Νέα

Πάντα ξενοδοχείο μέσω airbnb και πάντα ταξί με την uber

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Εγώ λέω να γυρίσουμε στην λίθινη εποχή !!!παράδειγμα,όταν άρχισαν να γίνονται δημοφιλή τα ΑΤΜ, υπήρχε τεράστια αντίδραση των ενώσεων υπαλλήλων εξαιτίας του φόβου ότι θα χάσουν τη δουλειά τους οι άνθρωποι που δουλεύουν στα ταμεία». Τελικά τι έγινε; Λόγω των ΑΤΜ μειώθηκε το κόστος λειτουργίας των καταστημάτων και οι τράπεζες άνοιξαν πάρα πολλά καινούργια καταστήματα και οι θέσεις των ταμείων όχι μόνο δεν μειώθηκαν, αντίθετα αυξήθηκαν. Η τεχνολογία δεν κοστίζει σε θέσεις εργασίας από μόνη της, αλλά εξαρτάται από τον τρόπο που θα τη χρησιμοποιήσουμε ώστε όλες οι πλευρές να είναι ευχαριστημένες!
Ανέβηκε η ανεργία σε χώρες του ηλεκτρονικού εμπορίου και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών?όχι γιατί άραγε?????
Οι τουρίστες προτιμούν την Uber γιατί νιώθουν ασφάλεια στη συναλλαγή. Ξέρουν ότι δεν θα τους κλέψει κάποιος επιτήδειος αφού η εφαρμογή εξασφαλίζει συμφωνημένη τιμή για τη διαδρομή πριν από την επιβίβαση!!! εγώ γουστάρω την zipcar το παίρνεις μόνος σου το αμάξι που βρίσκεται κοντά σου με κάρτα και πας οπου θές,τέλος τα rent a car!!!!!Η μετακίνηση στις πόλεις έχει ήδη αλλάξει, και θα συνεχίζει να αλλάζει. Σε 10 χρόνια δεν θα υπάρχουν “ταξιτζήδες”. Σε 20 χρόνια μπορεί να μην υπάρχουν καν οδηγοί, και να κυκλοφορούμε όλοι σε κοινόχρηστα ηλεκτροκίνητα μισθωμένα αυτοκίνητα-ρομπότ σαν αυτά που δοκιμάζει εδώ και καιρό η Google και άλλες εταιρείες.Η τεχνολογία και ο ανταγωνισμός είναι κακό πράγμα!!ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙΤΕ!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εγώ λέω να γυρίσουμε στην λίθινη εποχή !!!παράδειγμα,όταν άρχισαν να γίνονται δημοφιλή τα ΑΤΜ, υπήρχε τεράστια αντίδραση των ενώσεων υπαλλήλων εξαιτίας του φόβου ότι θα χάσουν τη δουλειά τους οι άνθρωποι που δουλεύουν στα ταμεία». Τελικά τι έγινε; Λόγω των ΑΤΜ μειώθηκε το κόστος λειτουργίας των καταστημάτων και οι τράπεζες άνοιξαν πάρα πολλά καινούργια καταστήματα και οι θέσεις των ταμείων όχι μόνο δεν μειώθηκαν, αντίθετα αυξήθηκαν. Η τεχνολογία δεν κοστίζει σε θέσεις εργασίας από μόνη της, αλλά εξαρτάται από τον τρόπο που θα τη χρησιμοποιήσουμε ώστε όλες οι πλευρές να είναι ευχαριστημένες!
Ανέβηκε η ανεργία σε χώρες του ηλεκτρονικού εμπορίου και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών?όχι γιατί άραγε?????
Οι τουρίστες προτιμούν την Uber γιατί νιώθουν ασφάλεια στη συναλλαγή. Ξέρουν ότι δεν θα τους κλέψει κάποιος επιτήδειος αφού η εφαρμογή εξασφαλίζει συμφωνημένη τιμή για τη διαδρομή πριν από την επιβίβαση!!! εγώ γουστάρω την zipcar το παίρνεις μόνος σου το αμάξι που βρίσκεται κοντά σου με κάρτα και πας οπου θές,τέλος τα rent a car!!!!!Η μετακίνηση στις πόλεις έχει ήδη αλλάξει, και θα συνεχίζει να αλλάζει. Σε 10 χρόνια δεν θα υπάρχουν “ταξιτζήδες”. Σε 20 χρόνια μπορεί να μην υπάρχουν καν οδηγοί, και να κυκλοφορούμε όλοι σε κοινόχρηστα ηλεκτροκίνητα μισθωμένα αυτοκίνητα-ρομπότ σαν αυτά που δοκιμάζει εδώ και καιρό η Google και άλλες εταιρείες.Η τεχνολογία και ο ανταγωνισμός είναι κακό πράγμα!!ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙΤΕ!!!
Το αυτοκίνητο τι νομίζεις πως είναι? Την εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας και την ώρα που γίνονται χειρουργικές επεμβάσεις με Leiser χωρίς νυστέρι υπάρχει ακόμα η μηχανή εσωτερικής καύσης με εμβολα όπως 100 χρόνια πριν που καίει βενζίνη...! Αλλά εδώ ένα τεχνολογικό άλμα δεν συμφέρει...Συμφέρει όμως να μην υπάρχουν μετρητά και όλα τα ανταλλακτικά μέσα να είναι αριθμοί σε έναν σέρβερ...
Η τεχνολογία έχει και σκοτεινή πλευρά με διαχειριστές που θέλουν να γυρίσουν την ανθρωπότητα στην λίθινη εποχη...

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
:2funny:

εγώ λέω να κλεισει το bourdela com και να διαβάζουμε για στουντιο κλπ απο αγγελίες στις εφημερίδες οπως παλιά μπας και σωθουν μερικοι εργαζόμενοι

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.064
Πόντοι
2.696
καλά τα λες φίλε :hi: :hi: :hi:

Λες κάποια μέρα τα υποχρεώσουν τα ...τσαρδιά του μεταξουργείου να βάλουν POS για να πληρώνει ο πελάτης το 10ευρω με κάρτα?
Ή να προπληρώνεις την ερωτική συνεύρεση μέσω ψηφιακής πλατφόρμας? :priest: :priest: :priest:

Μια αντίσταση του καθενός στην άκρατη και ζοφερή παγκοσμιοποίηση που θα ελέγχει και που θα βάζουμε το πουλί μας είναι η παρακάτω--->
Και κάρτες μόνο στις μεγάλες απρόσωπες πολυεθνικές όταν δεν μπορούμε να τις αποφύγουμε...

Την κάρτα και αν τη χάσεις,δύσκολα σου παίρνουν λεφτά αν δεν ξέρουν τον κωδικό.Αν σου πέσει το πορτοφόλι ή αν σου επιτεθούν να σου το πάρουν,τα χάνεις όλα.Η κάρτα είναι μια χαρά.Μακάρι τα μπουρδέλα να δέχονταν κάρτες.Ιδίως οι ανέπαφες,για μικρά ποσά,θα σε απάλλασσαν από όλα.Ούτε να σου πει η τσατσά ότι το 50αρικο είναι πλαστό,ενώ το άλλαξε καθώς πήγε να φέρει ρέστα.Μου το έχουν κάνει 2 φορές,αλλά δεν τους πέρασε...

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Το αυτοκίνητο τι νομίζεις πως είναι? Την εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας και την ώρα που γίνονται χειρουργικές επεμβάσεις με Leiser χωρίς νυστέρι υπάρχει ακόμα η μηχανή εσωτερικής καύσης με εμβολα όπως 100 χρόνια πριν που καίει βενζίνη...! Αλλά εδώ ένα τεχνολογικό άλμα δεν συμφέρει...Συμφέρει όμως να μην υπάρχουν μετρητά και όλα τα ανταλλακτικά μέσα να είναι αριθμοί σε έναν σέρβερ...
Η τεχνολογία έχει και σκοτεινή πλευρά με διαχειριστές που θέλουν να γυρίσουν την ανθρωπότητα στην λίθινη εποχη...

Κακη η τεχνολογική πρόδος αν δεν συμφέρει ενα κλειστό σωματείο ταριφων ή επαγγελματιών (που τις αδειες τις πηραν με βυσμα,χαριστικα,με βουλευτη,πλαστες αναπηριες και κασαδουρα απο ποικιλες δραστηριοτητες-δανεια κλπ ) που παρεχουν κακιστες υπηρεσιες και ειναι πανακριβοι!!!
Λες για αμαξια ομως οι κινητήρες εξελίσσονται πχ υπαρχει και το ηλεκτρικό αυτοκίνητο ,οπως υπάρχει το τραινο "καρβουνιαρης" τώρα βγαίνει και το hyperloop!!!!

Αν δεν υπηρχαν μετρητα πως θα πληρωναν ναρκωτικα πουτανες οπλα και φοροδιαφυγη black money???
Στις ηλεκτρονικες πλατφόρμες πχ uber ολα καταγραφονται και αξιολογουνται,ειναι συστημα με ηλεκτρονικες πληρωμές και registered χρήστες και το κρατος μπορει να φορολογησει και να βαλει όρους για αδειες κλπ!

Οι χρήσεις της τεχνολογίας εξαρτώνται από τους ανθρώπους.

Θα μας φανε οι εβραιομασονοι με τα μιερα οπλα του καπιταλισμου!!!

Συνημμένα

• 004.JPG
    004.JPG
    223,9 KB · Εμφανίσεις: 8
  • hyperloop.jpg
    hyperloop.jpg
    162,1 KB · Εμφανίσεις: 15

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.064
Πόντοι
2.696
Λες για αμαξια ομως οι κινητήρες εξελίσσονται πχ υπαρχει και το ηλεκτρικό αυτοκίνητο ,οπως υπάρχει το τραινο "καρβουνιαρης" τώρα βγαίνει και το hyperloop!!!!

Μόνο που γρήγορο μαγνητικό τραίνο δε θα δεις ποτέ σε αντίστοιχες διαδρομές τύπου Θεσσαλονικη-Έδεσα.Εκεί θα δεις μικρά τραινάκια διότι δε συμφέρει να φτιάξεις τέτοια υποδομή.
Όσον αφορά το τραινάκι που δείχνεις στην πρώτη φωτογραφία,μια χαρά είναι και θα ήταν καλύτερο αν ήταν καθαρό,αλλά οι "καλλιτέχνες" έχουν ανησυχίες και τις δείχνουν στα τραίνα.Αν τους χώσεις στην ψειρού να βάφουν τοίχους θα είναι καλύτερα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Την κάρτα και αν τη χάσεις,δύσκολα σου παίρνουν λεφτά αν δεν ξέρουν τον κωδικό.Αν σου πέσει το πορτοφόλι ή αν σου επιτεθούν να σου το πάρουν,τα χάνεις όλα.Η κάρτα είναι μια χαρά.Μακάρι τα μπουρδέλα να δέχονταν κάρτες.Ιδίως οι ανέπαφες,για μικρά ποσά,θα σε απάλλασσαν από όλα.Ούτε να σου πει η τσατσά ότι το 50αρικο είναι πλαστό,ενώ το άλλαξε καθώς πήγε να φέρει ρέστα.Μου το έχουν κάνει 2 φορές,αλλά δεν τους πέρασε...
Φίλε τι πορτοφόλια κάρτες και μαλακίες... άντε να βάλουμε όλοι το περίφημο τσιπάκι κάτω απο το δέρμα που θα είναι όλα μέσα... Λογαριασμοί με ηλεκτρονικά νούμερα ανταλλακτικής αξίας, ταυτότητα,διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης και ότι άλλο χωράει...
Πρακτικό ακούγεται...Θα καταργηθούν και οι τσέπες απο τα ρούχα...
Τη παρακάτω εξέλιξη δεν την ξέρω...

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
501
Πόντοι
306
Φίλε τι πορτοφόλια κάρτες και μαλακίες... άντε να βάλουμε όλοι το περίφημο τσιπάκι κάτω απο το δέρμα που θα είναι όλα μέσα... Λογαριασμοί με ηλεκτρονικά νούμερα ανταλλακτικής αξίας, ταυτότητα,διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης και ότι άλλο χωράει...

Ναι και θα πληρώσεις το call-girls η το κολομπαρο με τσιπακι και το εκλεισες το σπιτι σου μετα.
φιλε στο δινω  :thumbsup:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.064
Πόντοι
2.696
Ναι και θα πληρώσεις το call-girls η το κολομπαρο με τσιπακι και το εκλεισες το σπιτι σου μετα.
φιλε στο δινω  :thumbsup:

Να είσαι πιστός να μην το κλείσεις.Έχεις γυναίκα και τρέχεις στα κωλόμπαρα και στις πουτάνες;Να κάτσεις σπίτι με τη γυναικούλα σου και τα παιδάκια σου.

Γιατί όχι;Πας για μπάνιο στη θάλασσα και δεν ανησυχείς για τ'αρπαχτικά που κάνουν βόλτες στην παραλία και κλέβουν τους λουόμενους.Άσε που αν πάθεις αλτσχάιμερ θα βρουν ποιος είσαι

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
φιλε στο δινω  :thumbsup:
στον παραπάνω δώσε το! Το μήνυμα μου διακωμωδεί τον τύπο που θέλει να πληρώνει με κάρτα στα μπουρδέλα ...

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
501
Πόντοι
306
Η καρτα ειναι για μικρη χρηση ποτε δεν ξερει τι ξοδευεις και στο τελος πληρωνεις κερατιατικα.
Το καλυτερο ειναι το χρημα το κασερι το μαρουλι και μην ακουω μαλακιες για φοροδιαφυγή και black money.H Αμερικη και η Γερμανια ειναι πιο πανω απο μας στο black money.Ολα τα κανουν για να βγαζουν λεφτα οι τραπεζες να μην της πληρωνουμε απο το κρατος

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6

μετανοειτε χριστιανοι ,το τσιπακι των αντιχριστων τεχνοφασιστων ερχεται,το ειπε κ ο πατηρ μαξιμος!! :priest:

Συνημμένα

• μαξιμος.jpg
    μαξιμος.jpg
    19,4 KB · Εμφανίσεις: 17

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γιατί όχι;Πας για μπάνιο στη θάλασσα και δεν ανησυχείς για τ'αρπαχτικά που κάνουν βόλτες στην παραλία και κλέβουν τους λουόμενους.Άσε που αν πάθεις αλτσχάιμερ θα βρουν ποιος είσαι
Είσαι σοβαρός φίλε? Να βγεί η αστυνομία να τους μαζεψει! Εκτός αν έχει εντολές να μην το κάνει για να δημιουργείται αίσθημα ανασφάλειας και να τσιμπάνε τύποι σαν εσένα και να δέχονται χωρίς βαθύτερη σκέψη αυτά που τους πλασάρουν για την αφαίμαξη τους!

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Τα ενοικιαζόμενα της Airbnb γίνονται οίκοι ανοχής.

Προειδοποίηση στους ιδιοκτήτες των σπιτιών της Airbnb, της πλατφόρμας βραχυπρόθεσμων μισθώσεων κατοικιών, έχει εκδώσει τον τελευταίο καιρό η αστυνομία μετά από όλο και περισσότερες καταγγελίες πως τα σπίτια τους χρησιμοποιούνται ως παράνομοι οίκοι ανοχής προωθώντας την πορνεία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC ο Κόλιν, ιδιοκτήτης σπιτιού καταχωρημένου στην πλατφόρμα της Airbnb, τυχαία ανακάλυψε ότι το διαμέρισμά του είχε μετατραπεί σε έναν pop-up οίκο ανοχής.

Όπως ανέφερε στο ειδησεογραφικό δίκτυο, όταν το έμαθε ένιωθε εξαπατημένος αφού είχε κάνει κάτι που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έκανε ποτέ.

«Ζούσα έξι χρόνια εδώ και στη συνέχεια μετακόμισα μακριά οπότε έπρεπε να κάνω κάτι με το σπίτι.
Το γεγονός ότι το σπίτι μπορούσε να φιλοξενήσει έως και τέσσερις ανθρώπους τη βραδιά με 85 λίρες ήταν μια πολύ καλή περίπτωση και σίγουρα οικονομικότερη από ένα ξενοδοχείο, οπότε υπήρχε κόσμος που το προτιμούσε μέσω της πλατφόρμας.

Κάποια στιγμή κάποιοι που έκαναν κράτηση μέσω της Airbnb μου έστειλαν μήνυμα ρωτώντας με αν θα μπορούσαν να με πληρώσουν σε μετρητά. Αμέσως αρνήθηκα και μάλιστα το γεγονός με γέμισε υποψίες αφού σε μια τέτοια περίπτωση αν κάτι πάει στραβά η κράτηση είναι εκτός ιστοσελίδας οπότε δεν εμπίπτει σε καμία από τις εγγυήσεις της.

Όταν την ημέρα της αναχώρησής του  μου έστειλαν ένα ακόμα μήνυμα λέγοντάς μου πως έχουν περάσει μια ξέφρενη νύχτα και ζητώντας μου να αναχωρήσουν αργότερα από το προβλεπόμενο, είχαν υπογράψει με ένα όνομα που με έβαλε σε υποψίες.
Έτσι αποφάσισα να ρίξω μια ματιά στο Google. Μόλις έκανα την αναζήτηση με το όνομα του email αλλά και το όνομα του επισκέπτη υπήρχε μια φωτογραφία και των δύο μαζί και τότε βρήκα μια ιστορία για τους δυο τους σύμφωνα με την οποία λειτουργούσαν ως συνοδοί πολυτελείας.

Κοιτώντας μάλιστα τις καταχωρήσεις τους είδα πως πληρώνονταν με 1.300 λίρες τη βραδιά. Έτσι τις δύο βραδιές που είχαν κάτσει στο διαμέρισμά μου είχαν εισπράξει  5.200 λίρες συνολικά.

Τότε ένιωσα λίγο σαν να έχω ξεχάσει το μάτι ανοιχτό και να πρέπει να τρέξω να προλάβω να το σβήσω πριν πάρει φωτιά.

Μόλις έφτασα στο σπίτι μύριζε κρασί και άρωμα. Βρήκα χρησιμοποιημένο προφυλακτικά κάτω από το κρεβάτι.
Κάλεσα την αστυνομία και τους είπα τα πάντα. Τους έδωσα όλα τα στοιχεία που είχα στη διάθεσή μου, κυρίως από φόβο μήπως με κατηγορήσουν πως έχω εγώ παραβιάσει το νόμο. Η αστυνομία κράτησε τα στοιχεία μου αλλά δεν με ενημέρωσε για τίποτα περαιτέρω.

Κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό η Airbnb τόνισε ότι «θα δείξει μηδενική ανοχή σε τέτοιου τύπου συμπεριφορές ενώ προτίθεται να διερευνήσει αμέσως το θέμα.
Όπως επισημαίνει άλλωστε πάνω από 160 εκατ. άνθρωποι έχουν ταξιδέψει με τη βοήθεια της Airbnb και οι κακές εμπειρίες είναι εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο».

Σύμφωνα με την Σάρλοτ, εκδιδόμενη σε διάφορες περιοχές της Αγγλίας, υπάρχουν πολλές κοπέλες που χρησιμοποιούν παρόμοιες πλατφόρμες για να βρουν τον κατάλληλο χώρο να πάνε με έναν πελάτη.

Η ίδια επισκέπτεται πελάτες σε διάφορες περιοχές κατά την διάρκεια του μήνα και νοικιάζει χώρους μέσα από τέτοιου είδους πλατφόρμες.
«Στο τέλος της ημέρας, αν νοικιάσετε ένα τέτοιο διαμέρισμα ακόμα και γι αυτή τη δουλειά αλλά το αφήσετε καθαρό στην κατάσταση που το βρήκατε δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα». Όπως επισημαίνει όταν ζούσε στο Έξετερ, είχε το δικό της διαμέρισμα και δούλευε.
Όπως επισημαίνει είναι νόμιμο να αγοράζεις το σεξ στην Μεγάλη Βρετανία εκτός από την βόρεια Ιρλανδία, ωστόσο όλες οι δραστηριότητες που σχετίζονται με την συγκεκριμένη αγορά έχουν ποινικοποιηθεί, συμπεριλαμβανομένων και των πορνείων.

Εάν περισσότερα από ένα άτομο είναι διαθέσιμα σε έναν χώρο τότε αυτός αποτελεί πορνείο, εάν ένα άτομο διαθέτει το δικό του χώρο τότε αυτό δεν αποτελεί πορνείο. Μέχρι την αποποινικοποίηση της σεξουαλικής εργασίας, οι εργαζόμενοι του σεξ δεν θα νιώσουν ποτέ ασφαλής αφού δεν μπορούν να εργαστούν σε ζευγάρια. Έτσι η ενοικίαση κάποιου τέτοιου χώρου μπορεί να φαντάζει ως πρόσκαιρη λύση.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.064
Πόντοι
2.696
Είσαι σοβαρός φίλε? Να βγεί η αστυνομία να τους μαζεψει! Εκτός αν έχει εντολές να μην το κάνει για να δημιουργείται αίσθημα ανασφάλειας και να τσιμπάνε τύποι σαν εσένα και να δέχονται χωρίς βαθύτερη σκέψη αυτά που τους πλασάρουν για την αφαίμαξη τους!

Ενώ εσύ παλικάρι μου είσαι διαφορετικός.Δεν τσιμπάς με ότι σου πλασάρουν...Καλά...Αν είναι να πάρεις κανα ευρώ με αντάλλαγμα τσιπάκι,θα είσαι πρώτος...

Η αστυνομία να περιπολεί στις παραλίες.Αλλά να πληρώνεις φόρους για να πληρώνονται.Οι περισσότεροι στη χώρα θέλουν τα πάντα χωρίς να πληρώνουν τίποτα....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
μετανοειτε χριστιανοι ,το τσιπακι των αντιχριστων τεχνοφασιστων ερχεται,το ειπε κ ο πατηρ μαξιμος!! :priest:
Όχι φίλε θα ανησυχώ μόνο πως θα κλείσουν οι βιοτεχνίες κατασκευής πορτοφολιών και θα χαθεί ο κλάδος ......

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ενώ εσύ παλικάρι μου είσαι διαφορετικός.Δεν τσιμπάς με ότι σου πλασάρουν...Καλά...Αν είναι να πάρεις κανα ευρώ με αντάλλαγμα τσιπάκι,θα είσαι πρώτος...

Η αστυνομία να περιπολεί στις παραλίες.Αλλά να πληρώνεις φόρους για να πληρώνονται.Οι περισσότεροι στη χώρα θέλουν τα πάντα χωρίς να πληρώνουν τίποτα....
Αν η αστυνόμευση είχε να κάνει με την αποπληρωμή φόρων θα ήταν μια θετική εξέλιξη...Δυστηχώς στη χώρα έχει χαθεί η σχέση ---> περισσότερα έσοδα το κράτος=περισσότερη ελάφρυνση στον πολίτη απο τη σχέση ---> περισσότερα λεφτά στο κράτος= πέρισσότερα κονδύλια για ΜΚΟ υπέρ Λάθρο και προσλήψεις για διατήρηση του πελατειακού συστήματος.
Και φόρους πληρώνω πάρα μα πάρα πολλούς ... 

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
μερικοι απαντανε επιλεκτικα σε οτι τους συμφερει, η δεν απαντανε καθολου....
π.χ ο ταξιτζης λεει δεν εχει δουλεια για αυτο φαινονται τα ταξι πολλα....
ΟΧΙ ΦΙΛΕ....το μτρο επεκταθηκε κ ερχονται αλλες 3 γραμμες....-τα κτελ θα πανε κοντα σε μετρο,το λιμανι θα εχει συνδεση κτλ...
σε αυτα βαλε την πειρατεια που δεν την ακουμπαει κανεις....
την "νομιμη" πειρατεια με 6ωρη συμβαση που δεν ελεγχεται απο πουθενα.
σε ολα αυτα βαλε γερους που με 400-500ευρω δεν εχουν φραγκα συν ηλικιες 16-32 ανεργοι κ να δουλευαν παλι λεφτα δεν θα ειχαν.
ΣΗΜΕΡΑ τα ταξι επρεπε να ειναι 6-7 χιλιαδες, και να μην κινουνται ασκοπα.
15,000 ηταν γιατι ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΕΡΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ.....
ΜΕ 950 ΔΡΧ ΠΗΓΑΙΝΕς ΑΠΟ φιξ-βουλα το 95..... ανηκουστο!!!ΜΠΟΡΕΙ  το 1 χιλιαρικο τοτε να ειχε αξια αλλα 20+ χιλιομετρα το ποσο ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ- Σαν πελατης την εκανα αυτη την διαδρομη 3 φορες την βδομαδα τοτε-
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ.
ΕΧΩ γραψει οταν πινω δεν ΟΔΗΓΑΩ ΠΟΤΕ ουτε με μια μπυρα,οποτε αναγκαστηκα ταξι πολλα χρονια.
------------------------
Ο ΑΛΛΟΣ λεει για κλειστο επαγγελμα....
μην μπερδευεις λεξεις....
φαρμακεια,ταξι, πανε αναλογα τον πληθυσμο ΜΠΟΥΦΟ.
ΤΙς ΤΙΜΕΣ Κ ΣΤΟ Α Κ ΣΤΟ Β ΤΙΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.....
Π.Χ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΡΑΖΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ που αυτος ειχε την επιλογη να βαλει +/-...
κανεις ομως δεν ειπε οτι ειχε ενοικιο απο ΚΡΑΤΟΣ 10,000 το μηνα.....
να το κανω πενηνταρακια περι κλειστου...
φαρμακειο επρεπε να χες αν ειχες αδεια φαρμακοπειου η πτυχιο....σημερα δεν ισχυει αυτο
ταξι επρεπε να ειχες ειδικη καρτα(ειτε ησουν γυναικα κτλ)....να ειχες ενσημα ικα σαν οδηγος 6 μηνες....+διπλωμα β/β+μπορουσες να εχεις εως ΔΥΟ ΑΔΕΙΕΣ
μετα μπορουσες να αγορασεις αδεια....+βαλε ποινικο μητρωο(σημερα τους ΑΛΙ ΜΠΑ ΜΠΑ Κ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΧΕΙ)...
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ισχυει σημερα.....εχεις βενζιναδικο εχεις κ ταξι κ ας μην εχεις διπλωμα οδηγησης,
ΣΗΜΕΡΑ καποιος αν εχει τα φραγκα μπορει να εχει εως 700 αδειες στο ονομα του(5%).....να μην εχει διπλωμα,να μην εχει καρτα....
αυτοι οπως κ σε φαρμακεια ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ...ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ...
ΟΠΩΣ  κ φουρνους νομιζω ηταν 200 μετρα αποσταση η 300 ο ενας απο αλλο.
ξεχωρισε το περιορισμος με κλειστο επαγγελμα........
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ποτε δεν θα μπει μηχανημα....
ολλανδια -βελγιο υπαρχει, κανεις μας δεν ξερει τι παιζει εκει ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΕΣ ΧΩΡΕΣ....
ολο το μαυρο χρημα ειναι...
τζογος,ναρκωτικα,πουτανες,οπλα.....
απο κει παιρνουν φραγκα ολοι..
πολιτικοι,δημοσιογραφοι,ασφαλιτες κτλ......
απο εκει τρωνε κ αλλοι σε εμμεσο τροπο...
δικαστες,δικηγοροι,φυλακες.....κτλ....
το ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ.....
--------------------------------------------------------
η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ  ειναι παντα καλη,π.χ δεν θα γυρισουμε να διαβαζουμε αγγελιες στον πρωταθλητη για βιζιτες....
η αν κατι δεν μας αρεσει να μην εχουμε την επιλογη να σωσουμε αλλους μην την πατησουν.
Αλλο αυτο κ αλλλο πουλαω αερα κοπανιστο 0% φορο,μπαινω συναιτερος στο σπιτι σου με 0% επενδυση.....
------------------------
ΕΔΩ  ΘΑ ειμαστε....
οταν το κρατος θα επιβαλει φορο στην ενοικιαση οπως σε επιχειρηση....
ασχετο αν το σπιτι στο κανουν "κ@@@" ποιος σε καλυπτει η εταιρεια η ο πελατης που αν ειναι πχ αυστραλος αντε κυνηγα την υποθεση....

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Όχι φίλε θα ανησυχώ μόνο πως θα κλείσουν οι βιοτεχνίες κατασκευής πορτοφολιών και θα χαθεί ο κλάδος ......
---------
καποιος ειπε την καρτα κ να την χασεις....ολα οκ...
Μπες κ ψαξε ποσα δις εχουν χαθει απο hacking το ΧΡΟΝΟ στην αμερικη απο ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΣΑΝ ΚΑΡΤΑ....
ΣΚΕΨΟΥ να την χασεις...αν προλαβεις ολα οκ....αν το καταλαβεις 1 μερα μετα ποτε δεν ξερεις.
Η ΜΟΝΗ λυση περιορισμος αναληψης απο ΑΤΜ....
------------
ΚΑΠΟΙΟΣειπε εποχη του λιθου για ατμ....
σιγουρα βολευουν πολυ κοσμο κ ΕΜΕΝΑ... πας οτι ωρα θες κτλ...
δες ομως κ η ψηφιακη επανασταση τι αποτελεσμα ειχε...
ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΣΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ....
ΜΕ ΕΝΑ DELETE ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.064
Πόντοι
2.696
μερικοι απαντανε επιλεκτικα σε οτι τους συμφερει, η δεν απαντανε καθολου....
π.χ ο ταξιτζης λεει δεν εχει δουλεια για αυτο φαινονται τα ταξι πολλα....
ΟΧΙ ΦΙΛΕ....το μτρο επεκταθηκε κ ερχονται αλλες 3 γραμμες....-τα κτελ θα πανε κοντα σε μετρο,το λιμανι θα εχει συνδεση κτλ...
σε αυτα βαλε την πειρατεια που δεν την ακουμπαει κανεις....
την "νομιμη" πειρατεια με 6ωρη συμβαση που δεν ελεγχεται απο πουθενα.
σε ολα αυτα βαλε γερους που με 400-500ευρω δεν εχουν φραγκα συν ηλικιες 16-32 ανεργοι κ να δουλευαν παλι λεφτα δεν θα ειχαν.
ΣΗΜΕΡΑ τα ταξι επρεπε να ειναι 6-7 χιλιαδες, και να μην κινουνται ασκοπα.
15,000 ηταν γιατι ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΕΡΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ.....
ΜΕ 950 ΔΡΧ ΠΗΓΑΙΝΕς ΑΠΟ φιξ-βουλα το 95..... ανηκουστο!!!ΜΠΟΡΕΙ  το 1 χιλιαρικο τοτε να ειχε αξια αλλα 20+ χιλιομετρα το ποσο ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ- Σαν πελατης την εκανα αυτη την διαδρομη 3 φορες την βδομαδα τοτε-
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ.
ΕΧΩ γραψει οταν πινω δεν ΟΔΗΓΑΩ ΠΟΤΕ ουτε με μια μπυρα,οποτε αναγκαστηκα ταξι πολλα χρονια.
------------------------
Ο ΑΛΛΟΣ λεει για κλειστο επαγγελμα....
μην μπερδευεις λεξεις....
φαρμακεια,ταξι, πανε αναλογα τον πληθυσμο ΜΠΟΥΦΟ.
ΤΙς ΤΙΜΕΣ Κ ΣΤΟ Α Κ ΣΤΟ Β ΤΙΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.....
Π.Χ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΡΑΖΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ που αυτος ειχε την επιλογη να βαλει +/-...
κανεις ομως δεν ειπε οτι ειχε ενοικιο απο ΚΡΑΤΟΣ 10,000 το μηνα.....
να το κανω πενηνταρακια περι κλειστου...
φαρμακειο επρεπε να χες αν ειχες αδεια φαρμακοπειου η πτυχιο....σημερα δεν ισχυει αυτο
ταξι επρεπε να ειχες ειδικη καρτα(ειτε ησουν γυναικα κτλ)....να ειχες ενσημα ικα σαν οδηγος 6 μηνες....+διπλωμα β/β+μπορουσες να εχεις εως ΔΥΟ ΑΔΕΙΕΣ
μετα μπορουσες να αγορασεις αδεια....+βαλε ποινικο μητρωο(σημερα τους ΑΛΙ ΜΠΑ ΜΠΑ Κ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΧΕΙ)...
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ισχυει σημερα.....εχεις βενζιναδικο εχεις κ ταξι κ ας μην εχεις διπλωμα οδηγησης,
ΣΗΜΕΡΑ καποιος αν εχει τα φραγκα μπορει να εχει εως 700 αδειες στο ονομα του(5%).....να μην εχει διπλωμα,να μην εχει καρτα....
αυτοι οπως κ σε φαρμακεια ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ...ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ...
ΟΠΩΣ  κ φουρνους νομιζω ηταν 200 μετρα αποσταση η 300 ο ενας απο αλλο.
ξεχωρισε το περιορισμος με κλειστο επαγγελμα........
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ποτε δεν θα μπει μηχανημα....
ολλανδια -βελγιο υπαρχει, κανεις μας δεν ξερει τι παιζει εκει ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΕΣ ΧΩΡΕΣ....
ολο το μαυρο χρημα ειναι...
τζογος,ναρκωτικα,πουτανες,οπλα.....
απο κει παιρνουν φραγκα ολοι..
πολιτικοι,δημοσιογραφοι,ασφαλιτες κτλ......
απο εκει τρωνε κ αλλοι σε εμμεσο τροπο...
δικαστες,δικηγοροι,φυλακες.....κτλ....
το ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ.....
--------------------------------------------------------
η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ  ειναι παντα καλη,π.χ δεν θα γυρισουμε να διαβαζουμε αγγελιες στον πρωταθλητη για βιζιτες....
η αν κατι δεν μας αρεσει να μην εχουμε την επιλογη να σωσουμε αλλους μην την πατησουν.
Αλλο αυτο κ αλλλο πουλαω αερα κοπανιστο 0% φορο,μπαινω συναιτερος στο σπιτι σου με 0% επενδυση.....
------------------------
ΕΔΩ  ΘΑ ειμαστε....
οταν το κρατος θα επιβαλει φορο στην ενοικιαση οπως σε επιχειρηση....
ασχετο αν το σπιτι στο κανουν "κ@@@" ποιος σε καλυπτει η εταιρεια η ο πελατης που αν ειναι πχ αυστραλος αντε κυνηγα την υποθεση....

Δηλαδή αν είσαι πτυχιούχος φαρμακοποιός,ανοίγεις φαρμακείο;
Ταξί μπορείς να έχεις 1000 άδειες.Αλλά αγορασμένες από άλλους.Δεν μπορείς να πας στο υπουργείο να αγοράσεις άδεια.
Επειδή δεν μπορούσες να την ενοικιάσεις σε άλλον,έβαζαν οι ιδιοκτήτες οδηγούς,δήθεν,και απαιτούσαν μονοι τους να πληρώνουν το ΙΚΑ.Αν ήταν ενοικιαστές της επιχείρησης ταξί θα είχαν ΤΣΑ,και μετά ΟΑΕΕ.Και επειδή οι ιδιοκτήτες δεν ήθελαν να πληρώνουν τα δώρα,τα πλήρωναν οι πελάτες.Ανήκουστο...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom