LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Τικαρτα μνημης ρε παιδια εδω θα φουλαρουν οι σκληροι δισκοι σε λιγο!!!Τί κάρτα μνήμης έχεις ρε γάτε?150...GB?
Τικαρτα μνημης ρε παιδια εδω θα φουλαρουν οι σκληροι δισκοι σε λιγο!!!Τί κάρτα μνήμης έχεις ρε γάτε?150...GB?
Πες τα ρε φίλε...Μάζεψα κι άλλα το Σ/Κ και περιμένω το ΟΚ.Θ'αρχίσω να ποστάρω όπου βρω μου φαίνεται...Τικαρτα μνημης ρε παιδια εδω θα φουλαρουν οι σκληροι δισκοι σε λιγο!!!
Γιατί θα το κλείσουν κι αυτό μέχρι να βγει η απόφαση...ρε kalis γατι δεν ανοιγεις ενα καινουριο;
τι εννοειτε? βγαζατε γκομενακια και τα ποσταρατε? πατε καλα? με μπουργκα θα κυκλοφορουμε στο τελος
εν αγνοια σου.
δεν φταιμε εμεις.εκεινες κθκλοφορουν και τα εχουν πεταξει ολα εξω.δεν δειχναμε ομως προσωπο.δκιο εχει ο λιωμας την αλλη φορα πηγαινα πρωι στην δουλεια και κατεβεναι ενα μωρο απο μια μηχανη την εφερε ο δικος της απο ξενυχτι κα καθως κατεβαινει σηκωνετε το μινι μεχρι τον αφαλο και δεν φορουσε τιποτα απο κατω.με κοιταξε που την ειδα αλλα τι να εκανα ηταν ο αλλος μπροστατι εννοειτε? βγαζατε γκομενακια και τα ποσταρατε? πατε καλα? με μπουργκα θα κυκλοφορουμε στο τελος
κοιτα εγω δε θα ηθελα να ανακαλυψω ξαφνικα μια μερα καμια φωτο μου -εστω κι αν δε φαινεται η μουρη- με ηλιθια σχολια απο κατω. αν ηθελα θα την ανεβαζα απο μονη μου.
Σωστος!Εδω γνωστες μου λενε οτι αν βαλουν καινουριο ρουχο και δεν τυχει να τις πειραξει καποιος στον δρομο το θεωρουν αποτυχημενη αγορα!!!Τάχα δε θέλετε, απλώς κυκλοφορείτε έξω ξεβράκωτες γιατί ζεσταινόσαστε και πρέπει να το αερίζετε σύμφωνα με τη συνταγή του γιατρού.