Νέα

Παλιά μπουρδέλα που έχουν κλείσει (λίστα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 438
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

customer

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
13
Like
207
Πόντοι
11
το θυμαμαι και εγω αυτο... πριν καμια 10αρια χρονια περιπου ειχα μπει(ψαρωμενος αρκετα) και επαιζε κατι βαρια λαικα, και υπηρχε μια τρανσ τσατσα και μολις με ειδε την ρωτησα για την κοπελα, μου ειπε οτι δεν ειναι εδω και τοτε μου τον επιασε μου το εβγαλε εξω και μου  :bigdick: . στο τελος αφου της τα πεταξα πανω τις(ουτε κρατηθηκα ουτε σκεφτομουν απ'την καυλα) τραβηχτηκε εκεινη για να μην την λερωσω πολυ, της ειπα το θεεικο...  -τι χρωσταω?  :2funny: :2funny:. και γελασε εκεινη και μου ειπα για τα ομορφα παλλικαρια ειναι δωρεαν.
Εκεί έκανε τα ρεπό της Τζένης μία Βάνα που έμενε στην Κυψέλη.Νταρντανογυναίκα με μπότες μέχρι το γόνατο και δερμάτινο μπικίνι.Κόκκινο....Όταν γούσταρε έδινε κάτι φιλιά που μιά φορά έφυγα κατασημαδεμένος.!

customer

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
13
Like
207
Πόντοι
11
[/color] και το αλλο στην Βουλιαγμενης στον Αλιμο στην γεφυρα του Praktiker αν θυμαμαι καλα 
η χοντρούλα στο στούντιο πάνω απο τα στερεο αυτοκινήτου ...έβαζε δύο προφυλακτικά.....για να πηδηχτεί

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
2η ανάμνηση
Πέτρας ή Ιωαννίνων και Αλικαρνασού.Παλαιό κτίριο με τεράστιες πόρτες.
Το εν λόγω σπίτι το δούλευε μια bbbw δεν θυμάμαι το όνομα της.Το γκρεμίσανε και έγινε πολυκατοικία νομίζω.
Ιωαννινων 13

Η Ρενα.

Τι μου θυμισες........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

jpjpjp

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
17
Πόντοι
1
Ουίλιαμ Κινγκ, από πλ. Κολιάτσου προς Αμερικής, δεξιά από Πατησίων; Τώρα πουλάει ρούχα...

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...υπηρχε κι ενα πολυ βρωμερο εκει στη σαμου κοντα στο σταθμο λαρισης που δουλευε η χοντρη τσα τσα στο αχιλεως 48 πανω και μετα στο κωλοκυνθου 63 τωρα τοχουνε γκρεμισει...κι αλλο ενα λιγο παραπανω στην παλαιολογου ,σ αυτο ηταν μια ξανθια γκρανυ που κανε καλο πηδημα σε καβαλουσε αυτη κι ειχε γαμω τα στενα αιδοια μονο 3 φορες την προλαβα μετα απεσυρθη....

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
Αλλο ενα γνωριμο σπιτακι το οποιο εφερνε καλα κομματια απο οσο θυμαμαι...ΦΥΛΗΣ 102

εδω κατεθεσα και εγω τις πρωτες φορες...με την θεια μου να μενει απεναντι
και να φοβαμαι μν με δει  :2funny: :2funny:

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
λαουρα-μονικα-τζουλια εκει μεγαλουργησε :2funny:
εκλεισε γιατι εγινε σχολειο απεναντι
το 19ο

πολλες καταθεσεις!!!
μπραβο παιδια...καλο θρεντ...να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι :dancing:

OP
OP
N

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
εβρου 48 αμπελοκηποι-ιπποκρατειο πριν 15 χρονια (εχει γινει πολυκατοικια).

παπαδιαμαντοπουλου κ σεβαστειας κοντα στη μιχαλακοπουλου στουντιο μεχρι πριν 7-8 χρονια περιπου (αγνωστο τι εχει γινει).

υπηρχαν και αλλα στην περιοχη κατα διαστηματα αλλα δεν ξερω περισσοτερα.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Studio Σπυρου Μερκουρη 8 στο Παγκρατι (διπλα στο ciao)
Τωρα εχει ανεγερθει πολυκατοικια στην θεση του δυοροφου που στεγαζοταν το ιδρυμα....

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom