Νέα

Πάνε οι φωτός από το δρόμο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να ανέβουν οι φωτογραφίες και πάλι αλλά χωρίς να φαίνονται αναγνωρίσ

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

• Δεν με απασχολεί

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Προκαλώ τους δικηγόρους του site, στους οποίους δεν ανήκω, να μας πουν τι πιθανότητες υπάρχουν να υπάρξει δικαστική διαμάχη στην Ελλάδα επειδή κάποιος είδε τη γυναίκα/μάνα/αδελφή του φωτογραφία σε ένα site, σε φωτογραφία που βγήκε ενώ περπατούσε ντυμένη στο δρόμο.

Το ζήτημα είναι για γέλια. Αποκλείεται να γίνει δίκη για τέτοιο θέμα στην Ελλάδα και ακόμη πιο απίθανο να καταδικαστεί κάποιος.

Ουτε εγω ειμαι δικηγορος αλλα απο φιλους μου δικηγορους που εχουμε κατα καιρους συζητησει διαφορα τετοια θεματα.Ολα σε μια τετοια δικη ειναι παιχνιδι εντυπωσεων και θα σου πω κατι απλο.Ειναι ενα σαιτ που εχει να κανει με τον αγοραιο ερωτα.Ηδη απο αυτο και μονο ενας δικαστης θα ειναι κατα του σαιτ.Και κατι αλλο.Αν καποιος ψαξει το σαιτ ολο και κατι θα βρει για να το κλεισει.Το θεμα ειναι να μην δινονται αφορμες για ασχετους λογους.
Αυτες οι αποψεις που εκφραζω ειναι προσωπικες και δεν γνωριζω τις αποψεις των μοντ η του-των ιδιοκτητων του σαιτ.Παντως ειμαι σιγουρος οτι θα εχουν ρωτησει καποιο δικηγορο πριν κανουν κατι τετοιο.

Επισκέπτης
Ηδη απο αυτο και μονο ενας δικαστης θα ειναι κατα του σαιτ.Και κατι αλλο.Αν καποιος ψαξει το σαιτ ολο και κατι θα βρει για να το κλεισει.Το θεμα ειναι να μην δινονται αφορμες για ασχετους λογους.

Οι δικαστές εφαρμόζουν νόμους και δεν κάνουν ό,τι τους καυλώσει. Νομοθεσία περί ίντερνετ δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Ετσι για πράγματα που προκαλούν διώξεις αν γραφούν σε έντυπα δεν διώκεσαι αν τα γράψεις στο ίντερνετ. Γιατί δεν υπάρχει σχετική νομοθεσία που τα βαφτίζει παράνομα.Εννοείται ότι δεν έχει γίνει και καμία σχετική δίκη , αφού δεν υπάρχει η ανάλογη νομοθεσία.

Για περισσότερα θα ρωτήσω ειδικό σύντομα.

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό και από τα μέλη, είναι ότι δεν αρκεί το να "μήν φαίνονται πρόσωπα" σε τέτοιες περιπτώσεις.

Μπορεί κάλιστα να δει το thread κάποιος που...έχει πολύ ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή του...και να ασχοληθεί με το να ρίξει το site αυτό. Τότε θα χτυπάτε "bourdela.co m" στον browser και θα έρχεται μήνυμα "Ο Γλομπέος μπήκε φυλακή".

Δεν το θέλει κανείς αυτό ε;
Better safe than sorry
και δεν μου λες ρε alexxx για πιον λογο εχεις αφησει να ανεβενουν φοτο σε αυτο το σαιτ?αν φοβασε μην το κλεισουν σταματα το upload pictures τωρα...αυτην τη στηγμη...με τοσα θεματα δεν μπωρει καποιος να δει κατι και να στο κλησει ε???Παιδια λιπων και εση ειδικα καλις σε παρακαλω να κλειδωσης αυτο το θρεντ...παιδια μην ασχολιστε αλλο με αυτο το θεμα..και στο κατω κατω δεν προκητε να ανεβη οποτε....ΤΕΛΟΣ

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι....σε άλλα ελληνικά forums για download υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο με ελληνίδες που φαίνονται όχι μόνο οι φάτσες τους αλλά και τα αποκρυφά τους(χωρίς την συγκατάθεση τους)....και παρ'όλα αυτά λειτουργούν κανονικότατα....πως γίνεται αυτό?

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Υ.Γ. Εννοείται ότι μιλάμε πάντα για φωτογραφίες τραβηγμένες σε δημόσιους χώρους.Το να βγάλεις την άλλη σε ξενοδοχείο που πηδιέται είναι τελείως διαφορετικό ζήτημα.

Γιατί τότε θα πάρει το κρεβάτι του ξενοδοχείου, θα τραβήξει γυμνές φωτογραφίες με την αντίστοιχη πόζα και θα κάνει βιντεοσκόπηση της πράξης που ήδη έχει ποσταριστεί σε ένα site? Δεν γίνονται αυτά με τίποτα. Μόνο πρόσωπο αποδεικνύει τα πάντα.
Από την άλλη είμαι υπέρ της απόφασης των υπευθύνων εδώ να κόψουν το θέμα αυτό. Το είχα πει και εγώ αυτό πολύ πριν ότι δεν είναι ηθικό και ούτως ή άλλως μας κάνει να φαινόμαστε και πάλι (οι άντρες) μουνόδουλοι. Οπότε power παιδιά.
Στο κάτω κάτω υπάρχουν ελεύθερα sites για ανέβασμα τέτοιων φωτογραφιών και μπορείτε να το κάνετε σε ιδιωτικό επίπεδο (ΡΜ) ώστε να μην έχετε/έχουν προβλήματα.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι....σε άλλα ελληνικά forums για download υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο με ελληνίδες που φαίνονται όχι μόνο οι φάτσες τους αλλά και τα αποκρυφά τους(χωρίς την συγκατάθεση τους)....και παρ'όλα αυτά λειτουργούν κανονικότατα....πως γίνεται αυτό?

Τα άλλα site είναι ανήθικου περιεχομένου  :grin:

εδώ είμαστε της εκκλησίας  :2funny:

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Η αποψη μου ειναι αν υπαρχουν δικηγοροι εδω μεσα (που πιστευω οτι θα υπαρχουν εκτος και αν οι δικηγοροι δεν γαμανε πουτανες)να λυσουν η να δεσουν τα χερια των mods με μια υπευθυνη απαντηση.Μονο ετσι θα ειμαστε σιγουροι.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Παιδιά, εγώ δικηγόρος ΔΕΝ είμαι, αλλά γνωρίζω πώς μπορεί να σε μπλέξει άσχημα ο/η οποιο(α)σδήποτε τον/την τραβάς βίντεο, ή φωτογραφία. Διότι καθένας/μια, έχει την αποκλειστικότητα στο δικαίωμα διάθεσης της εικόνας του/της. Να ξεφύγουμε λίγο από τα του site. Αν περπατάς στην Ερμού και σε πάρει ο κάμεραμαν του Star που τραβάει θέμα "Ρεπορτάζ Αγοράς" και σε παίξουν το βράδυ πλάνο στο δελτίο, με ένα ικανό δικηγόρο, μπορείς να τους πάς γαμιώντας. Το ίδιο, ισχύει και για πλάνα που σε τραβούν ως απλό διερχόμενο, οι κάμερες των τραπεζών, ή διάφορων οργανισμών. Έχουν δικαίωμα να παρακολουθούν τι γίνεται ΜΕΣΑ στους χώρους που τους ανήκουν και όχι να παρακολουθούν και να καταγράφουν την κίνηση στους δρόμους και στα πεζοδρόμια. Αυτά όλα, σε ότι αφορά ιδιώτες. Σε ότι αφορά καταγραφή από κάμερες του κράτους, ανοίγει μία διαοφρετική συζήτηση που καλύπτει πολλά σκέλη και ας μην την ανοίξουμε εδώ, γιατί θα ξεστρατίσει εντελώς το θέμα.

Σε ότι αφορά τις φωτογραφίες που μπαίνουν εδώ, θα παρατηρήσω τα ακόλουθα:
- Θα επιμείνω ότι δεν αφορούν ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες σε ... "πουτανάκια" που φορούν μίνι μέχρι τον αφαλό. Έχετε διαπιστώσει και εσείς, ότι καταχωρούνται και φωτογραφίες γυναικών που φορούν φούστες λίγο πιο πάνω από το γόνατο και οι ερασιτέχνες φωτογράφοι χώνουν την κάμερά τους στην κυριολεξία κάτω από τη φούστα τους, ή φωτογραφίες γυ΄ναικών που φορούν παντελόνια. Δεν ξέρω πόσο κόσμιο και θεμιτό είναι αυτό. Δηλαδή, εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο στη γκόμενα, σύζυγο, αδελφή σας θα σας άρεσε;
- Σε ότι αφορά τους έξυπνους που το θεωρούν σωστό αυτό, ή, που θεωρούν απολαυστικά τα σχόλια που ακολουθούν τις φωτογραφίες, εγώ θα προτείνω το πλέον απλό. Ας πάρουν τις κάμερες και τα κινητά τους, και ας κάνουν την παλικαριά να τραβήξουν και να δημοσιεύσουν ΄τα μπούτια και τους κώλους των δικών τους γκομενών, συζύγων, αδελφών. Έτσι, θα δείξουν πόσο άνετοι και μοντέρνοι είναι σε ότι αφορά αρχικά τις δικές τους γυναίκες και όχι τις άγνωστες.
- Επιστρέφοντας στα επωνομαζόμενα ..."πουτανάκια" έχω να παρατηρήσω το εξής. Και να κυκλοφορεί κάποια με το μουνί έξω φόρα-παρτίδα, εσένα ποιος σου δίνει το δικαίωμα να τη φωτογραφίζεις και να την επιδεικνύεις στο Internet;
- Τέλος, αναφορικά με το ποια φωτογραφία είναι αναγνωρίσιμη και ποια όχι, έχω να επισημάνω ότι δεν είναι απαραίτητο πώς θα δημιουργηθεί πρόβλημα ΜΟΝΟ εάν φαίνεται πρόσωπο. Ας δούμε ένα απλό παράδειγμα. Αν κάποιος δεί φωτογραφία από τη γειτονιά του (με κάποια χαρακτηριστικότατο σημάδι που τον κάνει να είναι σίγουρος πώς πρόκειται για τη γειτονιά του), το χαρακτηριστικότατο σε χρώματα και σχέδιο φόρεμα που φορούσε χθές, προχθές, αντιπροχθές η γυναίκα του και τελικά, αναγνωρίσει ΚΑΙ τα μπούτια, ή τον κώλο της γυναίκας του, που αυτός σίγουρα γνωρίζει και μπορεί να αναγνωρίσει καλύτερα από τον καθένα και τα πάρει στο κρανίο και κάνει το bourdela.com πραγματικό Μπουρδέλο, θα φταίει μετά ο Χριστιανός; Δε νομίζω...

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Κακώς, μπαίνει πάντως, το ζήτημα αυτό σε ψηφοφορία. Είναι ζήτημα αρχής και αφορά 99,99% εκείνους στους οποίους ανήκει το site.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.019
Πόντοι
1.486
Φίλε μου η ψηφοφορία έως ένα βαθμό αντικατοπτρίζει και τις επιθυμίες μας...

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Επεμβαινω παλι για να πω και εγω την αποψη μου επι του θεματος:
1.Ερασιτεχνικες φωτο:
Ερωτηση κανω γιατι δεν το γνωριζω το αντικειμενο (μην παρεξηγηθω κι ολας)
Σε καποια thread του site (νομιζω η φωτο της ημερας και nube beach girls)ποσταρονται φωτογραφιες απο αλλα site οπως  το voyeuerweb και το whatboyswant. Αυτο δεν ειναι παρανομο?
Αρχικα τα site αυτα αναφερουν οτι απαγορευεται η αναδημοσιευση  και επιπλεον δεν ξερουμε εαν τα site αυτα εχουν την συγκαταθεση των φωτογραφηθεντον για να βαλουν τις φωτο στο internet.
Οποτε δεν βλεπω το λογο γιατι να μην μπαινουν οι δικες μας φωτο και να μπαινουν οι φωτο καποιον αλλον site στις οποιες σημειωτεον εμφανιζονται ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ!!!
Οποτε η πρεπει να παμε στην λογικη του να μην μπαινουν καθολου φωτο η εφοσον μπαινουν να συνεχισουν να μπαινουν και οι ελληνικες ερασιτεχνικες φωτο σε λογικα πλαισια βεβαια.
Ξαναλεω οτι δεν γνωριζω το αντικειμενο ουτε τους νομους και τις σχετικες δικαστικες αποφασεις......απλα κανω μια σκεψη.

Να γίνω ο μαλάκας της υπόθεσης? Δηλαδή εάν δημοσιεύουμε τις ερασιτεχνικές φωτό πρώτα στο whatboyswant ή στο voyeuer, και μετά αναρτώνται εδώ με την σφραγίδα των προαναφερόμενων Sites, θα είναι OK?

:2funny:  :2funny:  :2funny:

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Οι δικαστές εφαρμόζουν νόμους και δεν κάνουν ό,τι τους καυλώσει. Νομοθεσία περί ίντερνετ δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Ετσι για πράγματα που προκαλούν διώξεις αν γραφούν σε έντυπα δεν διώκεσαι αν τα γράψεις στο ίντερνετ. Γιατί δεν υπάρχει σχετική νομοθεσία που τα βαφτίζει παράνομα.Εννοείται ότι δεν έχει γίνει και καμία σχετική δίκη , αφού δεν υπάρχει η ανάλογη νομοθεσία.

Για περισσότερα θα ρωτήσω ειδικό σύντομα.

Αυτή την περίοδο δεν παίζει μία περίεργη μάχη λόγω προσβολών στο Internet, όπου εμπλέκεται και ο Λιακόπουλος?

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
- Τέλος, αναφορικά με το ποια φωτογραφία είναι αναγνωρίσιμη και ποια όχι, έχω να επισημάνω ότι δεν είναι απαραίτητο πώς θα δημιουργηθεί πρόβλημα ΜΟΝΟ εάν φαίνεται πρόσωπο. Ας δούμε ένα απλό παράδειγμα. Αν κάποιος δεί φωτογραφία από τη γειτονιά του (με κάποια χαρακτηριστικότατο σημάδι που τον κάνει να είναι σίγουρος πώς πρόκειται για τη γειτονιά του), το χαρακτηριστικότατο σε χρώματα και σχέδιο φόρεμα που φορούσε χθές, προχθές, αντιπροχθές η γυναίκα του και τελικά, αναγνωρίσει ΚΑΙ τα μπούτια, ή τον κώλο της γυναίκας του, που αυτός σίγουρα γνωρίζει και μπορεί να αναγνωρίσει καλύτερα από τον καθένα και τα πάρει στο κρανίο και κάνει το bourdela.com πραγματικό Μπουρδέλο, θα φταίει μετά ο Χριστιανός; Δε νομίζω...
Oh yes... φωτογραφία που έχει σταλεί πρόσφατα σε thread και δείχνει ξανθούλα σε εμπορικό κέντρο του Ψυχικού, έχει ήδη αναγνωριστεί! Πρώην γκόμενά μου μάλιστα, μένει εκεί κοντά. Πέθανα στο γέλιο όταν την είδα, γιατί τυχαία την συνάντησα στο ίδιο μέρος την ίδια μέρα και φόραγε τα ίδια ρούχα όπως στην φωτό προφανώς. Φοβερό! Και είχα να την δω πάνω από δύο χρόνια, κοίτα σύμπτωση, την ίδια μέρα, την πέτυχα μία στο δρόμο και μία στο Internet! Και μένουμε σχεδόν δίπλα!

Επισκέπτης
Δηλαδή, εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο στη γκόμενα, σύζυγο, αδελφή σας θα σας άρεσε;

Εμένα στα αρχίδια μου βασικά. Αν ξαναμπεί το θέμα βάζω και φωτογραφίες της γυναίκας μου για να το αποδείξω  (χωρίς πρόσωπο κατά τα γνωστά). Αυτό που ίσως ήταν άσχημο ήταν η χρήση χαρακτηρισμών όπως "πουτανάκια" , "ξεκωλιαράκια" κτλ.

Επισκέπτης
τελικά, αναγνωρίσει ΚΑΙ τα μπούτια, ή τον κώλο της γυναίκας του, που αυτός σίγουρα γνωρίζει και μπορεί να αναγνωρίσει καλύτερα από τον καθένα και τα πάρει στο κρανίο και κάνει το bourdela.com πραγματικό Μπουρδέλο, θα φταίει μετά ο Χριστιανός;

Αντί για Χριστιανός, θα πρότεινα να χρησιμοποιήσεις το χαρακτηρισμό μαλάκας. Μου θυμίζει κάτι ορεσίβιους πιθηκάνθρωπους που βγάζουν μαχαίρια και σφάζουν αυτόν που θα κοιτάξει τη γκόμενά τους στο σκυλάδικο του (κωλο-)χωριού τους η οποία αερίζει το μουνί της. Έχουμε δει κατά καιρούς στις ειδήσεις διαφόρους τέτοιους γελοίους που έσφαξαν κάποιον επειδή κοίταξε τη γκόμενά τους!

Δηλαδή τι πιστεύεις ότι θα μπορούσε να κάνει κάποιος στο site αν αναγνώριζε τα μπούτια της γυναίκας του, χωρίς να φαίνονται πρόσωπα σε φωτογραφία που ανέβηκε κάπου; Με ποιό τρόπο θα κάνει "μπουρδέλο" το bourdela.com ;

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.019
Πόντοι
1.486
Σε σαράντα λεπτά περίπου κλείνει η ψηφοφορία,το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει πολλά...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.019
Πόντοι
1.486
Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε.Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για την ψήφο τους,που  βοήθησαν να γίνει μία εποικοδομητική συζήτηση επί του θέματος.Το αποτέλεσμα καταγράφεται,το λόγο έχουν τώρα οι αρμόδιοι...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και να κυκλοφορεί κάποια με το μουνί έξω φόρα-παρτίδα, εσένα ποιος σου δίνει το δικαίωμα να τη φωτογραφίζεις και να την επιδεικνύεις στο Internet;

Εκείνος που της έδωσε το δικαίωμα να κυκλοφορεί γυμνή και να καυλώνει τους άντρες, που είναι υποχρεωμένοι να ανέχονται αυτόν τον καταναγκασμό της πρόκλησης.

Επισκέπτης
Εκείνος που της έδωσε το δικαίωμα να κυκλοφορεί γυμνή και να καυλώνει τους άντρες, που είναι υποχρεωμένοι να ανέχονται αυτόν τον καταναγκασμό της πρόκλησης.
oταν μια κοπελιτσα εχει καποια χ ομορφια ή και να μην ειναι ομορφη....θεωρει σκοπιμο να φορα μια κοντη φουστιτσα ή ενα καυτο/κοντο σορτσακι δεν σημαινει οτι ειναι γυμνη.....κ φυσικα ειναι μαλακια να την φωτογραφιζει ο καθε τυχαιος στο δρομο κ να την προβαλει δημοσια...ας κρατησει τις φωτογραφιες για τον εαυτο του κ ας την βρισκει μονος του...ας τραβαει κ μαλακια στην τελικη με τη φωτογραφια αλλα οχι δημοσια προβολη....

μπορεις να κανεις μηνυση....στις κοπελιτσες επειδη υπαρχουν καποιοι αντρες που νιωθουν υποχρεωμένοι να ανέχονται αυτόν τον καταναγκασμό της πρόκλησης....

η μεγαλη σου αγαπη: mclein ;) ;) ;)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Αφού δεν είναι γυμνή τότε γιατί να ενοχληθεί που την φωτογραφίζουν;  Εάν ερχόταν το Σταρ τσάνελ (π.χ.)  με μία κάμερα και ένα μαρκούτσι για συνέντευξη, θα ντρεπόταν;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom