Νέα

παλιά ερωτικά κομιξ, Περιοδικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MarkosCY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.fumetto-online.it/ew/ew_albi/images/PUBLISTRIP/MONTATORE-COLL-021.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.fumetto-online.it/ew/ew_albi/images/PUBLISTRIP/MONTATORE-111.jpg[/img[/URL]]

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εσύ δεν τα έχεις σε pdf ρε Μήτσο  :think:
Εχω μερικα αλλα δεν τα δινω

Να σου δωσω να καταλαβεις ενα μικρο θελει 1 ωρα να σκαναριστει και ενα μεγαλο γιγας απο τα ΣΟΥΠΕΡ θελει 6-7 ωρες.........

Κανω ενα σαιτ λοιπον οταν ολοκληρωθει το σκαναρισμα και με συνδρομη χωρις δικαιωμα κατεβασματος η κοπιας θα τα διαβαζει ο καθενας

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Να σου δωσω να καταλαβεις ενα μικρο θελει 1 ωρα να σκαναριστει και ενα μεγαλο γιγας απο τα ΣΟΥΠΕΡ θελει 6-7 ωρες.........

Κανω ενα σαιτ λοιπον οταν ολοκληρωθει το σκαναρισμα και με συνδρομη χωρις δικαιωμα κατεβασματος η κοπιας θα τα διαβαζει ο καθενας
Θα έχει μεγάλη απήχηση άμα κάνεις κάτι τέτοιο πιστεύω

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Και ιδού ποιόν ενσάρκωνε ό.....montatore  ;) ;) !

Συνημμένα

• LANDO BUZZANCA  IL MONTATORE !!.jpg
    LANDO BUZZANCA IL MONTATORE !!.jpg
    35,9 KB · Εμφανίσεις: 65

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Άσχετο με το thread αλλά παλιό καί ωραίο κόμικ !

Συνημμένα

• ΚΟΚΟΜΠΙΛ !.jpg
    ΚΟΚΟΜΠΙΛ !.jpg
    16,7 KB · Εμφανίσεις: 65

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Θα έχει μεγάλη απήχηση άμα κάνεις κάτι τέτοιο πιστεύω

θα πάει καρφωτό το τσοντοσάιτ του για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων θα τον ξετινάξει και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν τον βλέπω καλά :police:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
874
Πόντοι
96
Παίδες άσχετο.
Ψάχνω πεντχάους του 1980.Ξέρει κανείς αν υπάρχουν είτε σε ηλεκτρονική μορφή είτε κανονικά; :huh:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Το έφτιαξες το σάιτ,Μήτσο?  :think:

images

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
αμα εννοεις πουλωντας κομιξ,πενταροδεκαρες θα βγαζει,να ξες.
100 συνεχομενα τευχη Μπλεκ που ειχα τα εκαψα στο τζακι.Ποσο να πιανανε;Το ξερω οτι εκανα βλακεια αλλα ημουνα μικρος τοτε που το εκανα και δεν ειχα μυαλο.Με επρηζε και η μανα μου,τι τα φυλας,πιανουν χωρο,μαζευουν σκονη.Θυμαμαι πηγαινα εκδρομη στο δημοτικο και αγορασε η μανα μου απο το ψιλικατζιδικο ενα κομιξ και μου το εδωσε απο το παραθυρο την ωρα που ξεκινουσε το πουλμαν.Ηταν το Μπλεκ με εξωφυλλο τον Μισελ Πλατινι με τα χρωματα της Γιουβεντους.Απο τοτε το επαιρνα καθε βδομαδα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535
100 συνεχομενα τευχη Μπλεκ που ειχα τα εκαψα στο τζακι.Ποσο να πιανανε;Το ξερω οτι εκανα βλακεια αλλα ημουνα μικρος τοτε που το εκανα και δεν ειχα μυαλο.Με επρηζε και η μανα μου,τι τα φυλας,πιανουν χωρο,μαζευουν σκονη.Θυμαμαι πηγαινα εκδρομη στο δημοτικο και αγορασε η μανα μου απο το ψιλικατζιδικο ενα κομιξ και μου το εδωσε απο το παραθυρο την ωρα που ξεκινουσε το πουλμαν.Ηταν το Μπλεκ με εξωφυλλο τον Μισελ Πλατινι με τα χρωματα της Γιουβεντους.Απο τοτε το επαιρνα καθε βδομαδα.
τα χω ακομη...Περιπετεια,Μπλεκ,Ομπραξ,Λοχαγος Μαρκ κτλ...επισης Κοναν εκδοσεις κομπρα πρεςς 1990....καποια κοναν τα εχασα στην μετακομιση,αλλα καποια μου εμειναν...οσες φορες κατεβηκα Αθηνα (μοναστηρακι) βρηκα παλια τευχη (μερικα παλιοτερα κ σπανιοτερα απο τα δικα μου) με τιμες ψιλοξευτιλα να πουλιουνται...δεν ξερω ποια ειναιο η πραγματικη αξια ενος παλιου κομιξ (ξερω την συναισθηματικη αξια),αλλα βλεποντας να διακινουνται σε χαμηλες τιμες κ γνωριζοντας το μικρο αγοραστικο κοινο που θα ενδιαφερθει για τα παλαια κομιξ,προσωπικα δεν θα εμπαινα στο τριπακι να πουλησω.
Αυτο που εχει καλα λεφτα,ειναι τα παλια βινυλια -ειδικα τα μεταλ πρωτες εκδοσεις κ οχι επανακυκλοφοριες-ειδικα απο Ελληνικη σκηνη 90ς.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
τα χω ακομη...Περιπετεια,Μπλεκ,Ομπραξ,Λοχαγος Μαρκ κτλ...επισης Κοναν εκδοσεις κομπρα πρεςς 1990....καποια κοναν τα εχασα στην μετακομιση,αλλα καποια μου εμειναν...οσες φορες κατεβηκα Αθηνα (μοναστηρακι) βρηκα παλια τευχη (μερικα παλιοτερα κ σπανιοτερα απο τα δικα μου) με τιμες ψιλοξευτιλα να πουλιουνται...δεν ξερω ποια ειναιο η πραγματικη αξια ενος παλιου κομιξ (ξερω την συναισθηματικη αξια),αλλα βλεποντας να διακινουνται σε χαμηλες τιμες κ γνωριζοντας το μικρο αγοραστικο κοινο που θα ενδιαφερθει για τα παλαια κομιξ,προσωπικα δεν θα εμπαινα στο τριπακι να πουλησω.
Αυτο που εχει καλα λεφτα,ειναι τα παλια βινυλια -ειδικα τα μεταλ πρωτες εκδοσεις κ οχι επανακυκλοφοριες-ειδικα απο Ελληνικη σκηνη 90ς.
Οπως το λες,περισσοτερο συναισθηματικη αξια εχουν.Επισης εχω κρατησει αλμπουμ της PANINI συμπληρωμενα EURO 88,NBA 89,ενα ελληνικου πρωταθληματος ιδιας περιοδου,θηριωδες που ειχε σπιραλ ελασμα για να κραταει τις τοσες σελιδες.Α Εθνικη,Β εθνικη,Γ εθνικη και στις πισω σελιδες Εθνικη Ελλαδος.Επειδη ημουν ο βασιλιας της πλατειας με τα χαρτακια,αγοραζα λιγα και παιζοντας κερδιζα πολλα και συμπληρωνα ετσι το αλμπουμ και μου εμεναν κιολας.Μια φορα επιχειρησα να τα πουλησω και ενω βρεθηκε ενδιαφερομενος τελικα τα κρατησα ακριβως επειδη συνειδητοποιησα οτι εχουν αξια για μενα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535
Οπως το λες,περισσοτερο συναισθηματικη αξια εχουν.Επισης εχω κρατησει αλμπουμ της PANINI συμπληρωμενα EURO 88,NBA 89,ενα ελληνικου πρωταθληματος ιδιας περιοδου,θηριωδες που ειχε σπιραλ ελασμα για να κραταει τις τοσες σελιδες.Α Εθνικη,Β εθνικη,Γ εθνικη και στις πισω σελιδες Εθνικη Ελλαδος.Επειδη ημουν ο βασιλιας της πλατειας με τα χαρτακια,αγοραζα λιγα και παιζοντας κερδιζα πολλα και συμπληρωνα ετσι το αλμπουμ και μου εμεναν κιολας.Μια φορα επιχειρησα να τα πουλησω και ενω βρεθηκε ενδιαφερομενος τελικα τα κρατησα ακριβως επειδη συνειδητοποιησα οτι εχουν αξια για μενα.
:rockon: :rockon: :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εμένα μου είχε πετάξει καμιά 500αριά κόμικς,ο ξεφτίλας ο γέρος μου...
... :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εμένα μου είχε πετάξει καμιά 500αριά κόμικς,ο ξεφτίλας ο γέρος μου...
... :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue:
Δεν διανοεισαι τι εγκεφαλικο επαθα οταν μου ειπε η μανα μου οτι πεταξε τρεις κουτες με μικυ μαους, αγορι, μπλεκ της δεκαετιας του 1980...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom