Τώρα με έβρισες;;; Γουστάρεις τσαμπουκά sevagio;
Της λίμνης Βουλιαγμένης της Κορινθίας ή της λίμνης της Βουλιαγμένης Αττικής;
Δεν φτάνει που έχει τόσα προβλήματα στο γάμο του το ναυτάκι και που στενάζει κάτω από τον ζυγό της πεθεράς, το στενοχωρείς κιόλας. Άστο ήσυχο να δει πως θα την ξεπαστρέψει την γριά
Δεν φτάνει που έχει τόσα προβλήματα στο γάμο του το ναυτάκι και που στενάζει κάτω από τον ζυγό της πεθεράς, το στενοχωρείς κιόλας. Άστο ήσυχο να δει πως θα την ξεπαστρέψει την γριά
Της λίμνης Βουλιαγμένης της Κορινθίας ή της λίμνης της Βουλιαγμένης Αττικής;
Γάμος; Ζυγός; Πεθερά; Ξεπαστρέψει;
Για μένα μιλάμε πάντα ή υπάρχει και άλλο ημίσκληρο (προσεχώς θεόσκληρο) ναυτάκι και τσαμπουκαλεύομαι τσάμπα;
Είμαι δηλωμένος gay. Κρυφός.Ωρίων μήπως είσαι gay;
Εγώ σε ξέρω για σκληρό ή έστω ημίσκληρο ναυτάκι.
Γιατί έβαλες γυναίκα στο gif;
Είμαι δηλωμένος gay. Κρυφός.
Δεν έχω πεθερά.Και σε πήρε χαμπάρι η πεθερά σου;
Γιατί θες να την ξεκάνεις τη γυναικούλα;
Δεν χρειάζεται να ζηλεύεις. Είσαι το αγαπημένο μου ναυτάκι. Αν κρίνω από το gifακι, το πρόβλημα γυναικομαστιας που έχεις, χειροτέρεψε, όπως και το βββζζζζ που κάνεις...
Γάμος; Ζυγός; Πεθερά; Ξεπαστρέψει;
Για μένα μιλάμε πάντα ή υπάρχει και άλλο ημίσκληρο (προσεχώς θεόσκληρο) ναυτάκι και τσαμπουκαλεύομαι τσάμπα;
Αρσάκειο η δασκάλα ήταν του θεάτρου και έκαναν η δικαιολογία της κάποια ρεαλιστική σκηνήυπάρχει και ένας άλλος αστικός μύθος για γνωστό ιδιωτικό σχολείο της Αθήνας όπου η παρτούζα πήγαινε----πηγαίνει σύννεφο....όλα καλά μέχρι που στην παρέα προσκλήθηκε και ο μπαμπάς ενός μαθητή, η κυρία που έκανε το ψυχικό ήταν η δασκάλα του γιόκα του.....του τα κατάπιε όλα!!!!! ο ΜΑΛΑΚΑΣ στο τέλος της χρονιάς απαίτησε και την απέλυσαν από το σχολείο....
Δεν χρειάζεται να ζηλεύεις. Είσαι το αγαπημένο μου ναυτάκι.
Ισχύει...όσο πάω χειροτερεύω. This is no ordinary love...Αν κρίνω από το gifακι, το πρόβλημα γυναικομαστιας που έχεις, χειροτέρεψε, όπως και το βββζζζζ που κάνεις...
Αρσάκειο η δασκάλα ήταν του θεάτρου και έκαναν η δικαιολογία της κάποια ρεαλιστική σκηνή
Ισχύει...όσο πάω χειροτερεύω. This is no ordinary love...
ούριε άνεμε κρύβε λόγια....Αρσάκειο η δασκάλα ήταν του θεάτρου και έκαναν η δικαιολογία της κάποια ρεαλιστική σκηνή
Ισχύει...όσο πάω χειροτερεύω. This is no ordinary love...
Πίσσα και πούπουλα, Κινέζε.
Που χάθηκες γλυκέ μου μούτσε;Πίσσα και πούπουλα, Κινέζε.
Πιάσε κανένα παγκολίν να φάει ο Καπετάνιος.
Ταξιδεύω στους ωκεανούς!! Ανακατεύομαι λίγο!Που χάθηκες γλυκέ μου μούτσε;