Νέα

Παλιά μπουρδέλα που έχουν κλείσει (λίστα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 438
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Μια και λέτε για Αμπελόκηπους υπήρχαν ένα στην Χαρ. Τρικούπη ψιλά αριστερά κοντά στην Λ. Αλεξάνδρας , ένα άλλο στη Μαυρομιχάλη απέναντι από το θερινό σινεμά Παναθήναια και βασικά το ΚΟΡΥΦΑΙΟ στην Μάρκου Ευγενικού κατεβαίνοντας αριστερά με την θρυλική Γαβριέλα !!!
Εγραψες φιλε, που τα θυμηθηκες, ειδικα τη Γαβριελα...

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Στο (διπλανό) Φυλής 214 δούλευε η Άντζελα Γιάννου

Στο παρακάτω βιντεάκι φαίνεται σε μια από τις τελευταίες της (τηλεοπτικές) εμφανίσεις...

...πλέον ήταν γεματούλα

Και λιγο παραπανω Φυλης και Θηρας (δεν θυμαμαι νουμερο) ηταν το μαγαζι της Θαλειας
απιστευτης μελαχροινης ελληνιδας που "εδρασε" τη δεκαετεια του 90
Ωραια γυναικα που ειδικα οταν μαυριζε τα καλοκαιρια με αφηνε αφωνο!

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Στην παροδο που ειναι σημερα το studio Φυλης 104, υπηρχαν αλλα 2 μαγαζια.
Το ενα, το κοντινοτερο στο studio, ηταν τραβελοσπιτο και μαλιστα ειχε 2 οροφους ενω το αλλο ενα ισογειο ηταν μετριας ποιοτητας συνηθως.
Στο ενα απο αυτα μια 10ετια πριν δουλευε μια Μαρια με την οποια ημουν ετοιμος να περασω,
μεχρι που την ωρα που ειχα βγαλει τα λεφτα για να πληρωσω μου ειπε ο τσατσος
"φιλαρακο δεν θα σου τα ζαλισει κιολας γιατι ειναι μουγκη...!!!"
Εφυγα... δεν ημουν ετοιμος για κατι τοσο gross...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Στο ενα απο αυτα μια 10ετια πριν δουλευε μια Μαρια με την οποια ημουν ετοιμος να περασω,
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
συνεχίζοντας τα μπουρδέλα που φιλοξένησαν εγχειρισμένα κορίτσια, ποστάρουμε το μπουρδέλο στη

ΜΥΛΛΕΡΟΥ 23 ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

απέναντι έχει φτιαχθεί πάρκο, ...συμφωνούμε  :thumbsup:

υπήρχε και μπουρδέλο απέναντι, ...δεν θυμάμαι αν το είδαμε  :headbang:, ...θα επανέλθουμε όμως
Το απεναντι γκρεμιστηκε

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Επίσης ένα ακόμη μπουρδέλο που φιλοξένησε εγχειρισμένα κορίτσια είναι στη

ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ 38 ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

Εκεί συνάντησα για πρώτη φορά (δεν θυμάμαι χρονολογία) την Άντζελα Γιάννου όχι στην δουλειά αλλά στο τσατσοδωμάτιο.
Μετά από δύο-τρία χρόνια την βρήκα να δουλεύει Φυλής 214 ...και δίπλα στο Φυλής 218 η "ανταγωνίστρια" Τζένη Χειλουδάκη
το θυμαμαι και εγω αυτο... πριν καμια 10αρια χρονια περιπου ειχα μπει(ψαρωμενος αρκετα) και επαιζε κατι βαρια λαικα, και υπηρχε μια τρανσ τσατσα και μολις με ειδε την ρωτησα για την κοπελα, μου ειπε οτι δεν ειναι εδω και τοτε μου τον επιασε μου το εβγαλε εξω και μου  :bigdick: . στο τελος αφου της τα πεταξα πανω τις(ουτε κρατηθηκα ουτε σκεφτομουν απ'την καυλα) τραβηχτηκε εκεινη για να μην την λερωσω πολυ, της ειπα το θεεικο...  -τι χρωσταω?  :2funny: :2funny:. και γελασε εκεινη και μου ειπα για τα ομορφα παλλικαρια ειναι δωρεαν.

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
ξερει κανεις ρε παιδες αν το μυλλερου 33 που δουλευε και η χαρα(τρανσ) καποια βραδια εχει κλεισει τελειως? εχω παει 5-6 φορες και ειναι κλειστο...  :think:

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
ξερει κανεις ρε παιδες αν το μυλλερου 33 που δουλευε και η χαρα(τρανσ) καποια βραδια εχει κλεισει τελειως? εχω παει 5-6 φορες και ειναι κλειστο...  :think:
Το Σαββατο που περασα ηταν ανοιχτο αλλα δεν αναβει το φωτακι(2,30 το βραδυ)....

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εκει ηταν και η θρυλικη Αννουλα,που εκανε γιαπωνεζικο.....

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Το Σαββατο που περασα ηταν ανοιχτο αλλα δεν αναβει το φωτακι(2,30 το βραδυ)....
θυμασαι καθολου ποια δουλευε? με κλειστο το φωτακι...  :think: η πορτα ηταν κλειστη και αυτη και την εσπρωξες η ηταν ανοιχτη?

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
ειχε παει κανεις στην κυψελη στην οδο ανδρου που ηταν 2 μιλφο-ζιλφαρες κ εναντι 50  ευρω τις  :knockinb:..κρυφο ηταν

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
θυμασαι καθολου ποια δουλευε? με κλειστο το φωτακι...  :think: η πορτα ηταν κλειστη και αυτη και την εσπρωξες η ηταν ανοιχτη?
Φιλε με επιασε φαναρι και σταματησα και ειδα οτι η πορτα ηταν ανοικτη αλλα χωρις φωτακι εξω..Τωρα εφ'οσον δεν ειδα δεν ξερω και ποια δουλευε...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
θυμαμαι αλλα 2 κολλητα το ενα με τ'αλλο στην αχιλλεως,με το που τελειωνει η γεφυρα δεξια πολυ πριν το 51,στο ενα ανεβαινες και μια σκαλα εξωτερικη...αα...σορρυ εχει ηδη αναφερθει,τωρα το ειδα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny:

Συνημμένα

• t-1739-1601.jpg
    t-1739-1601.jpg
    14,2 KB · Εμφανίσεις: 33

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
[size=11pt]Απο νωρίς στα "κόλπα" για εύκολα κέρδη - Κολωνού 16 στο Μεταξουργείο[/size]

Ένα (παλιό) μπουρδέλο ...
Τέσσερεις δόκιμοι αστυνομικοί…
Ένα ταξί ...
Μια κλοπή...
Και αρκετές απομιμήσεις προϊόντων ...

Το συγκεκριμένο υπόγειο πριν από χρόνια λειτουργούσε ως οίκος ανοχής. Πριν από ορισμένους μήνες χρησιμοποιούνταν (πλέον) για αποθήκη των απομιμήσεων προϊόντων που κατάσχονταν από την ευρύτερη περιοχή.

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/14567157110408811947.jpg[/img[/URL]]

[size=8pt]παλαιότερη φωτογραφία από αρχείο[/size]

Όπως (πιθανόν) θα είχατε παρατηρήσει οι θαμώνες και διαβάτες/επισκέπτες της ιστορικής πορνο-περιοχής την συγκεκριμένη αποθήκη φρουρούσαν  αστυνομικοί (ορισμένοι από τους οποίους ήταν δόκιμοι).

Την Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010 τέσσερις δόκιμοι αστυφύλακες συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές, διότι έκλεψαν από αποθήκη που είχε σφραγιστεί, προϊόντα απομίμησης.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
[size=11pt]Απο νωρίς στα "κόλπα" για εύκολα κέρδη - Κολωνού 16 στο Μεταξουργείο[/size]

Ένα (παλιό) μπουρδέλο ...
Τέσσερεις δόκιμοι αστυνομικοί…
Ένα ταξί ...
Μια κλοπή...
Και αρκετές απομιμήσεις προϊόντων ...

Το συγκεκριμένο υπόγειο πριν από χρόνια λειτουργούσε ως οίκος ανοχής. Πριν από ορισμένους μήνες χρησιμοποιούνταν (πλέον) για αποθήκη των απομιμήσεων προϊόντων που κατάσχονταν από την ευρύτερη περιοχή.

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/14567157110408811947.jpg[/img[/URL]]

[size=8pt]παλαιότερη φωτογραφία από αρχείο[/size]

Όπως (πιθανόν) θα είχατε παρατηρήσει οι θαμώνες και διαβάτες/επισκέπτες της ιστορικής πορνο-περιοχής την συγκεκριμένη αποθήκη φρουρούσαν  αστυνομικοί (ορισμένοι από τους οποίους ήταν δόκιμοι).

Την Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010 τέσσερις δόκιμοι αστυφύλακες συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές, διότι έκλεψαν από αποθήκη που είχε σφραγιστεί, προϊόντα απομίμησης.

[/quote]Πράγματι η είδηση αυτή είναι για γέλια αλλά και για κλάματα!!Βλέπω οτι το συγκεκριμένο κτίριο έχει σημανθεί και απο σένα συναγωνιστή!! :thumbsup:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Το συγκεκριμένο κτίριο έχει σημανθεί και επισημανθεί πριν από αρκετό καιρό με τον αξιόλογο συνάδελφο PIATSAS αλλά (επίσης) έχει και "σημαδευτεί"  :cum:  πολλές φορές στο παρελθόν

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom