Αν είναι πλούσια ή μουνάρα; Την Πάμελα Άντερσον στα 30 της με παιδί την έπαιρνα άνεταεγω ειμαι κατα ειδικα αφου ο αντρας ειναι ελευθερος εχει επιλογες.τωρα αμα θελει να μπλεξει σε τετοια φαση για μενα κακο του κεφαλιου του

Αν είναι πλούσια ή μουνάρα; Την Πάμελα Άντερσον στα 30 της με παιδί την έπαιρνα άνεταεγω ειμαι κατα ειδικα αφου ο αντρας ειναι ελευθερος εχει επιλογες.τωρα αμα θελει να μπλεξει σε τετοια φαση για μενα κακο του κεφαλιου του
προσωπικα αδιαφορω για το πλουσια.για το μουναρα ισως αλλα δεν ειναι το θεμα αυτο.το θεμα ειναι οτι μπλεκεις σε πολλες διαστασεις με ολη αυτη την ιστορια και εγω προσωπικα θελω μια ηρεμια σε αυτα και οχι εντασεις κτλ που σιγουρα μια τετοια κατασταση θα δημιουργησει...Αν είναι πλούσια ή μουνάρα; Την Πάμελα Άντερσον στα 30 της με παιδί την έπαιρνα άνετα![]()
χαχαχαα εκλασα στο γελιοΌπως έγραψα παραπάνω, τα είχα με χωρισμένη που είχε παιδί από τον πρώην της. Τέρμα τέτοια πράγματα, μακριά από αυταπάτες.
Καλύτερα να παντρευόμουν τρανσέξουαλ με κανονικό τσουτσούνι και να την έφερνα σπίτι. Τουλάχιστον δεν θα έμενε έγκυος με τίποτα.
Ότι μπλέκεις δεν το συζητάμε. Και να έρχεται κι ο πρώην να σου κάνει και έλεγχο.προσωπικα αδιαφορω για το πλουσια.για το μουναρα ισως αλλα δεν ειναι το θεμα αυτο.το θεμα ειναι οτι μπλεκεις σε πολλες διαστασεις με ολη αυτη την ιστορια και εγω προσωπικα θελω μια ηρεμια σε αυτα και οχι εντασεις κτλ που σιγουρα μια τετοια κατασταση θα δημιουργησει...
Δυστυχως για τον νεο συζυγο παντα τελευταιος και καταιδρωμενος θα ερχεται στην καρδια μιας διαζευγμενης, τις περισσοτερες φορες, γιατι σειρα θα εχουν τα παιδια της απο τον πρωην..Ρε τύποι δεν περνάει από το μυαλό σας ότι οι χωρισμένες μπορεί να είναι κατά πολύ “ανώτερες” γκομενες από τους εκάστοτε γαμιαδες τους αν εξαιρέσεις τα παιδιά και τα διαζύγια που την καθιστούν ακατάλληλη;;
Εγώ πιστεύω ότι βρίσκουν χάπατα κατά μέσο όρο που δεν θα γαμουσαν γυναίκες σαν αυτές ποτέ τους αν δεν ήταν χωρισμένες με παιδιά.
Όπως και να ´χει..μια άλλη εκδοχή είναι ότι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στις ανθρώπινες σχέσεις είναι η χημεία μεταξύ δυο ανθρώπων.Αν λοιπόν ταιριάζει (πράγμα αρκετά δυσεύρετο) τότε να πάνε να γαμηθουν και τα διαζύγια και τα παιδιά και όλοι όσοι διαφωνούν.Η ζωή είναι μια,ζήστε την όπως θέλετε με όποιον πραγματικά θέλετε!
Αυτή κι αν είναι να τρέχεις μακρυά. Για γαμίσι και σκουπίδιασμα, είναι οκ. Για παντρειά, την έβαψες
Δυστυχως για τον νεο συζυγο παντα τελευταιος και καταιδρωμενος θα ερχεται στην καρδια μιας διαζευγμενης, τις περισσοτερες φορες, γιατι σειρα θα εχουν τα παιδια της απο τον πρωην..![]()
μιλαω δευτερη φορα στο fb με μια 40 χωρισμενη με παιδι και της ευχομαι για τα γενεθλια της...απανταει ευχαριστω πολυ γλυκιε μου
της κανω μια ερωτηση επαγγελματικη και αφου απανταει μου λεει φιλια!!
τωρα τη γνωρισα με το φβ ...τοσο ανετη? τι γνωμη εχετε...ειναι πολυ μακρια βεβαια.
Ουτε καν τελευταιος, δεν υπαρχει σε καμια θεση στη καρδια της. Στο μυαλο της υπαρχει και μονο, πρωτος. Πρωτος στο να σε εκμεταλυτει και να εξυπηρετησεις τους σκοπους της εως να σε στειλει για τον χ ψ λογο που μπορει μετα ουτε αυτη να μη συμφωνει με αυτα που εκανε.
Οι γυναικες λατρευουν το δραμα, την αυτοκαταστροφη, τον ανευ αφορμης-αιτιας χαμο. Αν το καταλαβετε αυτο, ειναι μια καλη αρχη.
Συναισθηματα. Ο αρχιδης που την ειχε μονο για πουτσα και της φερθηκε σκατα, της δημιουργησε δυνατα συναισθηματα, τη ταισε με αυτο που ειχε αναγκη. Ψυχολογικο ασανσερ, αβεβαιοτητα, απροοπτα ολα. Μη προβλεψιμος αρα ερωτευσιμος. Μη διαθεσιμος, αρα καυλας. Μη αποκρινομενος, αρα αντρας με επιλογες. Ασχετα αν αυτος δεν εχει μια στη τσεπη και ειναι ενα ρεμαλι και μισο. Αυτη αυτο θελει. Να μη της φερεσαι σωστα. Ασε τι λεει, και τι λενε γενικα. Αυτο που τις καυλωνει ειναι να νιωθουν οτι τις βαζεις κατω απο τα αρχιδια σου ολες. Οτι δεν σεβεσαι. Οτι γαμας και αλλες, οτι δεν μπορει να βασιστει πανω σου στο οτιδηποτε. Οτι εισαι ευθεια και κανεις ευθεια και τις στροφες. Ετσι εισαι ο μυστηριωδης, ο ενδιαφερον, ο καυλας, ο παιχτης, ο εχω επιλογες, ο αντρας.
Οταν εισαι σωστος, καλος, εισαι αυτοματα ο βαρετος, ανουσιος, προβλεψιμος, ντεκαυλε μαλακας. Ο εχω αναγκη να ειμαι αρεστος, αρα δεν ειμαι δυνατος, δεν εχω επιλογες. Ο προσαρμοζομαι, φερομαι σωστα, ο ευγενικος, ο σωστος ανθρωπος, ο ηθικος. Ο δεν θα σε κανω να κλαψεις ποτε. Εισαι ο ιδανικος σχεσακιας, συζυγος για δημιουργια οικογενειας. Σταθερος, αξιοπιστος παροχος υπερασπιστης λευκος ιπποτης.
Αν καταλαβετε τα παραπανω απλα λογακια, εχετε καταλαβει τη γυναικεια φυση.
Ουτε καν τελευταιος, δεν υπαρχει σε καμια θεση στη καρδια της. Στο μυαλο της υπαρχει και μονο, πρωτος. Πρωτος στο να σε εκμεταλυτει και να εξυπηρετησεις τους σκοπους της εως να σε στειλει για τον χ ψ λογο που μπορει μετα ουτε αυτη να μη συμφωνει με αυτα που εκανε.
Οι γυναικες λατρευουν το δραμα, την αυτοκαταστροφη, τον ανευ αφορμης-αιτιας χαμο. Αν το καταλαβετε αυτο, ειναι μια καλη αρχη.
Συναισθηματα. Ο αρχιδης που την ειχε μονο για πουτσα και της φερθηκε σκατα, της δημιουργησε δυνατα συναισθηματα, τη ταισε με αυτο που ειχε αναγκη. Ψυχολογικο ασανσερ, αβεβαιοτητα, απροοπτα ολα. Μη προβλεψιμος αρα ερωτευσιμος. Μη διαθεσιμος, αρα καυλας. Μη αποκρινομενος, αρα αντρας με επιλογες. Ασχετα αν αυτος δεν εχει μια στη τσεπη και ειναι ενα ρεμαλι και μισο. Αυτη αυτο θελει. Να μη της φερεσαι σωστα. Ασε τι λεει, και τι λενε γενικα. Αυτο που τις καυλωνει ειναι να νιωθουν οτι τις βαζεις κατω απο τα αρχιδια σου ολες. Οτι δεν σεβεσαι. Οτι γαμας και αλλες, οτι δεν μπορει να βασιστει πανω σου στο οτιδηποτε. Οτι εισαι ευθεια και κανεις ευθεια και τις στροφες. Ετσι εισαι ο μυστηριωδης, ο ενδιαφερον, ο καυλας, ο παιχτης, ο εχω επιλογες, ο αντρας.
Οταν εισαι σωστος, καλος, εισαι αυτοματα ο βαρετος, ανουσιος, προβλεψιμος, ντεκαυλε μαλακας. Ο εχω αναγκη να ειμαι αρεστος, αρα δεν ειμαι δυνατος, δεν εχω επιλογες. Ο προσαρμοζομαι, φερομαι σωστα, ο ευγενικος, ο σωστος ανθρωπος, ο ηθικος. Ο δεν θα σε κανω να κλαψεις ποτε. Εισαι ο ιδανικος σχεσακιας, συζυγος για δημιουργια οικογενειας. Σταθερος, αξιοπιστος παροχος υπερασπιστης λευκος ιπποτης.
Αν καταλαβετε τα παραπανω απλα λογακια, εχετε καταλαβει τη γυναικεια φυση.
Προσωπικά δεν την παλευω κ μόνο στην ιδέα, ότι η γυναίκα που γουστάρω έχει το δικαίωμα να επικοινωνεί με έναν άντρα που έχει προτεραιότητα στα συναισθήματα της και μπορεί να γαμει κ την δική μ ζωή.
Να είμαστε κάπου να ξεκολιαζομαστε, έχοντας τα παιδιά στον πρώην και εκεί που την χύνω χτυπάει τηλέφωνο απ'τον πρώην!Σ έχει κόψει για να δει τι συμβαίνει με τα παιδιά και φαντάσου ο τύπος να είναι σουρουμενος κ να της πει "έτσι πήρα να σ ακούσω".
Κάτσε εσύ με το πουλί στο χέρι! Είναι θέμα χαρακτήρα,ο Άδωνις επίσης και ο Κικίλιας είναι τρανά παραδείγματα πολιτικών... τους στραπονιαζουν τα progilf άτομα χωρίς καμία έννοια ύπαρξης, άχρηστοι στην κοινωνία, στην Ελλάδα μπορούν και διαπρέπουν άνετα πληρώνοντας τους από πάνω.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. μπορω να ρωτησω την ηλικια σου?????