Στο γουαπ λογκ υπάρχουν όντως αματουρια από τότε που είχε πρωτοβγει η εφαρμογή. Επίσης υπάρχουν και αυτές που δεν ζητανε λεφτά. Υπάρχουν όμως όπως και σε όλα τα δωρεάν πολλά φεικ προφίλ και απατεώνες καθώς και γκέι. Υπομονή και ψάξιμο θέλει. Ο λοουφερ απ' ότι κατάλαβα έχει χρήμα να πετάξει. Εγώ δεν έχω. Έχω πετύχει αματουρια σχεδόν παντού, Ελληνίδες και ξενες. Αγγελία αν βάλετε σε σεξοσαιτ θα έχετε αρκετές που θα ανταποκριθουν. Ο λόγος είναι ένας. Θέλουν σχεδον όλες οι εμφανίσιμες ρούχα, παπούτσια, κινητά, όλα επώνυμα, ταξίδια. Οι γονείς πλέον δίνουν λεφτά με το σταγονόμετρο στις φοιτήτριες και σε αυτές που πάνε για δουλειά μόνο στις μεγαλουπόλεις. Αυτό ξεκίνησε από τοτε που άρχισε να έρχεται η μόδα του σουγκαρ νταντι στην Ελλάδα που κράτησε βέβαια για λίγο. Τώρα με το ινσταγκραμ που βλέπουν οι γκόμενες τις μοντέλες και τις διάσημες να ποζάρουν κώλους και βυζιά έχουν απελευθερωθεί. Κάθονται μόνο σε πολύ εμφανίσιμους η επιτυχημένους επιχειρηματίες και διάσημους ή κάνουν σαν δεύτερη δουλειά ή μοναδική την βίζιτα.