολο και πιο δυνατα μουνια, τοσο παραπανω θα με θυμασαι τη καθε φορα.
.
.
.
Σημερα απλα γαμαει ο κουλ, ο ανετος, ο μη μιζερος, ο μη βαρετος, δεν αποτε σημερινό φαινόμενο.

αγαπητέ Χρήστο σε παραδέχομαι...να συμπληρώσω ότι ανέκαθεν γαμούσε ο κουλ, ο άνετος, ο μη βαρετος...

 

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Μηνύματα
1.661
Κριτικές
5
Like
693
Πόντοι
96
χαχαχα

Να εισαι σιγουρος οτι οσο προχωρας στο παιχνιδι με τις γυναικες και μπλεκεις με ολο και πιο δυνατα μουνια, τοσο παραπανω θα με θυμασαι τη καθε φορα.

Παραδειγμα: Γυναικα με βαθμολογια 7+ σε εξωτερικη ομορφια, βγαινεις για ποτακια κτλπ. Ολα πηγαν καλα απο τη πρωτη στιγμη. Αναπτυχθηκε σπινθηρας-ερωτισμος οποτε και ειχε τη σωστη καταληξη το ραντεβου και ολοι ειμαστε ευχαριστημενοι. Στο επομενο ραντεβου, εχεις το κινητο πανω στο τραπεζακι του σαλονιου της και εχετε αραξει καναπε. Αρχιζουν τα μπλιν-μπλομ-ντιν και οτι αλλο θες απο διαφορες εφαρμογες (viber-instagram-messenger), δεν το ειχες βαλει αθορυβο και μεσα στο τσαντακι. Το ειχες αφησει περηφανο και ξεκλειδωτο πανω στο τραπεζακι μπροστα μας. Σε καποια στιγμη, σταματαει το οτι πηγε να κανει, δηλωνει ενοχλημενη απο ολους αυτους τους ηχους και σου λεει θα μπορουσες να το ειχες βαλει στο αθορυβο κτλπ...

Πιανεις το κινητο για να τσεκαρεις τι παιζει και να το βαλεις στο αθορυβο (ειχε πετυχει το σκοπο του, πλεον δεν υπηρχε λογος να μας ζαλιζει τα αρχιδια). Την ωρα που το τσεκαρεις, εχει πεσει πανω σου και τσεκαρει και αυτη. Της λες θες να στο δωσω να μη παιδευεσαι; Λεει, μπορω; Φυσικα μωρο μου και μπορεις, παρτο και παιξε. Αυτο ηταν. Αυτο ακριβως ηθελα να συμβει. Την αφησα να ψαχνει-τσεκαρει. Ειδε τα παντα, ειχε κατσει και διαβαζε μηνυματα, φωτογραφιες, τα παντα. Ακομα και στις κλησεις πηγε και σκρολαρε μηνες κατω κατω...το γαμησι που εκανε μετα απο ολο αυτο ηταν απο αλλο πλανητη, περα απο καθε προσδοκια. Γιατι; Γιατι λατρευουν να ξερουν οτι εχεις επιλογες και να μπαινουν στο ανταγωνισμος mode, να σου αποδειξουν οτι αξιζουν παραπανω απο τις αλλες στο να τις επιλεξεις, να ερωτευτεις αυτες. Τι αλλο εχουν περα απο το σεξ για να σε δελεασουν; Αυτο λοιπον χρησιμοποιουν πλεον με τροπο που οντως κολλας μαζι της μετα (ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕ ΟΡΘΙΟ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ). Πλεον, με ρωταει κιολας πως πηγε με τη ταδε, τι σου εστειλε, βγηκατε; Γαμιεται καλυτερα απο εμενα;

Καθε φορα μετα προσπαθει να σε ξαφνιασει, να σε εντυπωσιασει. Θα κανει πραγματα που δεν ειχε κανει ποτε μονο και μονο για να κερδισει. Ολο αυτο, τη κανει να νιωθει εξαψη, διαφορετικα. Της δημιουργει συναισθηματα. Της γαμαει το μεσα της καθε μερα καθε στιγμη.

Φαντασου να ησουν το καλο ευγενικο παιδι που δεν δινει κανενα δικαιωμα και που ειναι αφοσιωμενο στη κοπελα που εχει και μονο...ΝΤΕΚΑΥΛΕ. Αυτοματα εχεις βαπτιστει μαλακας πρωτης κατηγοριας που ψαχνει να σου βρει τι χρηση να σου δωσει, παροχος, συνοδος, μονιμος γκομενος, συζυγος, πατερας των παιδιων της, πρωην συζυγος νυν μιστερ πληρωνω τα παντα και οτι αλλο βρει και σε κουμπωσει. Γιατι; Γιατι δεν της δημιουργεις συναισθηματα, εισαι βαρετος, δεν εισαι αντρας.

Ποιον θελει; Αυτον που απλα δεν κρυβεται, που ειναι παιχτης και παιζει καλα και στα αρχιδια του ολα, εχει το θαρρος να της πει παρε και δες μωρη και ταπεινωσου (στην ουσια ειναι η μεταφραση του ναι μωρο μου παρε και δες δεν εχω προβλημα). Αυτον που μολις την αφησει μετα το ραντεβου, θα συνεχισει και αγνωστο το τι θα γινει μετα απο αυτη, ποια θα σου στειλει ποια θα γαμησεις. Δεν εισαι δεδομενος, σκυλακι της, θυμα της. Εισαι απλα ενας αντρας που ζει φανερα και περηφανα αυτο που ζει και της το κολλας μεσα στα μουτρα οπως δεν τολμησε κανεις αλλος να της το κανει ποτε.

Αποτελεσμα; Πλεον σου φερνει και φιλες της (7-8+) για δειξει και αυτη οτι ακομπλεξαριστη και πως παιζει και αυτη δυνατο παιχνιδι και δεν μασαει. Στη κυριολεξια, ανοιξαν οι ουρανοι ! ! ! Πλεον σου κανονιζει μουνακια αυτη, βγαινετε με φιλες της που επιτηδες τα εχει στησει ολα αυτη για να στο παιξει οτι ειναι η πιο προχω γκομενα που ειχες ποτε. Να σε κανει να κολλησεις μαζι της. Παιζεις με τις φιλες της και γουσταρουν ολες...λες απο μεσα σου τι γινεται ρε πουστη...και απλα ευχαριστιεσαι τη καθε στιγμη. Ζεις αντρικα.

Δεν μιλαμε για το τι ωφελος εχεις και ως φημη-εικονα στα διαφορα μαγαζια που πηγαινεις μαζι τους με το να σε βλεπουν να παιζεις ετσι οπως παιζεις. Μισος απο ολους τους εκει αντρες που ειτε καθονται μπακουρια ειτε ξενερωτα με τιποτα ξινισμενες που τους εχουν προσοχη, καυλα απο ολες οσες ειναι εκει, τα ματια τους σε τρωνε και οσο το κανουν τοσο πιο προκλητικες γινονται αυτες που εχεις μαζι σου γιατι απλα το εχουν καταλαβει πριν απο εσενα και κανουν επιδειξη δυναμης στις αλλες. Καυλωνουν ασχημα με κατι τετοια...να ταπεινωνουν αλλες γυναικες. Κανουν πραγματα που εισαι ενα βημα πριν σε διωξουν απο το μαγαζι...

Ολα αυτα πως ξεκινησαν με αυτη τη περιπτωση; Απο ενα κινητο που αφησες ανοιχτο και ξεκλειδωτο μπροστα σε ενα 7αρακι. Ειδες το 7αρακι; Σου εφερε και τα αλλα 8αρακια και σε βοηθα να χτιζεις και το ονομα σου στη πιατσα...

Κατσε και σκεψου τωρα πως φερονται ολοι οι αλλοι σε ενα 7αρακι. Καταλαβες γιατι κανεις τη διαφορα και στην ουσια παιζεις μονος σου; Γιατι τα αυτονοητα τα ακουν οι αλλοι για σεναρια απο ταινιες και απο το μισος τους θα σου πουν οτι εισαι μουφας κτλπ...και οτι βλεπεις ονειρα.

Για αυτο τους στιβουν τα γκομενακια σε ολα τα επιπεδα, γιατι ειναι μιζεροι μεσα τους και αυτο κανει μπαμ. Καποια παιδια απο εδω μεσα που σεβονται και ειναι αντρες, βγηκα μαζι τους και πλεον τα ζουν απο κοντα. Οι υπολοιποι, με τη κακια θα μεινουν μια ζωη και τη μιζερια και δεν θα προχωρησουν ποτε στη ζωη τους.

Και εγω οταν ξεκινησα θα μπορουσα να βγαλω ζηλεια-κακια-ειρωνεια-φθονο σε αυτους που ηταν πιο πανω απο εμενα σε καποια θεματα. Δεν το εκανα, σεβαστηκα, φερθηκα ομορφα, κερδισα το ενδιαφερον τους και εμαθα απο αυτους, εζησα μαζι τους, τους μελετησα και εμαθα. Κερδισα. Νικησα, πετυχα αυτο που ηθελα. Ανεβηκα σε πολλα θεματα στο δικο τους επιπεδο, σε πολλα θεματα τους ξεπερασα κιολας.

Αν δεν φερομουν σωστα, και φερομουν μιζερα, τι θα κερδιζα; Τιποτα. Θα παρεμενα ενας μαλακας αμπαλος μια ζωη και θα πουλουσα ακομα πιροσκι στις λαικες με το τελαρο.

Αυτο μυριζονται οι γκομενες απο χιλιομετρα, αν εισαι μιζερος ή ανετος μεσα σου.

Δεν γαμαει αυτος που εχει λεφτα-φημη. Αυτοι απλα "αγοραζουν" μουνι και δεν προκειται να ζησουν τρελες και καυλες με αυτο το μουνι ποτε. Απλα θα ειναι μαζι τους για τους χ ψ λογους.

Ενα καλο μουνι θα ειναι μαζι σου επειδη δεν της μυρισες μιζερια σαν χαρακτηρας, σαν ανθρωπος. Εισαι ανετος, δεν εισαι μιζερος. Οσο και να ακουγεται περιεργο, αυτο ψαχνουν. Εχουν φαει τοση μιζερια στη ζωη τους απο ολους γυρω τους που ειναι σε φαση απελπισιας και σε υποδεχονται στη ζωη τους με χαρα οταν σε κοψουν οτι απλα δεν εισαι μιζερος. Στο μουνι τους τα λεφτα και οτι αλλο.

Πανω απο ολα τα γκομενακια να περασουν καλα θελουν, να χορευουν μεσα τους τα συναισθηματα, να εισαι η αστειρευτη πηγη των συναισθηματων τους, να μη σε βαριουνται ποτε. Τη καθε στιγμη να κανεις οτι κανεις με μη βαρετο τροπο.

Σημερα απλα γαμαει ο κουλ, ο ανετος, ο μη μιζερος, ο μη βαρετος.


συμφωνω  ετσι εχουν τα πραματα!!
 

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Μηνύματα
3.755
Like
2.191
Πόντοι
456
Κάποτε κάποιος στο νήμα των Ελλεινίδων είχε γράψει πως μια  γυναίκα με παιδί αγαπάει κατά σειρά προτεραιότητας ---->
-Το παιδί της
-Τους γονείς της
-Τη γάτα/σκύλο της
-Εσένα που την έχεις γκόμενα ή μέλλουσα σύζυγο.

Μια δική μου προσθήκη σε αυτό είναι στη λέξη κλειδί "Αγαπάει" .. Αν μια γυναίκα μπορεί και αγαπάει(0,01% πιθανότητα να πέσεις σε τέτοια) τότε είναι καλύτερη έστω και αν είσαι τέταρτη προτεραιότητα  απο μια μουνάρα ελεύθερη χωρίς παιδιά που απλά θα σε έχει για κοινωνικούς σκοπούς....
Το αν σε αγαπάει φαίνεται στο αν της κάνεις τη ζωή πατίνι και αυτή είναι ακόμα εκεί ενώ δυνητικά έχει επιλογές ...
 

stax

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Μηνύματα
23
Like
9
Πόντοι
0
το λοιπον,ο κουμπαρος μου χωρισμενος με δυο παιδια ,παντρευτηκε μια με τρια παιδια ,το αποτελεσμα?μετα απο περιπου εικοσι χρονια γαμου,μενει μονος του διοτι αυτη τον εχει γραμενο στην μουναρα της και τρεχει μια για την κορη και μια για το γιο που ετσι μπλα μπλα κλπ, εγω σε τετοια περιπτωση θα την ειχα στειλει  στο διαολο

παμε τωρα σε μενα ...ειμαι στα 55 ,χωρισμενος χωρις παιδια  ,και τραβιεμαι εδω και τρια χρονια με μια τυπισα  48 ετων κι αυτη χωρισμενη με δυο παιδια  ο γιος στα 18 κι η κορη στα 23...  η κοπελα αυτη ειναι απιστευτος ανθρωπος ,μ εχει βοηθησει  (οπως κι εγω βεβαια ) σε οτι μπορουσε ,γαμιομαστε τελεια ,μπορουμε να συνενοηθουμε ,δεν εχει μπλεξει τα παιδια της με μενα ,φυσικα μπαινοβγαινω σπιτι της και τετοια ,ΑΛΛΑ  για μενα  δεν παιζει το ενδεχομενο να κανω  γαμο μαζι της ,ουτε βεβαια κι αυτη το εχει συζητησει ποτε ,μαλιστα  σε καποια κουβεντα που ειχαμε  και καλα τι βλεπεις για αυριο στην ζωη σου της εχω πει  ΑΝ μου την βαρεσει να ξαναπαντρευτω  ,θα ειναι με καποια  γυρω στα 40 το πολυ  και να ειναι ελευθερη οπως κι εγω

αυτα...
 

Pornofan

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2019
Μηνύματα
5.753
Like
8.508
Πόντοι
2.356
Ωραιες καταστασεις... Φαντασου τωρα να σου κουνιεται η μουναρα η 20αρα η κορη, ή ο γιος να γαμαει την step sister. Αλλα αυτα γινονται μονο στις τσοντες φυσικα οποτε ολα καλα!
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.792
Like
14.513
Πόντοι
3.656
μιλαω δευτερη φορα στο fb με μια 40 χωρισμενη με παιδι και της ευχομαι για τα γενεθλια της...απανταει ευχαριστω πολυ γλυκιε μου
της κανω μια ερωτηση επαγγελματικη και αφου απανταει μου λεει φιλια!!
τωρα τη γνωρισα με το φβ ...τοσο ανετη? τι γνωμη εχετε...ειναι πολυ μακρια βεβαια.

Δεν είναι άνετη. Επενδύτρια είναι. Θα προσπαθήσει να έχει κάποιους να τη γυροφέρνουν ώστε να διαλέξει τον καλύτερο (δηλ. αυτόν που θεωρεί ότι μπορεί να τον χειριστεί καλύτερα) για να υποστηρίξει την ίδια και το παιδί της. Ποιον αριθμό προτεραιότητας σου έδωσε;
 

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Μηνύματα
7.440
Like
233
Πόντοι
86
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. μπορω να ρωτησω την ηλικια σου?????

ΝΑΥΑΓΙΑ απλα
Ο λογοι που τους εκαναν ναυαγια μπορει να ειναι πολλοι αλλα μονο ενα ναυαγιο θα παντρευοταν χωρισμενη με παιδια
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Κάποτε κάποιος στο νήμα των Ελλεινίδων είχε γράψει πως μια  γυναίκα με παιδί αγαπάει κατά σειρά προτεραιότητας ---->
-Το παιδί της
-Τους γονείς της
-Τη γάτα/σκύλο της
-Εσένα που την έχεις γκόμενα ή μέλλουσα σύζυγο.

Μια δική μου προσθήκη σε αυτό είναι στη λέξη κλειδί "Αγαπάει" .. Αν μια γυναίκα μπορεί και αγαπάει(0,01% πιθανότητα να πέσεις σε τέτοια) τότε είναι καλύτερη έστω και αν είσαι τέταρτη προτεραιότητα  απο μια μουνάρα ελεύθερη χωρίς παιδιά που απλά θα σε έχει για κοινωνικούς σκοπούς....
Το αν σε αγαπάει φαίνεται στο αν της κάνεις τη ζωή πατίνι και αυτή είναι ακόμα εκεί ενώ δυνητικά έχει επιλογές ...

Σωστος σε ολα, μπραβο φιλε για το ποστ.

Η μεγαλη αληθεια που πολλοι ειτε δεν τη γνωριζετε καν ειτε τη προσπερνατε ειναι στο σημειο που γραφει ο ανθρωπος "Το αν σε αγαπάει φαίνεται στο αν της κάνεις τη ζωή πατίνι και αυτή είναι ακόμα εκεί ενώ δυνητικά έχει επιλογές".

Οταν μια γυναικα εχει επιλογες (οχι μετριομπαζο που απλα το πολιορκουν οι αγαμητοι) ως γυναικα (μουναρα 7+ 8+) και ενω εσυ της γαμας τη ψυχολογια αυτη ειναι μαζι σου, καυλωνει με εσενα, χυνει για εσενα.

Αυτη ειναι μια περιπτωση που μπορουμε να πουμε με βεβαιοτητα οτι ναι, υπαρχει κατι απο πλευρας της για εσενα. Δεν ξερουμε (ουτε αυτη γνωριζει) εως ποτε θα κρατησει αυτο, τωρα που υπαρχει ομως, ειναι αληθινο.

Σπανιο φαινομενο αυτο, πρεπει να της εχεις γαμησει απο ολες τις παντες το μυαλο για να συμβει και να ειναι και στο mood στο να το ζηταει αυτο στη ζωη της.

Μπραβο και παλι στο φιλο για το ποστ.
 

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Μηνύματα
6.630
Κριτικές
57
Like
6.798
Πόντοι
5.406
Σωστος σε ολα, μπραβο φιλε για το ποστ.

Η μεγαλη αληθεια που πολλοι ειτε δεν τη γνωριζετε καν ειτε τη προσπερνατε ειναι στο σημειο που γραφει ο ανθρωπος "Το αν σε αγαπάει φαίνεται στο αν της κάνεις τη ζωή πατίνι και αυτή είναι ακόμα εκεί ενώ δυνητικά έχει επιλογές".

Οταν μια γυναικα εχει επιλογες (οχι μετριομπαζο που απλα το πολιορκουν οι αγαμητοι) ως γυναικα (μουναρα 7+ 8+) και ενω εσυ της γαμας τη ψυχολογια αυτη ειναι μαζι σου, καυλωνει με εσενα, χυνει για εσενα.

Αυτη ειναι μια περιπτωση που μπορουμε να πουμε με βεβαιοτητα οτι ναι, υπαρχει κατι απο πλευρας της για εσενα. Δεν ξερουμε (ουτε αυτη γνωριζει) εως ποτε θα κρατησει αυτο, τωρα που υπαρχει ομως, ειναι αληθινο.

Σπανιο φαινομενο αυτο, πρεπει να της εχεις γαμησει απο ολες τις παντες το μυαλο για να συμβει και να ειναι και στο mood στο να το ζηταει αυτο στη ζωη της.

Μπραβο και παλι στο φιλο για το ποστ.
Αν της κανεις τη ζωη πατινι γιατι να καθεται μαζι σου? Οπως το ιδιο ισχυει και για τον αντρα?
 

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Μηνύματα
6.630
Κριτικές
57
Like
6.798
Πόντοι
5.406
Αν και καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη, σιγουρα ειναι ψιλομαλακια με τοσες ελευθερες κοπελες για γαμο, να πας να παντρευτεις μια χωρισμενη με παιδι. Αν η γυναικα ειναι ενταξει ομως , γιατι οχι?
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.792
Like
14.513
Πόντοι
3.656
Αν και καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη, σιγουρα ειναι ψιλομαλακια με τοσες ελευθερες κοπελες για γαμο, να πας να παντρευτεις μια χωρισμενη με παιδι. Αν η γυναικα ειναι ενταξει ομως , γιατι οχι?

Γιατί θα μεγαλώνεις παιδί άλλου. Γιατί θα είσαι πάντα δεύτερος. Γιατί δεν θα μπορείς να έχεις πραγματικό λόγο στη ζωή του παιδιού ως μη βιολογικός πατέρας. Γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Βιολογικός Πατέρας να δηλητηριάζει το παιδί εναντίον σου. Γιατί είναι πολύ πιθανόν το παιδί να ζηλεύει. Αρκούν;
 

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Μηνύματα
6.630
Κριτικές
57
Like
6.798
Πόντοι
5.406
Γιατί θα μεγαλώνεις παιδί άλλου. Γιατί θα είσαι πάντα δεύτερος. Γιατί δεν θα μπορείς να έχεις πραγματικό λόγο στη ζωή του παιδιού ως μη βιολογικός πατέρας. Γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Βιολογικός Πατέρας να δηλητηριάζει το παιδί εναντίον σου. Γιατί είναι πολύ πιθανόν το παιδί να ζηλεύει. Αρκούν;
Οχι φιλε. Δεν ειναι στανταρ οτι θα συμβαινιυν αυτα. Πολλες πιθανιτητες ναι. Μπορει ομως να ναι και αλλιως τα πραγματα.
 
OP
OP
madrach

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Μηνύματα
2.109
Κριτικές
10
Like
1.542
Πόντοι
506
Σωστος σε ολα, μπραβο φιλε για το ποστ.

Η μεγαλη αληθεια που πολλοι ειτε δεν τη γνωριζετε καν ειτε τη προσπερνατε ειναι στο σημειο που γραφει ο ανθρωπος "Το αν σε αγαπάει φαίνεται στο αν της κάνεις τη ζωή πατίνι και αυτή είναι ακόμα εκεί ενώ δυνητικά έχει επιλογές".

Οταν μια γυναικα εχει επιλογες (οχι μετριομπαζο που απλα το πολιορκουν οι αγαμητοι) ως γυναικα (μουναρα 7+ 8+) και ενω εσυ της γαμας τη ψυχολογια αυτη ειναι μαζι σου, καυλωνει με εσενα, χυνει για εσενα.

Αυτη ειναι μια περιπτωση που μπορουμε να πουμε με βεβαιοτητα οτι ναι, υπαρχει κατι απο πλευρας της για εσενα. Δεν ξερουμε (ουτε αυτη γνωριζει) εως ποτε θα κρατησει αυτο, τωρα που υπαρχει ομως, ειναι αληθινο.

Σπανιο φαινομενο αυτο, πρεπει να της εχεις γαμησει απο ολες τις παντες το μυαλο για να συμβει και να ειναι και στο mood στο να το ζηταει αυτο στη ζωη της.

Μπραβο και παλι στο φιλο για το ποστ.
μου ερχεται στο μυαλο αυτο που ειχα ακουσει καποτε απο εναν ηλικιωμενο. Στο γαμο ελεγε ενας ειναι η πετρα ο αλλος το συταρι η πετρα συνθλιβει το συταρρι και ετσι γινεται κατι χρησιμο, το αλευρι.
Δυο πετρες αδυνατο να συμβιωσουν.
Σαν να εχει δικαιο ο σαββι, απλα ειναι ξηροψημενα και αυτος ο τυποςγυναικων δε αντιπροσωπευει ολες τις γυναικες
 

Γαμιαδών33

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Μηνύματα
549
Like
20
Πόντοι
6
απολυτότητα του iceman σαν καμμενος από χυλό..και πείσμα να πείσει με σεντόνια γραφόμενα...
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.792
Like
14.513
Πόντοι
3.656
Οχι φιλε. Δεν ειναι στανταρ οτι θα συμβαινιυν αυτα. Πολλες πιθανιτητες ναι. Μπορει ομως να ναι και αλλιως τα πραγματα.

Μπορεί; ΜΠΟΡΕΙ; ΟΚ, όποιος νομίζει ότι ΜΠΟΡΕΙ και να είναι αλλιώς τα πράματα, ας το δοκιμάσει. ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ να του κάτσει η κατάσταση, όπως ΜΠΟΡΕΙ και να του πέσει το Λόττο. Όμως ΜΠΟΡΕΙ να πάθει και έμφραγμα, ή να τον πιάσει κατάθλιψη, ή να πει ύστερα από λίγα χρόνια, τι Μαλακία έκανα ο βλάκας
 

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Μηνύματα
3.755
Like
2.191
Πόντοι
456
Πριν λίγο συνάντησα σε επαγγελματικά πλαίσια ένα νιόπαντρο ζευγάρι σε ταξίδι του μέλιτος !
Ο άντρας κάπου στα 35 και η κοπέλα κάπου στα 25!
Ο άντρας καταχαρούμενος θετικός γεμάτος ενέργεια και η κοπέλα με ξινισμένο πρόσωπο και απάθεια!
Όταν μάλιστα όλο χαρά μου είπε το παιδί πως μόλις παντρεύτηκαν και την κοίταξα είδα να τον λοξοκοιτάζει με απέχθεια χωρίς αυτός να το καταλάβει ...
Τον λυπάμαι πολύ...   
 
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Μηνύματα
5.282
Κριτικές
8
Like
7.315
Πόντοι
2.636
Πριν δύο βδομάδες έκανα σεξ μ ένα στανταρακι μου, ερχόμενος από Γερμανία.Κυριλε πράγματα, με παρέλαβε από αεροδρόμιο, ήπιαμε τα ρακόμελα μας και πήγαμε στο χοτελι.Αρχιζοντας να την σφυροκοπω από πίσω,της άνοιξε η μια θηλή και έβγαζε αίμα, από την τριβή στο κρεβάτι ήταν;... από κάτι άλλο;... δεν ξέρουμε.Μετα οταν συνέχισα να την γαμαω, της σαπισα τα κωλομερια στο ξύλο και πολύ μαλιοτραβηγμα,παρ όλο που δεν με φτιάχνουν αυτά...η τύπισσα όμως έχυσε πριν από μένα και με κλείνει στην αγκαλιά της σαν σφιγκτήρας.

Εν κατακλείδι...Η γυναίκα θέλει πολύ ξύλο, εγώ προτιμώ μόνο κατά την διάρκεια του σεξ, για να σε βλέπουν και να χύνουν.

Μια παντρεμένη με παιδί μπορεί να μην στο επιτρέψει καν αυτό για να μην θεωρηθεί πόρνη στα μάτια σου,εν τούτοις να χει έναν άλλον που την ξεφτυλιζει.



 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Αν της κανεις τη ζωη πατινι γιατι να καθεται μαζι σου? Οπως το ιδιο ισχυει και για τον αντρα?

Στις γυναικες αρεσει το δραμα, το λατρευουν. Ειναι γνησια drama junkies. Οι αντρες, δεν ηταν ετσι.

Για αυτο οι γυναικες καυλωνουν με τα κακα παιδια και μονο. Τους αλλους, απλα τους εχουν για αλλες χρησεις, ποτε ομως δεν καυλωνουν πραγματικα μαζι τους. Ασε τι δειχνουν και τις οσκαρικες ερμηνειες, καυλα για ανθρωπο που τους φερεται σωστα δεν προκειται ποτε να νιωσουν. Ποτε.

Τα τελευταια χρονια παρατηρουμε και τους "αντρες" να συμπεριφερονται ετσι και χειροτερα. Κολλανε με τη καθε γυναικα ναρκισσο που τους φερεται σκατα και που εχει γενικα απαραδεκτη συμπεριφορα. Παραδειγματα παντου γυρω μας καθημερινα. Η κατασταση ειναι τραγικη. Πλεον οι αντρες εχουν γινει σε μεγαλυτερο ποσοστο drama junkies, εχουν ξεπερασει τις γυναικες σε αυτο το τομεα χωρις ομως να εχουν τη δυνατοτητα να γυριζουν το παιχνιδι οποτε θελουν υπερ τους, παραμενουν σταθερα στο δραμα και την αυτοκαταστροφη χωρις να εχουν τη δυνατοτητα για ανακαμψη. Αν θελει μια γυναικα να αλλαξει ζωη, μπορει ευκολα. Ο αντρας που ειναι πρεζακι του δραματος δεν θα αλλαξει ποτε. Θα παραμεινει ηθελημενα μιζερος, δεν θα κανει τιποτα, δεν θα προσπαθησει τιποτα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom