You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
το θηριο ο ταρπλει
ο σακλεφορντ με εναν πορτορικανο που μου διαφευγει το ονομα του
ο σακλεφορντ με εναν πορτορικανο που μου διαφευγει το ονομα του
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
σωσταΟ Πίκι .... κάπως?
Χοσε Πικουλιν Ορτιθ
batida batida de coca
It’s time for the Birdman to fly...
Συνημμένα
batida batida de coca
από το "καταραμένο" draft του 1986...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Αυτός.
Το "Πικουλίν" σημαίνει "ζιζάνιο", αν θυμάμαι καλά (ισπανικά δεν ξέρω).
Ωραίος παίκτης, αλλά αληταράς. Όπως και ένας άλλος ψηλός Πορτορικάνος, καράφλας (ξυρισμένος) με μουστάκι (φυσιογνωμία πειρατή )
Συνημμένα
μάλλον εννοείς τον Ραμόν Ρίβας που έπαιξε πολύ στην ΤΑΟΥ (κέρδισε και τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπελλούχων το 1996) και έκανε ένα πέρασμα από την ΑΕΚ του Ιωαννίδη αλλά έφυγε νωρίς αφού ξεπετάχθηκε ο Τσακαλίδης (ή Λέντκοβ)
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.923
- Πόντοι
- 606
ο μοραλες ηταν ισπανος..Ο "Πορτορικάνος πειρατής" μου φαίνεται λεγόταν Μοράλες, αλλά δεν είμαι σίγουρος.......
ενας αλλος μετριος ψηλος που περασε απ'τα ελληνικα παρκε ηταν ο αιγυπτιος σαμιρ γκουντα σε μικρες ομαδες
στον παοκ επαιξαν και ο μπαζαρεβιτς(που τον εκαναν ελληνα σε μια νυχτα)και ο σκοτ σκαιλς που μετα εγινε κοουτς της ιδιας ομαδας
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
o Ζντοβτς ήταν παικτάρα ενώ ο Ίνγκραμ τα έσπαγε βάζοντας 40 πόντους μεν αλλά σε 200 προσπάθειες δε, ενώ τέρας ήταν ένας Λότερντειλ 2,20τόσο στο περιστέριΓια μένα ο πιο ποιοτικός play maker που έπαιξε στην Ελλάδα ήταν ο Ζντόβτς. Απορώ μάλιστα πως δεν τον διεκδήκησαν οι 2 μεγάλοι την 3ετία 93-96.
μετά τον Τσικίμη...o Ζντοβτς ήταν παικτάρα ενώ ο Ίνγκραμ τα έσπαγε βάζοντας 40 πόντους μεν αλλά σε 200 προσπάθειες δε, ενώ τέρας ήταν ένας Λότερντειλ 2,20τόσο στο περιστέρι
ΓουιλτζερΜαικλ Τζονσον ,Παοκ και Αρη,και ενας Καναδος ,δεν θυμαμαι ονομα,2.15 στον Αρη,επι εποχη Γκαλη,Γιαννακη,Σουμποτιτς
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις