Λοιπόν σκέφτηκα κάτι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ: θα δημοσιεύσω φωτογραφία με τμήμα του σώματός μου (πχ δάκτυλο αριστερού ποδιού) στο εδώ site και κατόπιν θα κάνω μύνηση για δημοσίευση γυμνής φωτογραφίας μου στο ίντερνετ χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Η δημοσίευση θα γίνει από νετ καφέ για να μην ταυτοποιηθεί ποτέ η ΙΡ μου. Πως το βλέπετε αυτό;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάνε οι φωτός από το δρόμο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 129
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
γενικα δεν μπορουν να σε πανε δικαστιριο με βαση το ip. μπορουν να σε εντοπισουν αλλα στο δικαστιριο δεν μπορουν να το παρουσιασουν γιατι ειναι προσωπικο δεδομενο.
περα απο αυτο, προς το site μπορει να υπαρξει προβλημα καθως κανει το hosting.
ολες οι φωτο που ειναι εδω πρεπει να ειναι μη αναγνωρισιμες. κοινος να μην εχουν προσωπο, tattoos, birth-marks κτλ κτλ...
περα απο αυτο, προς το site μπορει να υπαρξει προβλημα καθως κανει το hosting.
ολες οι φωτο που ειναι εδω πρεπει να ειναι μη αναγνωρισιμες. κοινος να μην εχουν προσωπο, tattoos, birth-marks κτλ κτλ...
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Καμιά μέρα θα γίνει η μαλακία, οι άνθρωποι του site θα καθήσουν στο σκαμνί και οι λοιποί "εξυπνάκηδες" θα προσπεράσουν απλά τα γεγονότα και θα ψάξουν για τον επόμενο τόπο που θα φιλοξενεί τις "εξυπνάδες" τους. Πρώτη φορά άλλωστε θα' ναι;
Επισκέπτης
Γι'αυτούς που κόπτονται για την περιβόητη συναίνεση των γυναικών στις φωτο που ανεβάζω/ανεβάζουμε παραθέτω το ακόλουθο περιστατικό χωρίς σχόλια:2 το μεσημέρι σήμερα στον Άλιμο η κάμερα του STAR απροκάλυπτα έπαιρνε πλάνα από κώλους ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ από τις λουόμενες και φυσικά καμία δεν διαμαρτυρήθηκε που ο καμεραμάν τράβαγε γκρο πλαν τους κώλους τους...Να μη σας πω ότι τουρλωνόντουσαν κιόλας...
Χεχεχε, το STAR κάθε καλοκαίρι τέτοιες ειδήσεις βγάζει ρε συ Ούτε η πρώτη φορά θα είναι ούτε η τελευταία!
Όσον αφορά τώρα το θέμα του thread, αν ήμουν στην θέση του Alexxx πολύ απλά θα ενημερωνόμουν υπεύθυνα από έναν δικηγόρο. Κι αν όντως είναι μεμπτό τότε πολύ απλά θα αφαιρούσα όλα τα σχετικά threads. It's that simple!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.019
- Πόντοι
- 1.486
Τις ξαναέφαγε η μαρμάγκα τις "φωτό από τα ξέκωλα ντυσίματα"???
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.019
- Πόντοι
- 1.486
Καμιά απάντηση φανταστικοί διαχειριστές?
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.019
- Πόντοι
- 1.486
Έλα ντε.Και δεν μας απαντάνε κιόλας οι φανταστικοί Mods!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Λευτεριά στις φώτο από το δρόμο ρεεεεεεεεεεεε
Δώστε νόημα στην ζωή του αδερφου KALI ρεεεεεεεεε
Δώστε νόημα στην ζωή του αδερφου KALI ρεεεεεεεεε
NiLe
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
μουχαχαχαχαχαχαχαχαχαμουμουμουχαχαχαχαχαχαχα θελω να γηνω πορτοκαλι οεο........Αντε να ποσταρω και εγω για ενισχυση στο αιτημα για να ειμαστε τρεις επικυρηγμενοι στην σειρα!!!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.019
- Πόντοι
- 1.486
Καλησπέρα σε όλους,εξακολουθώ να περιμένω μία απάντηση.Το κινητό μου θα τιγκάρει!!!!!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Μα να μη μας αφήνουνε να ξεδιπλώσουμε το φωτογραφικό μας ταλέντο??
Εσύ έχεις και λογοτεχνικό ταλέντο!
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Δεν έχει όμως γκόμενες μέσα ;)Εσύ έχεις και λογοτεχνικό ταλέντο!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.019
- Πόντοι
- 1.486
Όσο δεν μου απαντάνε τόσο θα σπάω α@@@δια!!!! > >
Επισκέπτης
οι άνθρωποι του site θα καθήσουν στο σκαμνί και οι λοιποί "εξυπνάκηδες" θα προσπεράσουν απλά τα γεγονότα και θα ψάξουν για τον επόμενο τόπο που θα φιλοξενεί τις "εξυπνάδες" τους. Πρώτη φορά άλλωστε θα' ναι;
Εσύ που φαίνεται ότι τα ξέρεις όλα, για πες μας πότε έγινε δίκη υπευθύνων φόρουμ για φωτογραφίες οπισθίων που δημοσιεύτηκαν στο ίντερνετ;
Είναι λίγο διαφορετικό το να βρίζεις κάποιον ονομαστικά και διαφορετικό να φανεί ένας κώλος χωρίς πρόσωπο ...
Αν ξέρεις περίπτωση δίκης που να έγινε για δημοσίευση ακέφαλης φωτογραφίας πάντως περιμένω με αγωνία.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Τί κάρτα μνήμης έχεις ρε γάτε?150...GB?Καλησπέρα σε όλους,εξακολουθώ να περιμένω μία απάντηση.Το κινητό μου θα τιγκάρει!!!!!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.