Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Μην ξεχνάμε όμως, ότι CNN κάποτε σήμαινε Clinton News Network, οπότε θέλει και εδώ λίγη σκέψη.O ελέυθερος τύπος το έγραφε;
Το CNN στα σημερινά πολλς δίνει Ομπαμα 46 με 42 Μακέιν.
Μην πας στα δύσκολα, ας μείνουμε στα εύκολα. Δλδ, Idaho και Delaware ίσως δεν γνωρίζουν κάποιοι ότι είναι πολιτείες των ΗΠΑ.(ναι γιατί ξέρει κανένας Ευρωπαίος που πέφτει το Άϊνταχο ή ποιά είναι η πρωτεύουσα του Ντελαγουέαρ).
Ας μείνουμε σε πιο γνωστές περιοχές. Πρωτεύουσα Texas? California? Florida? Michigan?
Χωρίς WiKi...έτσι?
O υποψήφιος ποιανού? Οσάμα? όπως Οσάμα μπιν λάντεν? Το κάνω και εγώ αυτό το λάθος, και πλακα πλάκα, αυτό θα μπορούσε να παίξει σε περίεργη προπαγάνδα πάντως....Obama, Osama, Osama Bin Laden...σε κρυφά μηνύματα μέσω τηλεόρασης...ξέρεις αυτές οι conspiracy theories που είναι της μοδός στις εκλογές των ΗΠΑ...Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Οσάμα μάλλον ξέρει και ευρωπαϊκή γεωγραφία καθότι πρόεδρος της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της γερουσίας..
Εγώ θα επιμείνω, ότι όποιος και να κυβερνάει εκεί, λίγο πολύ το ίδιο θα είναι, με τους δημοκρατικούς πιο επικίνδυνους γενικά.
Πάντως οι γκάφες παραμένουν... Ο Obama αποκάλεσε τον αντιπρόεδρο του σήμερα ως τον επόμενο POTUS και ο Biden αποκάλεσε τον Osama (νάτο πάλι)..."Barack America", μήπως τον βλέπει ως captain america? Καλά λέω εγώ ότι οι δημοκρατικοί είναι πιο επικίνδυνοι στην εξωτερική πολιτική τους!