Για πές...Βάζεις στοίχημα ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παλιά μπουρδέλα που έχουν κλείσει (λίστα)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 438
- Εμφανίσεις 117K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
PIATSAS Πόντου 31 δεν είναι συβολή με Σεβαστείας.Είναι πιο πάνω στο πίσω μέρος του ξενοδοχείου VASILIKOS (πρώην RIVA)ακριβώς δίπλα.Είναι η πίσω μεριά μιας πολυκατοικίας και το υπόγειο που έχει τον αριθμό 31 έχει δύο φώτα στα πλάγια της πόρτας.Ποία χρονολογία ακριβώς ήταν αυτό εκεί και για πόσο καιρό?
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Το Ποντου και Σεβαστειας δεν το ξερω!Αναφερθηκα στο Ποντου 31(μπορει να κανω και λαθος το νουμερο)οπου επαιζε στο υπογειο ξανθια ενχειρισμενη και ζηταγε πριν καμια 8-10ετια 10 χιλιαρικα!Η συγκεκριμενη που λεω εβγαινε στην εκπομπη Ερωτοδικειο τοτε κι ειχε ακριβη ταριφα λογω τηλεορασης
Μπαζο απο τα λιγα η μανδαμ οπως μπηκα στην υπογα βγηκα
Τα έχεις μπερδέψει λίγο ή όχι?Αυτό της Έβρου ήταν όχι πίσω απο την πρεσβεία αλλά πίσω απο το Ιπποκράτειο δηλαδή λίγο πιο πάνω και το άλλο Πόντου και Σεβαστείας είναι αυτό που λέει ο PIATSAS?Μιλάτε φίλοι για 2 διαφορετικά μαγαζιά.
Στην Έβρου ήταν ισόγειο μπουρδέλο. Πίσω από την πρεσβεία/προξενείο της (πάλαι ποτέ) Γιουγκοσλαβίας (νυν Σερβίας)
Πόντου και Σεβαστείας ήταν "στούντιο". Δεν είχα πάει ποτέ σ' αυτό, αλλά συναγωνιστής με πληροφόρησε πως είχε υπέρβαρο μεταλλαγμένο. Νομίζω υπόγειο.
Απο τόσο παλιά ήταν?ΤΟ στούντιο στη Σεβαστείας κατα την περίοδο 95-97 έφερνε κάτι φοβερές Ουγγαρέζες....
ωραίες εποχές
Το Ποντου και Σεβαστειας δεν το ξερω!Αναφερθηκα στο Ποντου 31(μπορει να κανω και λαθος το νουμερο)οπου επαιζε στο υπογειο ξανθια ενχειρισμενη και ζηταγε πριν καμια 8-10ετια 10 χιλιαρικα!Η συγκεκριμενη που λεω εβγαινε στην εκπομπη Ερωτοδικειο τοτε κι ειχε ακριβη ταριφα λογω τηλεορασης
Το αναφέρω σαν "Πόντου και Σεβαστείας" γιατι δε θυμάμαι το νούμερο.
Το ίδιο λέμε. Αυτό με το χοντρό μεταλλαγμένο
planitarhis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μια και λέτε για Αμπελόκηπους υπήρχαν ένα στην Χαρ. Τρικούπη ψιλά αριστερά κοντά στην Λ. Αλεξάνδρας , ένα άλλο στη Μαυρομιχάλη απέναντι από το θερινό σινεμά Παναθήναια και βασικά το ΚΟΡΥΦΑΙΟ στην Μάρκου Ευγενικού κατεβαίνοντας αριστερά με την θρυλική Γαβριέλα !!!
Thanasis B
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλα αυτο στην μαυρομιχαλη ψηλα ηταν το πρωτο γαμισι μου...δεν ξερω αν εχει κατεδαφιστει το ΙΔΡΥΜΑ τωρα...
Καλα αυτο στην μαυρομιχαλη ψηλα ηταν το πρωτο γαμισι μου...δεν ξερω αν εχει κατεδαφιστει το ΙΔΡΥΜΑ τωρα...
στη μαυρομιχαλη τωρα ψηλα λιγο πριν το θερινο σινεμα παιζει μονο μια γωνιακη κωλομπαροκαφετερια με αλλοδαπες ξεκωλες σερβιτορες κτλ
Αγησιλάου σε κάποιο από τα πρώτα μονά νούμερα, μια ξανθιά Ελληνίδα την δεκαετία του 80, τη είχα τιμήσει πολλές φορές, δεν χόρταινα.
Μυλλέρου 23 και Λεωνίδου, κάπου το 95, μια χοντρή μάλλον από Μαλαισία, πριξαρχίδω, απόρησα με τον εαυτό μου που πέρασα.
Απορώ πως μερικοί θυμόσαστε διευθύνσεις μπουρδέλων που έχουν κλείσει. Έχω προσπαθήσει κάποιες φορές να γράψω κριτική και δεν θυμάμαι την διεύθυνση που κατέθεσα.
Μυλλέρου 23 και Λεωνίδου, κάπου το 95, μια χοντρή μάλλον από Μαλαισία, πριξαρχίδω, απόρησα με τον εαυτό μου που πέρασα.
Απορώ πως μερικοί θυμόσαστε διευθύνσεις μπουρδέλων που έχουν κλείσει. Έχω προσπαθήσει κάποιες φορές να γράψω κριτική και δεν θυμάμαι την διεύθυνση που κατέθεσα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις