Νέα

Παιζει τιποτα στην Τριπολη????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alfreewind
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
222
Πόντοι
616
Ξερει κανεις καμμια ακρη????Μη μου πειτε για τα μπουρδελα στου Θανα,ψαχνω τιποτα αλλο.Κανα τηηλεφωνο πωσιδας,βουλγαρας κλπ...
Βοηθειστε συναγωνιστες...Θενκς

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.986
Πόντοι
2.606
Εδω φιλος...

Συνημμένα

• ΤΡΑΓΙΛΑ.jpg
    ΤΡΑΓΙΛΑ.jpg
    11,7 KB · Εμφανίσεις: 28

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.986
Πόντοι
2.606
εχω παει τριπολη 4φορες για να δω μπαλα...παιζει να ειναι η χειροτερη επαρχιακη πολη που εχω δει με διαφορα...οτι να ναι...

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Σαν τι να παιζει δηλαδη στη τριπολη; Καμια στανη, κανα κοτετσι, κανα τραγι.. Ουτε για να αυτοκτονησεις δεν πας εκει

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Παιζει σιγουρα κανα κλαρινο κανα πανυγιρι

OP
OP
alfreewind

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
222
Πόντοι
616
Σαν τι να παιζει δηλαδη στη τριπολη; Καμια στανη, κανα κοτετσι, κανα τραγι.. Ουτε για να αυτοκτονησεις δεν πας εκει

πας για να δουλεψεις και για να γλυτωσεις απο μερικους κομπλεξικους

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.986
Πόντοι
2.606
πας για να δουλεψεις και για να γλυτωσεις απο μερικους κομπλεξικους
H πουτανα η αναγκη σε οδηγει πολλες φορες σε ακραιες λυσεις...κανε την καρδια ψωλη σου πετρα αρχηγε και μολις ρεφαρεις πηγαινε σε κανα μερος της προκοπης ...εκει χαιρι δεν θα δεις!!!Μια φορα ειχα δει ,απο ψηλα το βουνο,ξημερωμα στον καμπο που ειναι τα λιγνιτορυχεια της πτολεμαιδας (κατι σαν την κολαση φαντασου)...παιζει η τριπολη να ειναι και 100φορες χειροτερα... :sunglasses:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ξερει κανεις καμμια ακρη????Μη μου πειτε για τα μπουρδελα στου Θανα,ψαχνω τιποτα αλλο.Κανα τηηλεφωνο πωσιδας,βουλγαρας κλπ...
τι ειναι η πωσιδα τυπε? :think:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
H πουτανα η αναγκη σε οδηγει πολλες φορες σε ακραιες λυσεις...κανε την καρδια ψωλη σου πετρα αρχηγε και μολις ρεφαρεις πηγαινε σε κανα μερος της προκοπης ...εκει χαιρι δεν θα δεις!!!Μια φορα ειχα δει ,απο ψηλα το βουνο,ξημερωμα στον καμπο που ειναι τα λιγνιτορυχεια της πτολεμαιδας (κατι σαν την κολαση φαντασου)...παιζει η τριπολη να ειναι και 100φορες χειροτερα... :sunglasses:
οχι παιζει. τριπολη ειναι 100 φορες χειροτερα απο πτολεμαϊδα.
στην πτολεμαϊδα ημουν ενα χρονο. περα του οτι βρηκα γκομενα πριν παω, οποτε ειχα καυλες ειχα και την επιλογη των στουντιο με πολυ αξιογαμευσιμα κομματια σε λουξ χωρο.
απο την αλλη στην τριπολη ξερω τι παιζει. παιζει το πουλι του ενας τριπολιτης συμφοιτητης μου αυτο παιζει.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.986
Πόντοι
2.606
οχι παιζει. τριπολη ειναι 100 φορες χειροτερα απο πτολεμαϊδα.
στην πτολεμαϊδα ημουν ενα χρονο. περα του οτι βρηκα γκομενα πριν παω, οποτε ειχα καυλες ειχα και την επιλογη των στουντιο με πολυ αξιογαμευσιμα κομματια σε λουξ χωρο.
απο την αλλη στην τριπολη ξερω τι παιζει. παιζει το πουλι του ενας τριπολιτης συμφοιτητης μου αυτο παιζει.
βρε συμφοριασμενο τρολ...αυτο γραφω ακριβως....ξεστραβωσου ρε φραγκοφτυαρο...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
βρε συμφοριασμενο τρολ...αυτο γραφω ακριβως....ξεστραβωσου ρε φραγκοφτυαρο...
δεν διαφωνησα μαζι σου. συμφωνησα και επαυξησα αν δεν το καταλαβες. αλλη γλωσσα μιλαμε? :jerking: :jerking:

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
142
Πόντοι
16
Αρχικα δεν ειναι στου θανα οπως λες ειναι παραλληλα με το δρομο για σπαρτη...καμια σχεση τα μπουρδελα με το χωριο θανα!
κατα δευτερον ειναι το θανα και οχι στου θανα
οπως σου ειπα και στο αλλο θεμα γαμας μονο απο κωλομπαρο κ πατε χωτελι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom