Νέα

Πάνε οι φωτός από το δρόμο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να ανέβουν οι φωτογραφίες και πάλι αλλά χωρίς να φαίνονται αναγνωρίσ

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

• Δεν με απασχολεί

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Τικαρτα μνημης ρε παιδια εδω θα φουλαρουν οι σκληροι δισκοι σε λιγο!!!
Πες τα ρε φίλε...Μάζεψα κι άλλα το Σ/Κ και περιμένω το ΟΚ.Θ'αρχίσω να ποστάρω όπου βρω μου φαίνεται...

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
ρε kalis γατι δεν ανοιγεις ενα καινουριο;

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
εχω ποσταρει και εγω μερικες φωτο και ειχα αρχισει να ψαχνομαι και να τραβαω με το κινητο.μακαρι να ξαναανοιξει παντως.

mpazo69

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τι εννοειτε? βγαζατε γκομενακια και τα ποσταρατε? πατε καλα? με μπουργκα θα κυκλοφορουμε στο τελος

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εκτος απ τις φατσες ολα τα υπολοιπα ναι.. ειναι η αληθεια... ποσταρονταν :P
κελεμπιες, μπουργκες... απ ολα χαχαχα

Επισκέπτης
τι εννοειτε? βγαζατε γκομενακια και τα ποσταρατε? πατε καλα? με μπουργκα θα κυκλοφορουμε στο τελος

Eγώ βάζω στοίχημα πως θα κυκλοφορούνε πιο τσίτσιδες ακόμα!!! Αν ξέραν ότι ποστάρονταν στο internet αλλά ΔΕΝ φαινόταν καθόλου πρόσωπο??? Σιγά να μην θέλανε! Αφού οι γυναίκες είναι επιδειξιομανείς από φύση τους, γι' αυτό άλλωστε ντύνονται κι έτσι! Γιατί ντύνονται? Για να κοιτιούνται στον καθρέφτη και να θαυμάζουν μόνες τους? :cheesy:

mpazo69

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ναι βρε παιδι μου αλλα αλλο το να ξερεις ποιοι σε βλεπουν κι αλλο να ποσταρονται φωτος σου εν αγνοια σου.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Αντε ανοίξτε το γ@@@@@@@νο,δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
δεν φταιμε εμεις.εκεινες κθκλοφορουν και τα εχουν πεταξει ολα εξω.δεν δειχναμε ομως προσωπο.δκιο εχει ο λιωμας την αλλη φορα πηγαινα πρωι στην δουλεια και κατεβεναι ενα μωρο απο μια μηχανη την εφερε ο δικος της απο ξενυχτι κα καθως κατεβαινει σηκωνετε το μινι μεχρι τον αφαλο και δεν φορουσε τιποτα απο κατω.με κοιταξε που την ειδα αλλα τι να εκανα ηταν ο αλλος μπροστα

mpazo69

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα εγω δε θα ηθελα να ανακαλυψω ξαφνικα μια μερα καμια φωτο μου -εστω κι αν δε φαινεται η μουρη- με ηλιθια σχολια απο κατω. αν ηθελα θα την ανεβαζα απο μονη μου.

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
δεν νομιζω οτι σχολιαζουμε αρνητικα απλα μας αρεσει αυτο που βλεπουμε και τι εγινε αν φορουσες κατι και σε σχολιαζανε στο δρομο θα σου αρεσε περισσοτερο;το ιδιο πραγμα ειναι

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
σωστοσ ο λοστρομοσ    +1000

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Έχουμε κανένα νέο αγαπητοί Mods?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
κοιτα εγω δε θα ηθελα να ανακαλυψω ξαφνικα μια μερα καμια φωτο μου -εστω κι αν δε φαινεται η μουρη- με ηλιθια σχολια απο κατω. αν ηθελα θα την ανεβαζα απο μονη μου.

Τάχα δε θέλετε, απλώς κυκλοφορείτε έξω ξεβράκωτες γιατί ζεσταινόσαστε και πρέπει να το αερίζετε σύμφωνα με τη συνταγή του γιατρού.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Τάχα δε θέλετε, απλώς κυκλοφορείτε έξω ξεβράκωτες γιατί ζεσταινόσαστε και πρέπει να το αερίζετε σύμφωνα με τη συνταγή του γιατρού.
Σωστος!Εδω γνωστες μου λενε οτι αν βαλουν καινουριο ρουχο και δεν τυχει να τις πειραξει καποιος στον δρομο το θεωρουν αποτυχημενη αγορα!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Πλάκα πλάκα όμως ρωτάμε με πρώτο εμένα τουλάχιστον τέσσερις μέρες τι απόφαση βγήκε ή θα παρθεί και κανείς δεν απαντάει.Είμαι όσο πιο ευγενικός μπορώ αλλά η υπομονή έχει και κάποια όρια.Δεν με απασχολεί τόσο το τι θα γίνει όσο το ότι αισθάνομαι ότι είμαι συνδεδεμένος με ..Κάιρο.ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ,γιατί αποσύρθηκαν τα threads και τι μέλλει γενέσθαι.Ευχαριστώ..

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Οχι τιποτα αλλο αλλα γινεται και χαμος στους δρομους απο υλικο!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom