panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
για πάντα σκληρός μπουρδελιαρης και λάτρης των call girl. Πιρφόρος οχιπαναγο εισαι ο πυρφορος του μελλοντος!
για πάντα σκληρός μπουρδελιαρης και λάτρης των call girl. Πιρφόρος οχιπαναγο εισαι ο πυρφορος του μελλοντος!
Θέλω να πάω στο νέο survivor απλα εχω βάλει λυτους και δεμένους γιατί οκ είμαι και εμφανίσιμος και αθληταρας
γνωρισε του τον σκατογερο που στον ακουμπαειΗ εμφάνιση στην αννιτα σε πήγε πολύ πίσω για σουρβαιβορ.... Να ξες η επιτροπή του Τούρκου είναι πολύ σκληρή και πιο αυστηρη σε σχέση με pol και bb....
Επίσης βρες κάνα ατυπο μάνατζερ να πιάσει καμία άκρη μες στον σκαι...
Γενικα μπορώ να σε μανατζαρω αλλά θες πολύ δουλειά...
γνωρισε του τον σκατογερο που στον ακουμπαει
Έχω και τη πιθανή καριέρα μου στη. Πορνοβιομηχανια οπότε θα δουμε
ναι αλλα του τον εχει ακουμπησει μεχρι κ ο πετρος ο πελεκανος στη μυκονο..Δεν είναι μάνατζερ η γεροντοπουστα τυπε
ναι αλλα του τον εχει ακουμπησει μεχρι κ ο πετρος ο πελεκανος στη μυκονο..
Δεν είναι μάνατζερ η γεροντοπουστα τυπε
λαού λαού και ειδομενΑπλά η πορνοβιομηχανία στην Ελλάδα είναι μικρή, δεν έχει πολύ ψωμί και αναγνωρίσιμοτητα (θα σου πρότεινα να πας εξωτερικό, αλλά εκεί θα σε φάει ο ανταγωνισμός λάχανο... Αράπηδες, μεξικάνικα καρτέλ, νάνοι, βρωμογεροι σε Ταϊλάνδες κτλ.. Μιλάμε για σκληρά πράγματα)...
Νταξει κυνηγά το στο εγχώριο πορνό μπας και γαμησεις κάνα δυο φορές, αλλά μην αφήσεις και την σοουμπιζ...
λες να καλλιγωσε και τον ραοπαο λιγο; :Sο γεροντοπουστας φιλος-μανατζερ του ροπαο θα σε απογειωσει παναγο
δεν πιανετε γιατι ηταν μικρος τοτελες να καλλιγωσε και τον ραοπαο λιγο; :S
οχι ρε συκοφαντη.λες να καλλιγωσε και τον ραοπαο λιγο; :S
οχι ρε συκοφαντη.
αφου τον ξερει και η γυναικα του :S
Περίμενα να απαντήσεις "δε μου τον ακουμπούσε" με στόμφο και με προβλημάτισες τώρα. :S :S
λαού λαού και ειδομεν
Όλο τα ίδια και τα ίδια θα λέμε ρε μεγάλε... :S
έκανα αίτηση και για εκει μόλις τωραγια το big brother να κανεις αίτηση σίγουρα!