Νέα

Παλιοί ξένοι μπασκετμπολίστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 978
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.061
Πόντοι
42.697
πολύς πόνος....
οκ αφήνω τον γίγαντα γνώστη επί παντως αθλητικού θέματος και τον τεκμηριωμένα αντικειμενικό και καθόλου προκλητικό χρήστη να μιλά με αυτούς που θέλει και να ανταλλάσει απόψεις.
Δεν χαλάμε χατήρι σε κανένα.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ρε παιδια μηπως θυμαται καποιος εναν Αγγλο μπασκετμπολιστα που επαιζε στον ολυμπιακο πριν χρονια?
νομιζω τον ελεγαν Αμιτσι η καπως ετσι

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
οι καλυτεροι γκαρντ σε φυσικα προσοντα και σουτ που περασαν τα τελευταια 20 χρονια απο ελληνικες ομαδες ηταν αναμφιβολα ο τερνερ του πανιωνιου και ο προβληματικος μπαρτ του ηρακλη.Απιστευτες παικτουρες!

ένα ήταν το νο#1 γκάρντ και βρωμόχερο που πέρασε! :sunglasses:
Eddie Johnson! :rockon:
κλάψανε πολλά λαγουδάκια τότε για την πάρτυ του. :rolleyes:
Εντυ σε ευχαριστούμε! ;)

Ο Τέρνερ (2.00 μ) ήταν τριάρι...Λόγω της ταχύτητάς του και του καλού σουτ ποου διέθετε, "φαινόταν" και για δυάρι, που όμωε δεν ήταν...

Τριάρι, ήταν και ο ύψους 2.01 γερο-Έντι (γέρος με τέτοιο σώμα δεν πρέπει να ξαναπέρασε από τον πλανήτη...
Το σουτ του, ήταν για σεμινάριο, όπως και όλη η γνώση των βασικών του μπάσκετ που κατείχε...Είναι κατά τη γνώμη μου, ο ιδανικός παίκτης για να προπονήσει μικρές παιδικές ομάδες και να μάθει σε παιδάκια τα βασικά του αθλήματος...

Όταν ήρθε στον ολυμπιακό, μετρούσε ήδη 1018 ματς στο ΝΒΑ, με μέσο όρο περίπου 18 πόντους, και με ρεκόρ πόντων σε ένα ματς τους 51, κάτι που μόνο πολύ μεγάλοι σκόρερς μπορούν να κάνουν!!!

51 πόντους ρεκόρ είχε και ο Έρικ "sleepy" Φλόιντ, που πέρασε ένα φεγγάρι από τον Πανιώνιο, και μάλιστα τους 29 στην τελευταία περίοδο (7/7 δίποντα, 5/5 τρίποντα!!!) το 1987, που νομίζω ότι παραμένει ακόμα ακατάρριπτο ρεκόρ....

Χεράδες, πάντως, ήταν κι άλλοι στην Ευρώπη, όπως ο Ισραηλινός Ντορόν Τζάμσι, ο Αμερικανός Νταν Στόκαλμπερ στην Ελβετική Πιγί, ο Αντονέλλο Ρίβα, Ο Σαν Επιφάνιο, και φυσικά ο αξεπέραστος "Γιός του Διαβόλου" Ντράζεν Πέτροβιτς!!!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.931
Πόντοι
606
ρε παιδια μηπως θυμαται καποιος εναν Αγγλο μπασκετμπολιστα που επαιζε στον ολυμπιακο πριν χρονια?
νομιζω τον ελεγαν Αμιτσι η καπως ετσι
ναι,επαιξε nba μετα,οχι τιποτα σπουδαιο...

Επισης ειναι γκει δηλωμενος,συμφωνα με δημοσιευμα της εποχης ειχε επισκεφτει βραδιατικα το δωματιο του γερμανου κοχ στο ξενοδοχχειο και τον ειχε παρενοχλησει..ο κοχ ανεφερε το περιστατικο στο μαλκοβιτς κι απο τοτε ο αμιτσι επεσε στη δυσμενεια του προπονητη

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
στον π.α.ο επαιζε οχι στον ολυμπιακο, η βρωμοπουστα!! :2funny: :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
To καλοκαιρι δουλευα σε ενα μπαρ σε ξενοδοχειο καποιου φιλου σε νησι και ειχα γνωρισει εναν μαυρο αγγλο και μιλαγαμε για ποδοσφερο,καποια στιγμη μου λεει η ελλαδα εχει καλο μπασκετ,και τον ρωταο πως το ξερει.
Μου ειπε οτι ο συγκατοικος του στο μαντσετερ επαιζε μπασκετ στον ολυμπιακο και οτι ο ιδιοσ ειχε ερθει πολλεσ φορες ελλαδα για δει παιχνιδια του ολυμπιακου.
Τωρα μου λες οτι ηταν τοιουτος,αρα οταν συγκατοικουσαν προφανος τον πηδουσε.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
¨Εγραψε και ένα βιβλίο αν θυμάμαι καλά για τους gay αθλητές ή κάτι τέτοιο... Στον ΠΑΟ έπαιξε, το 2ο χρόνο του Μάλκοβιτς (1996-97).

Λοιπόν, μπερδεύτηκα με την ορθογραφία αλλά το βρήκα:

(για όποιον θέλει περισσότερα)

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Δεν πρόκειται να πάρω θέση στην αντιπαράθεση.

Απλώς να παρατηρήσω ότι οι moderators λόγω θέσης θα'πρεπε να αποφεύγουν προσβλητικούς ή εμπρηστικούς χαρακτηρισμούς (λαγοί, κλπ.).

Αν αυτοί δε δίνουν το καλό παράδειγμα, τότε τι απαιτήσεις μπορεί να έχουμε από τα απλά μέλη;
Είναι απαράδεκτο moderators να παίρνουν θέση αλλιώς να μην είναι τέτοιοι.
Τώρα αυτά περί λαγών....

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ειχε και μεγαλο δεσιμο με τους παοκτζηδες λογω της θητειας του στον παοκ...σε βαθμο που αφιερωσε την προκριση της ρεαλ εναντι του ολυμπιακου στους παοκτζηδες τον επομενο χρονο

Δεν είχε περάσει κ λίγα από τον γάβρο ο Ζόραν ειδικά στον 5ο τελικό του 94 θυμάστε φαντάζομαι τι είχε γίνει.Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ ο φράνκι κινγκ νομίζω μέχρι πριν κανα δυο χρόνια έπαιζε στην κύπρο δεν ξέρω αν σταμάτησε.Επίσης άντονι μπόνερ κ κονραντ μακρέι πολύ αλτικοί παίκτες και οι δυο ο δεύτερος όμως μας "άφησε" νωρίς...

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Για μενα ο καλύτερος σε προσφορά ξένος μπασκετμπολίστας ήτανε ο Ουόλτερ Μπέρι.Οπού και να έπαιξε στην ελλάδα ήτανε σούπερ και πιο πολύ στον ολυμπιακο.θύμαμαι που ήτανε ο μόνος που πήγαινε μπροστα στον βράνκοβιτς και πολύ σπάνια έτρωγε τάπα με αυτο το παράξενο στύλ που σούταρε.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
κι αυτός του Ηρακλή ήταν καλός αλλά δεν θυμάμαι πως τον έλεγαν.
Που έβαζε 30-40 πόντους

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ο ινγκραμ παιχτουρα!!

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
τον Διάκουλα του Ολυμπιακού τον θυμάται κανείς?

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
αλανια, καρευ σκαρευ , επαιξε στον ολυμπιακο τελος δεκαετιας 80, μεγαλη δυναμη ο τυπος!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom