γιατι δεν το ξαναανοιγουν και αν καποιος βαλει φωτο με προσωπο να τον κωψουν.και με μια μεγαλη επικεφαλιδα οταν ανοιγει η σελιδα με το προσοχη οχι φωτο με προσωπο.ετσι οποιος κανει την μ....α να ξερει οτι δεν θα ξαναμπει στο site αρκετα δικαιο πιστευω και για εμας και για τους mods που να λεμε και του στραβου το δικιο εχουν και ενα δικιο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάνε οι φωτός από το δρόμο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 129
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.019
- Πόντοι
- 1.486
Εξακολούθώ να περιμένω μία απάντηση...
Επισκέπτης
Εξακολούθώ να περιμένω μία απάντηση...
Έστειλες pm στον Alexxx?
Η ΖΩΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ...
απαντηστε ρε στο παλικαρι...!!!!!!!εχει κανει ολοκληρη διατριβη και προπονηση στο να τραβαει τις καλυτερες φωτο σε ....αθλιες... συνθηκες...ουκ με κινητο ειναι το παλικαρι....
απαντηστε ρε στο παλικαρι...!!!!!!!εχει κανει ολοκληρη διατριβη και προπονηση στο να τραβαει τις καλυτερες φωτο σε ....αθλιες... συνθηκες...ουκ με κινητο ειναι το παλικαρι....
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.019
- Πόντοι
- 1.486
Γιατί να του στείλω pm,τόσοι Μοds μας βλέπουν τόσες μέρες και όλοι αποφεύγουν να διαχειριστούν την καυτή πατάτα.Μήπως δεν υπάρχει τεκμηριωμένη απάντηση?Μήπως καταρρίπτεται το επιχείρημα της αναγνωρισιμότητας όταν στο "WhatboysWant.com" βλέπουμε και ελληνίδες σε κεντικούς δρόμους?Μήπως παίζεται κάτι άλλο?Πολλά μήπως φίλε LiOmas...Έστειλες pm στον Alexxx?
Επισκέπτης
Γιατί να του στείλω pm,τόσοι Μοds μας βλέπουν τόσες μέρες και όλοι αποφεύγουν να διαχειριστούν την καυτή πατάτα.Μήπως δεν υπάρχει τεκμηριωμένη απάντηση?Μήπως καταρρίπτεται το επιχείρημα της αναγνωρισιμότητας όταν στο "WhatboysWant.com" βλέπουμε και ελληνίδες σε κεντικούς δρόμους?Μήπως παίζεται κάτι άλλο?Πολλά μήπως φίλε LiOmas...
Ναι, εντάξει. Στείλε όμως και ένα pm στον Alexxx για να είσαι 100% σίγουρος ότι θα το δει ο ίδιος. 3 λεπτά θα σου πάρει.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.019
- Πόντοι
- 1.486
Δεν στέλνω γιατί το site δεν έχει μόνο τον Alexxx,αλλά και κάποια εντεταλμένα άτομα γι'αυτά τα ερωτήματα.Στο κάτω κάτω ας του το μεταβιβάσουν oι Mods.Ή μήπως δεν θέλουν να τον ενημερώσουν?Εγώ θα ποστάρω έτσι ΣΥΝΕΧΩΣ...
Επισκέπτης
Δεν στέλνω γιατί το site δεν έχει μόνο τον Alexxx,αλλά και κάποια εντεταλμένα άτομα γι'αυτά τα ερωτήματα.Στο κάτω κάτω ας του το μεταβιβάσουν oι Mods.Ή μήπως δεν θέλουν να τον ενημερώσουν?Εγώ θα ποστάρω έτσι ΣΥΝΕΧΩΣ...
Ναι αλλά από ότι έχω καταλάβει ΜΟΝΟ ο Alexxx παίρνει αποφάσεις.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.019
- Πόντοι
- 1.486
Δεν ενοχλώ τον Alexxx προσωπικά...Άν θέλετε στείλτε εσείς pm..;Άν κατάλαβες αδελφέ λίγο με νοιάζει αν θα ξαναμπεί το thread.Με φουντώνει όμως το γράψιμο...
Δεν βρίσκω λόγο να συνεχιστεί αυτό το thread...πόσο μάλλον όταν θίγονται θέματα που δεν αφορούν κανέναν παρά τους admin/mods.
Ενημέρωσα ότι τα thread με τις φωτογραφίες από τους δρόμους, θέτουν σε κίνδυνο το site. Τόσο δύσκολο είναι να γίνει κατανοητό αυτό;
Νομίζω το θέμα αυτό λήγει εδώ...
Ενημέρωσα ότι τα thread με τις φωτογραφίες από τους δρόμους, θέτουν σε κίνδυνο το site. Τόσο δύσκολο είναι να γίνει κατανοητό αυτό;
Νομίζω το θέμα αυτό λήγει εδώ...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.