Νέα

Πάνε οι φωτός από το δρόμο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να ανέβουν οι φωτογραφίες και πάλι αλλά χωρίς να φαίνονται αναγνωρίσ

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

• Δεν με απασχολεί

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Λοιπόν σκέφτηκα κάτι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ: θα δημοσιεύσω φωτογραφία με τμήμα του σώματός μου (πχ δάκτυλο αριστερού ποδιού) στο εδώ site και κατόπιν θα κάνω μύνηση για δημοσίευση γυμνής φωτογραφίας μου στο ίντερνετ χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Η δημοσίευση θα γίνει από νετ καφέ για να μην ταυτοποιηθεί ποτέ η ΙΡ μου. Πως το βλέπετε αυτό;

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
γενικα δεν μπορουν να σε πανε δικαστιριο με βαση το ip. μπορουν να σε εντοπισουν αλλα στο δικαστιριο δεν μπορουν να το παρουσιασουν γιατι ειναι προσωπικο δεδομενο.

περα απο αυτο, προς το site μπορει να υπαρξει προβλημα καθως κανει το hosting.

ολες οι φωτο που ειναι εδω πρεπει να ειναι μη αναγνωρισιμες. κοινος να μην εχουν προσωπο, tattoos, birth-marks κτλ κτλ...

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Καμιά μέρα θα γίνει η μαλακία, οι άνθρωποι του site θα καθήσουν στο σκαμνί και οι λοιποί "εξυπνάκηδες" θα προσπεράσουν απλά τα γεγονότα και θα ψάξουν για τον επόμενο τόπο που θα φιλοξενεί τις "εξυπνάδες" τους. Πρώτη φορά άλλωστε θα' ναι;

Επισκέπτης
Γι'αυτούς που κόπτονται για την περιβόητη συναίνεση των γυναικών στις φωτο που ανεβάζω/ανεβάζουμε παραθέτω το ακόλουθο περιστατικό χωρίς σχόλια:2 το μεσημέρι σήμερα στον Άλιμο η κάμερα του STAR απροκάλυπτα έπαιρνε πλάνα από κώλους ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ από τις λουόμενες και φυσικά καμία δεν διαμαρτυρήθηκε που ο καμεραμάν τράβαγε γκρο πλαν τους κώλους τους...Να μη σας πω ότι τουρλωνόντουσαν κιόλας...

Χεχεχε, το STAR κάθε καλοκαίρι τέτοιες ειδήσεις βγάζει ρε συ :) Ούτε η πρώτη φορά θα είναι ούτε η τελευταία!

Όσον αφορά τώρα το θέμα του thread, αν ήμουν στην θέση του Alexxx πολύ απλά θα ενημερωνόμουν υπεύθυνα από έναν δικηγόρο. Κι αν όντως είναι μεμπτό τότε πολύ απλά θα αφαιρούσα όλα τα σχετικά threads. It's that simple!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.019
Πόντοι
1.486
Τις ξαναέφαγε η μαρμάγκα τις "φωτό από τα ξέκωλα ντυσίματα"???

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.019
Πόντοι
1.486
Καμιά απάντηση φανταστικοί διαχειριστές?

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
να φτιαξω ενα upskips...και να βαζουμε εκει φοτο????

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Μάγκες που πήγε το thread?!Άντε και έχουμε φρέσκο πράμα...κωλαράκια ΑΑΑ ποιότητας.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.019
Πόντοι
1.486
Έλα ντε.Και δεν μας απαντάνε κιόλας οι φανταστικοί Mods!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λευτεριά στις φώτο από το δρόμο ρεεεεεεεεεεεε :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

Δώστε νόημα στην ζωή του αδερφου KALI ρεεεεεεεεε :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
dark φιλαρακι και εση βλεπω ε!!!!!Βαζελοπιηθηκες...!!!!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Αντε να ποσταρω και εγω για ενισχυση στο αιτημα για  να ειμαστε τρεις επικυρηγμενοι στην σειρα!!!

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Αντε να ποσταρω και εγω για ενισχυση στο αιτημα για  να ειμαστε τρεις επικυρηγμενοι στην σειρα!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:μουχαχαχαχαχαχαχαχαχαμουμουμουχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: θελω να γηνω πορτοκαλι οεο........

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.019
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα σε όλους,εξακολουθώ να περιμένω μία απάντηση.Το κινητό μου θα τιγκάρει!!!!!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Μα να μη μας αφήνουνε να ξεδιπλώσουμε το φωτογραφικό μας ταλέντο??

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.019
Πόντοι
1.486
Όσο δεν μου απαντάνε τόσο θα σπάω α@@@δια!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :rockon: :rockon: :rockon: :uzi: :uzi: :uzi: :argue: :argue: :argue: :hammer: :hammer: :hammer: >:cheesy: >:cheesy:

Επισκέπτης
οι άνθρωποι του site θα καθήσουν στο σκαμνί και οι λοιποί "εξυπνάκηδες" θα προσπεράσουν απλά τα γεγονότα και θα ψάξουν για τον επόμενο τόπο που θα φιλοξενεί τις "εξυπνάδες" τους. Πρώτη φορά άλλωστε θα' ναι;

Εσύ που φαίνεται ότι τα ξέρεις όλα, για πες μας πότε έγινε δίκη υπευθύνων φόρουμ για φωτογραφίες οπισθίων που δημοσιεύτηκαν στο ίντερνετ;

Είναι λίγο διαφορετικό το να βρίζεις κάποιον ονομαστικά και διαφορετικό να φανεί ένας κώλος χωρίς πρόσωπο ...

Αν ξέρεις περίπτωση δίκης που να έγινε για δημοσίευση ακέφαλης φωτογραφίας πάντως περιμένω με αγωνία.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom