Συναγωνιστές όλα είνια μετρημένα στην φύση και εξηγουμαι.Κάνεις παιδιά και προσπαθείς να τα αναθρέψεις και να δώσεις ότι καλύτερο μπορείς.Είναι ο βιολογικός μας ρόλος ως αρσενικά αυτός.Οι πόροι που θα δώσεις,απο τροφή,στέφη,μέχρι ένδυση,υπόδηση και μόρφωση αφορούν επένδυση στην διαιώνιση του γενετικού σου υλικού.Και μια επένδυση έχει κάποια επιστροφή,αυτό που λένε οι οικονομολόγοι ROI (Return of Investment) ή Ε.Ε. (Επιστροφή Επένδυσης,περίπου στα Ελληνικά-αν κάποιος γνωρίζει τον δόκιμο όρο θα ήθελα να τον αναφέρει για ακκαδημαϊκούς λόγους).
Υπο κανονικές συνθήκες χρεώνεσαι την πλήρη παροχή πόρων και ως ανταμειβή-επιστροφή,θα έχεις τουλάχιστον την συνέχιση του DNA που κληρονόμησες και εσύ απο τους προγόνους σου.Δεν μιλάω για "το ένα ποτήρι νερό" που θα σου δώσουν τα παιδιά σου και διάφορες άλλες χαρές οι λύπες,καθώς αυτά είναι άλλου παπά Ευαγγέλια.
Υπο έκφυλες συνθήκες που μπλέξεις και πας με κάποια ζωντοχήρα,αναλαμβάνεις την πλήρη παροχή πόρων με 0% ROI.Γιατί;Γιατί πολύ απλά φροντίζεις να επιβιώσει με όλες τις δυνάμεις σου το DNA κάποιου άλλου και αφου,στατιστικά μιλώντας,μια που έχει ήδη παιδιά δεν θα κάνει μαζί σου και θα μείνεις άκληρος, θα είσαι ο τελευταίος κλώνος στο οικογενειακό σου δέντρο,μετά απο αρκετές γενιές.Αυτομάτως αυτό σε κάνει beta και αδύναμο,άρα κατώτερο βιολογικά,ηθικά και κοινωνικά,καθώς επέτρεψες τον ευνουχισμό σου ή αυτοευνουχίστηκες.
Και ναι,ακομα και για τα παιδιά που θα μεγαλώσεις θα είσαι ξένος.Προσωπικά και εγώ αν είχα πατριό,θα τον έγραφα στα παπάρια μου,όχι μονο γιατί ο πατέρας μου είναι άλλος και ο πατριός μου δεν θα έχει καμία εξουσία πάνω μου,αλλά και γιατί θα ήταν στα μάτια μου ξεφτίλας και αυτό γιατί έτσι είμαστε προγραμματισμένοι βιολογικά.Αν μάλιστα έχεις και ψυχολογία Alpha δεν υπάρχει περίπτωση να τον πάρεις αυτό τον άνθρωπο στα σοβαρά,ανεξάρτητα απο την τυχόν μόρφωση ή χρήματα ή οτιδήποτε έχει.Και δυστυχώς πάντα αυτό το άτομο θα έρχεται τελευταίο.
Μην παρεξηγηθώ ότι ο εκάστοτε γαμιάς θα πρέπει να έρχεται πριν τα παιδιά του καθένα ή της καθεμίας.Όμως έτσι είναι τα πράγματα και φυσικά ο καθένας που δεν κοιτάει πάνω απο όλα τους απογόνους του και εν συνεχεία τον βιοπορισμό του,τότε μάλλον κάτι δεν κάνει σωστά.Απο εκεί και πέρα ο καθένας επιλέγει αν θέλει να είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης και να θεωρείται αναλώσιμος και άνευ σημασίας.Προσωπικά εμένα αυτό με πειράζει και μάλιστα πολύ και σαν σκέψη μονο,αλλα δημοκρατία έχουμε,οπότε...